Facebook Like
Add link


Liha töötlemine (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Milchwissenschaft 41353355 nium?
Vasakule Paremale
Liha töötlemine #1 Liha töötlemine #2 Liha töötlemine #3 Liha töötlemine #4 Liha töötlemine #5 Liha töötlemine #6 Liha töötlemine #7 Liha töötlemine #8 Liha töötlemine #9 Liha töötlemine #10 Liha töötlemine #11 Liha töötlemine #12 Liha töötlemine #13 Liha töötlemine #14 Liha töötlemine #15 Liha töötlemine #16 Liha töötlemine #17 Liha töötlemine #18 Liha töötlemine #19 Liha töötlemine #20 Liha töötlemine #21 Liha töötlemine #22 Liha töötlemine #23 Liha töötlemine #24 Liha töötlemine #25 Liha töötlemine #26 Liha töötlemine #27 Liha töötlemine #28 Liha töötlemine #29 Liha töötlemine #30 Liha töötlemine #31 Liha töötlemine #32 Liha töötlemine #33 Liha töötlemine #34 Liha töötlemine #35 Liha töötlemine #36 Liha töötlemine #37 Liha töötlemine #38 Liha töötlemine #39 Liha töötlemine #40 Liha töötlemine #41 Liha töötlemine #42 Liha töötlemine #43 Liha töötlemine #44 Liha töötlemine #45 Liha töötlemine #46 Liha töötlemine #47 Liha töötlemine #48 Liha töötlemine #49 Liha töötlemine #50 Liha töötlemine #51 Liha töötlemine #52 Liha töötlemine #53 Liha töötlemine #54 Liha töötlemine #55 Liha töötlemine #56 Liha töötlemine #57 Liha töötlemine #58 Liha töötlemine #59 Liha töötlemine #60 Liha töötlemine #61 Liha töötlemine #62 Liha töötlemine #63 Liha töötlemine #64 Liha töötlemine #65 Liha töötlemine #66 Liha töötlemine #67 Liha töötlemine #68 Liha töötlemine #69 Liha töötlemine #70 Liha töötlemine #71 Liha töötlemine #72 Liha töötlemine #73 Liha töötlemine #74 Liha töötlemine #75 Liha töötlemine #76 Liha töötlemine #77 Liha töötlemine #78 Liha töötlemine #79 Liha töötlemine #80 Liha töötlemine #81 Liha töötlemine #82 Liha töötlemine #83 Liha töötlemine #84 Liha töötlemine #85 Liha töötlemine #86 Liha töötlemine #87 Liha töötlemine #88 Liha töötlemine #89 Liha töötlemine #90 Liha töötlemine #91 Liha töötlemine #92 Liha töötlemine #93 Liha töötlemine #94 Liha töötlemine #95 Liha töötlemine #96 Liha töötlemine #97 Liha töötlemine #98 Liha töötlemine #99 Liha töötlemine #100 Liha töötlemine #101 Liha töötlemine #102 Liha töötlemine #103 Liha töötlemine #104 Liha töötlemine #105 Liha töötlemine #106 Liha töötlemine #107 Liha töötlemine #108 Liha töötlemine #109 Liha töötlemine #110 Liha töötlemine #111 Liha töötlemine #112 Liha töötlemine #113 Liha töötlemine #114 Liha töötlemine #115 Liha töötlemine #116 Liha töötlemine #117 Liha töötlemine #118 Liha töötlemine #119 Liha töötlemine #120 Liha töötlemine #121 Liha töötlemine #122 Liha töötlemine #123 Liha töötlemine #124 Liha töötlemine #125 Liha töötlemine #126 Liha töötlemine #127 Liha töötlemine #128 Liha töötlemine #129 Liha töötlemine #130 Liha töötlemine #131 Liha töötlemine #132 Liha töötlemine #133 Liha töötlemine #134 Liha töötlemine #135 Liha töötlemine #136 Liha töötlemine #137 Liha töötlemine #138 Liha töötlemine #139 Liha töötlemine #140 Liha töötlemine #141 Liha töötlemine #142 Liha töötlemine #143 Liha töötlemine #144 Liha töötlemine #145 Liha töötlemine #146 Liha töötlemine #147 Liha töötlemine #148 Liha töötlemine #149 Liha töötlemine #150 Liha töötlemine #151 Liha töötlemine #152 Liha töötlemine #153 Liha töötlemine #154 Liha töötlemine #155 Liha töötlemine #156 Liha töötlemine #157 Liha töötlemine #158 Liha töötlemine #159 Liha töötlemine #160 Liha töötlemine #161 Liha töötlemine #162 Liha töötlemine #163 Liha töötlemine #164 Liha töötlemine #165 Liha töötlemine #166 Liha töötlemine #167 Liha töötlemine #168 Liha töötlemine #169 Liha töötlemine #170 Liha töötlemine #171 Liha töötlemine #172 Liha töötlemine #173 Liha töötlemine #174 Liha töötlemine #175 Liha töötlemine #176 Liha töötlemine #177 Liha töötlemine #178 Liha töötlemine #179 Liha töötlemine #180 Liha töötlemine #181 Liha töötlemine #182 Liha töötlemine #183 Liha töötlemine #184 Liha töötlemine #185 Liha töötlemine #186 Liha töötlemine #187 Liha töötlemine #188 Liha töötlemine #189 Liha töötlemine #190 Liha töötlemine #191 Liha töötlemine #192 Liha töötlemine #193 Liha töötlemine #194 Liha töötlemine #195 Liha töötlemine #196 Liha töötlemine #197 Liha töötlemine #198 Liha töötlemine #199 Liha töötlemine #200 Liha töötlemine #201 Liha töötlemine #202 Liha töötlemine #203 Liha töötlemine #204 Liha töötlemine #205 Liha töötlemine #206 Liha töötlemine #207 Liha töötlemine #208 Liha töötlemine #209 Liha töötlemine #210 Liha töötlemine #211 Liha töötlemine #212 Liha töötlemine #213 Liha töötlemine #214 Liha töötlemine #215 Liha töötlemine #216 Liha töötlemine #217 Liha töötlemine #218 Liha töötlemine #219 Liha töötlemine #220 Liha töötlemine #221 Liha töötlemine #222 Liha töötlemine #223 Liha töötlemine #224 Liha töötlemine #225 Liha töötlemine #226 Liha töötlemine #227 Liha töötlemine #228 Liha töötlemine #229 Liha töötlemine #230 Liha töötlemine #231 Liha töötlemine #232 Liha töötlemine #233 Liha töötlemine #234 Liha töötlemine #235 Liha töötlemine #236 Liha töötlemine #237 Liha töötlemine #238 Liha töötlemine #239 Liha töötlemine #240 Liha töötlemine #241 Liha töötlemine #242 Liha töötlemine #243 Liha töötlemine #244 Liha töötlemine #245 Liha töötlemine #246 Liha töötlemine #247 Liha töötlemine #248 Liha töötlemine #249 Liha töötlemine #250 Liha töötlemine #251 Liha töötlemine #252 Liha töötlemine #253 Liha töötlemine #254 Liha töötlemine #255 Liha töötlemine #256 Liha töötlemine #257 Liha töötlemine #258 Liha töötlemine #259 Liha töötlemine #260 Liha töötlemine #261 Liha töötlemine #262 Liha töötlemine #263 Liha töötlemine #264 Liha töötlemine #265 Liha töötlemine #266 Liha töötlemine #267 Liha töötlemine #268 Liha töötlemine #269 Liha töötlemine #270 Liha töötlemine #271 Liha töötlemine #272 Liha töötlemine #273 Liha töötlemine #274 Liha töötlemine #275 Liha töötlemine #276 Liha töötlemine #277 Liha töötlemine #278 Liha töötlemine #279 Liha töötlemine #280 Liha töötlemine #281 Liha töötlemine #282 Liha töötlemine #283 Liha töötlemine #284 Liha töötlemine #285 Liha töötlemine #286 Liha töötlemine #287 Liha töötlemine #288 Liha töötlemine #289 Liha töötlemine #290 Liha töötlemine #291 Liha töötlemine #292 Liha töötlemine #293 Liha töötlemine #294 Liha töötlemine #295 Liha töötlemine #296 Liha töötlemine #297 Liha töötlemine #298 Liha töötlemine #299 Liha töötlemine #300 Liha töötlemine #301 Liha töötlemine #302 Liha töötlemine #303 Liha töötlemine #304 Liha töötlemine #305 Liha töötlemine #306 Liha töötlemine #307 Liha töötlemine #308 Liha töötlemine #309 Liha töötlemine #310 Liha töötlemine #311 Liha töötlemine #312 Liha töötlemine #313 Liha töötlemine #314 Liha töötlemine #315 Liha töötlemine #316 Liha töötlemine #317 Liha töötlemine #318 Liha töötlemine #319 Liha töötlemine #320 Liha töötlemine #321 Liha töötlemine #322 Liha töötlemine #323 Liha töötlemine #324 Liha töötlemine #325 Liha töötlemine #326 Liha töötlemine #327 Liha töötlemine #328 Liha töötlemine #329 Liha töötlemine #330 Liha töötlemine #331 Liha töötlemine #332 Liha töötlemine #333 Liha töötlemine #334 Liha töötlemine #335 Liha töötlemine #336 Liha töötlemine #337 Liha töötlemine #338 Liha töötlemine #339 Liha töötlemine #340 Liha töötlemine #341 Liha töötlemine #342 Liha töötlemine #343 Liha töötlemine #344 Liha töötlemine #345 Liha töötlemine #346 Liha töötlemine #347 Liha töötlemine #348 Liha töötlemine #349 Liha töötlemine #350 Liha töötlemine #351 Liha töötlemine #352 Liha töötlemine #353 Liha töötlemine #354 Liha töötlemine #355 Liha töötlemine #356 Liha töötlemine #357 Liha töötlemine #358 Liha töötlemine #359 Liha töötlemine #360 Liha töötlemine #361 Liha töötlemine #362 Liha töötlemine #363 Liha töötlemine #364 Liha töötlemine #365 Liha töötlemine #366 Liha töötlemine #367 Liha töötlemine #368 Liha töötlemine #369 Liha töötlemine #370 Liha töötlemine #371 Liha töötlemine #372 Liha töötlemine #373 Liha töötlemine #374 Liha töötlemine #375 Liha töötlemine #376 Liha töötlemine #377 Liha töötlemine #378 Liha töötlemine #379 Liha töötlemine #380 Liha töötlemine #381 Liha töötlemine #382 Liha töötlemine #383 Liha töötlemine #384 Liha töötlemine #385 Liha töötlemine #386 Liha töötlemine #387 Liha töötlemine #388 Liha töötlemine #389 Liha töötlemine #390 Liha töötlemine #391 Liha töötlemine #392 Liha töötlemine #393 Liha töötlemine #394 Liha töötlemine #395 Liha töötlemine #396 Liha töötlemine #397 Liha töötlemine #398 Liha töötlemine #399 Liha töötlemine #400 Liha töötlemine #401 Liha töötlemine #402 Liha töötlemine #403 Liha töötlemine #404 Liha töötlemine #405 Liha töötlemine #406 Liha töötlemine #407 Liha töötlemine #408 Liha töötlemine #409 Liha töötlemine #410 Liha töötlemine #411 Liha töötlemine #412 Liha töötlemine #413 Liha töötlemine #414 Liha töötlemine #415 Liha töötlemine #416 Liha töötlemine #417 Liha töötlemine #418 Liha töötlemine #419 Liha töötlemine #420 Liha töötlemine #421 Liha töötlemine #422 Liha töötlemine #423 Liha töötlemine #424 Liha töötlemine #425 Liha töötlemine #426 Liha töötlemine #427 Liha töötlemine #428 Liha töötlemine #429 Liha töötlemine #430 Liha töötlemine #431 Liha töötlemine #432 Liha töötlemine #433 Liha töötlemine #434 Liha töötlemine #435 Liha töötlemine #436 Liha töötlemine #437 Liha töötlemine #438 Liha töötlemine #439 Liha töötlemine #440 Liha töötlemine #441 Liha töötlemine #442 Liha töötlemine #443 Liha töötlemine #444 Liha töötlemine #445 Liha töötlemine #446 Liha töötlemine #447 Liha töötlemine #448 Liha töötlemine #449 Liha töötlemine #450 Liha töötlemine #451 Liha töötlemine #452 Liha töötlemine #453 Liha töötlemine #454 Liha töötlemine #455 Liha töötlemine #456 Liha töötlemine #457 Liha töötlemine #458 Liha töötlemine #459 Liha töötlemine #460 Liha töötlemine #461 Liha töötlemine #462 Liha töötlemine #463 Liha töötlemine #464 Liha töötlemine #465 Liha töötlemine #466 Liha töötlemine #467 Liha töötlemine #468 Liha töötlemine #469 Liha töötlemine #470 Liha töötlemine #471 Liha töötlemine #472 Liha töötlemine #473 Liha töötlemine #474 Liha töötlemine #475 Liha töötlemine #476 Liha töötlemine #477 Liha töötlemine #478 Liha töötlemine #479 Liha töötlemine #480 Liha töötlemine #481 Liha töötlemine #482 Liha töötlemine #483 Liha töötlemine #484 Liha töötlemine #485 Liha töötlemine #486 Liha töötlemine #487 Liha töötlemine #488 Liha töötlemine #489 Liha töötlemine #490 Liha töötlemine #491 Liha töötlemine #492 Liha töötlemine #493 Liha töötlemine #494 Liha töötlemine #495 Liha töötlemine #496 Liha töötlemine #497 Liha töötlemine #498 Liha töötlemine #499 Liha töötlemine #500 Liha töötlemine #501 Liha töötlemine #502 Liha töötlemine #503 Liha töötlemine #504 Liha töötlemine #505 Liha töötlemine #506 Liha töötlemine #507 Liha töötlemine #508 Liha töötlemine #509 Liha töötlemine #510 Liha töötlemine #511 Liha töötlemine #512 Liha töötlemine #513 Liha töötlemine #514 Liha töötlemine #515 Liha töötlemine #516 Liha töötlemine #517 Liha töötlemine #518 Liha töötlemine #519 Liha töötlemine #520 Liha töötlemine #521 Liha töötlemine #522 Liha töötlemine #523 Liha töötlemine #524 Liha töötlemine #525 Liha töötlemine #526 Liha töötlemine #527 Liha töötlemine #528 Liha töötlemine #529 Liha töötlemine #530 Liha töötlemine #531 Liha töötlemine #532 Liha töötlemine #533 Liha töötlemine #534 Liha töötlemine #535 Liha töötlemine #536 Liha töötlemine #537 Liha töötlemine #538 Liha töötlemine #539 Liha töötlemine #540 Liha töötlemine #541 Liha töötlemine #542 Liha töötlemine #543 Liha töötlemine #544 Liha töötlemine #545 Liha töötlemine #546 Liha töötlemine #547 Liha töötlemine #548 Liha töötlemine #549 Liha töötlemine #550 Liha töötlemine #551 Liha töötlemine #552 Liha töötlemine #553 Liha töötlemine #554 Liha töötlemine #555 Liha töötlemine #556 Liha töötlemine #557 Liha töötlemine #558 Liha töötlemine #559 Liha töötlemine #560 Liha töötlemine #561 Liha töötlemine #562 Liha töötlemine #563 Liha töötlemine #564 Liha töötlemine #565 Liha töötlemine #566 Liha töötlemine #567 Liha töötlemine #568 Liha töötlemine #569 Liha töötlemine #570 Liha töötlemine #571 Liha töötlemine #572 Liha töötlemine #573 Liha töötlemine #574 Liha töötlemine #575 Liha töötlemine #576 Liha töötlemine #577 Liha töötlemine #578 Liha töötlemine #579 Liha töötlemine #580 Liha töötlemine #581 Liha töötlemine #582 Liha töötlemine #583 Liha töötlemine #584
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 584 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-02-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Thistel Õppematerjali autor

Märksõnad

Mõisted

isbn 978, dry, marta castro, kitasato, 1300, elisabeth huff, friedrich, other carbo, two z, myofibrillar proteins, cross, an atp, glucose, early postmor, in stri, the c, huff, troponin, troponin, troponin, troponin, two, capitalized, ante, under postmortem, excitation, nebulin, strength, brils, 548, redox regula, proceedings 1, and sex, and alpha, erdjument, protein s, protein s, biologic effects, of alpha, huff, huff, huff, dative processes, titin, of skeletal, huff, huff, kriese, ohnishi, huff, strength, nin, 173, calmodulin, nebulin, huff, skeletal, metal ion, is z, cell 10, huff, ing, titin, ramirez, skeletal, huff, breed effects, nificant impact, cross, from medium, nitrogen, limousin, hereford, the rn, detrimental effects, feedlot, ante, of fat, feeding beta, avendano, both beta, effect, bos taurus, been based, ature, two, in pre, rapid post, flavor, a beef, other species, methyl, off, the myofi, from two, from one, aging effects, aging effects, aging, significant effects, purple, wismer, from pietrain, effects, enhancement effects, avendano, perez, postmortem metabo, trait, antioxidant mecha, dose, circular, 1402, volatile concen, hedebro, ley, feedlot perfor, ohene, muscle, rapeseed, implants, homco, study, physically, acteristics depending, ditions, temperature effects, management, uncooked muscles, grower, homco, ment effects, more specifi, and post, knife, carcass, hot water, power, of low, chemical dehairing, mono, spot, depends, details, carcass, lethal effect, washing, simple water, petitive effect, approximately 3, eggenberger, deleterious effects, at pre, microbial contamination, microbial contamination, acid levels, whereas, populations of, salmonella and, able effect, treatments, ria, hot, more specifi, gens, of low, brichta, microorganisms, 445, 318, tions, tion, 674, 284, thermal inactiva, uum, bial, barkocy, shiga toxin, slaughter washing, warren, rivera, barkocy, rivera, salmonella typhimurium, nation, typhimurium, warren, salmonella, by pre, eggenberger, tion, phate, cooling processes, the decon, emerging decon, temperature, brichta, sium sorbate, preslaughter spray, concentration, reduction of, lwt, milk lactofer, ventions, industry hi, enterobacteriaceae, laboratory, pathogens, interventions, tion, in pre, usda, 38806, usda, usda, spray, presence of, microorganisms, 625, usda, 2768, usda, usda, usda, usda, packaging, spraying, immediately post, reviews, and m, and m, detailed information, calpain, calpain, sarcomere length, direct effect, proteomic studies, wiley, ubiquitin, cassar, found effect, schulze, sarcomere, fuentes, delbarre, modelling post, strength, the ubiq, bba, huff, and sex, herrera, further studies, the effect, postmortem pro, inhibitors, asian, of autolysis, wide, huff, strength, huff, pörn, dative processes, fraser, different pre, the intra, branched, cross, cross, caspase, the non, cation, calcium, calcium, asian, is z, in london, sub, into meat, consumer, thawing, major factors, agreement, electrical stimula, or low, repeated freeze, the warner, effect, perceived juici, from three, and mateo, will take, storage tempera, the appear, retail, are frozen, this over, influence, experiments, are old, experimental data, repeated freeze, same effect, conditions, two, the pres, dependent, low, bech, chilling, meat freezing, color, organoleptic assess, pl95, mateo, physico, repeated freeze, thawing procedures, the find, de lamballerie, nitrite, ooc, h3n, the water, ing, and 37, honeycomb, emulsion, depends, of ultra, dimethyl, in dry, in map, coo, heat, the co, this heat, effects, biological hazards, thermal decom, garcia, distinguishable, raw, precooked meat, relevant proper, hydrophobic interac, meat pro, ing, meat, higher water, their func, it con, the end, in low, heat, depending, in prac, beta, during fragmenta, for cold, although chop, are off, ruiz, the mea, cooking loss, plackett, process parameters, least, a least, solubles, in physico, abou, additives, effect, 311, lupin, calderon, 177, cooking temperature, lebensmittel, lwt, lwt, sure processing, 211, low, surimi, jhung, tions, tripolyphosphate, low, pressure pretreatment, in frankfurter, lwt, grigelmo, 189, sion, bologna, pressure, wissenschaft und, for low, lwt, mor, modified starch, 714, ruiz, ruiz, soluble compounds, 599, of low, structure, mor, pressure, off, listeria mono, great influence, increased cross, fjelkner, fjelkner, lower water, in pan, shrink more, fjelkner, effect, some influence, warmed, 369, effects, low, fats, cooking tender, some effects, fjelkner, in warmed, untersuchung und, thermal inactiva, heating effects, transfer, low, williams, lombardi, griffith, lopeze, of cooking, processing charac, implications, warmed, cookery, of diet, this weak, identification based, tation, mono, of off, the micro, multiple effects, reuteri against, many low, vidal, spanish, assessment, ruiz, hematin, champomier, the meat, champomier, perez, rapd, phenotypic, animal, mattila, 482, lactobacillus plantarum, freeze, perez, gasparik, bover, in micro, bover, veciana, positive catalase, ruiz, nisin, bover, vidal, gasparik, perez, siderable effect, numerous studies, morot, cultures based, generally based, gram, intra, coccus, casein, cerevi, the genome, jgi, gram, genome, the inacti, physiological proper, nine, the char, dotted, staphylococci modu, heme, considerable influence, ing, proteolytic activity, low, bial compounds, rhamnosus lc, rhamnosus e, dry, bover, sages depend, bover, antibiotic, vernozy, the coagulase, antimicrobial sus, agvald, multiresistant coagulase, collins, 169, chromosomally, vidal, campbell, other catalase, leroy, champomier, intra, champomier, champomier, morel, bover, bover, bover, 210, bover, bover, vidal, tures, 1494, springer, concentrations, simon, izquierdo, izquierdo, oxygen, antibiotic chal, crutz, faecalis jh2, positive catalase, perez, gaillard, rousset, of micro, litopoulou, car, rossello, latorre, becke, tions, de graaf, mattila, fat, depends, depends, ity, the perme, the air, fat, in one, drying, the tem, chapter 21, the super, rancidity, verfahren unter, ripening, ruiz, a sug, ruiz, at 23, ents, the tem, smoke depends, out, depends more, access than, in electro, high tem, or lime, at 450, hydrolysate, and trans, in cold, uum, committee, and 2, the tempera, friction, smoldering, frames, ing, depending, alkaline deter, the pre, the pre, in man, studies, scientific committee, 305, estrada, chromatography, phenolic compo, is short, impact negatively, dioxide, negatively, term warmed, high o2, mercial ultra, vacuum, most cost, vacuum, depending, modified atmosphere, various bacte, effect, champaign, jimenez, consumer per, modified atmo, low, the inhibi, surface chem, modified atmo, sensory evalua, food packaging, branded beef, effect, mediated off, studies, colour, cruz, hernandez, 592, focus, close, ide, dietary sup, brief commentary, for long, anaerobic co, ger alone, slow, most reports, were performed, ther, from vacuum, of phages, although psychotro, focuses, gram, explosively pro, gram, williams, this heat, monocytogenes, meat, lactic acid, vacuum, since biodegrada, stored samples, plant, mary decoction, lipolytica reduction, ozone is, togenes inoculated, treatment antimicrobial, nate, silver, surface, cellulose, triclosan, nisin, against bacteria, vacuum, mono, mono, has surface, some equipment, pulsed high, pulsed high, tween, lebensmittel, lidene, ting, carey, meat, lebensmittel, salmonella typhimurium, cegielska, low, rodriguez, bacteriocin, abd el, rial growth, homco, brichta, wiese, of acid, ing, innocua, atmosphere packaging, temperature effects, study, microbial load, activated lactoferrin, nisin, salmonella, saccharide, reduction of, the chem, chitosan inhib, usda, psychrophilic bacteriophage, diacetate, listeria monocytogenes, mor, cross, these bacte, when deciding, products come, processes depending, waste, a 15, hot, in meat, hot, the macro, monocytogenes origi, meat, time combinations, a conductance, pulsed, 2062, molecular studies, sanitation perfor, ing, depends, depends, poor, the water, the genera, depending, the treat, minimal effect, creatinine, be cold, cured, cross, depends, the post, odor, off, methods, studies, physico, guerrero, guerrero, guerrero, in ready, 933, heat, conditions, kant, guerrero, ponce, guerrero, modified, kinsman pres, vacuum, fresh marjo, brät, blood, other carcass, depending, glucono, depends, been performed, mainly based, freeze, nitrite sta, 116, von nacl, implications, accessed, in con, dry, dry, most retail, in vacuum, microbiological deterio, some low, low, although interven, off, immuno, large uk, veloso, halothane, annor, eeap 26, bacon technology, fjelkner, consumer reac, salt, protein level, microscopical observations, botu, heating medium, process calcula, a hypotheti, positions, the cold, heat, if con, in food, the objec, heat, mainly based, the high, how, the essen, meat emul, meat ingredi, as skim, in addi, exerted, chefs rec, spreadability based, low, fat sub, by spoilage, protein, low, oiling, moisture iso, lebensmittel, studies, welti, guerrero, dry, other tra, than industrial, lower water, depends, or hand, ripening, at 90, drying tem, in addi, this tech, dry, more spe, such lipo, dry, dry, effects, dry, french dry, of pre, mass spectromet, of dry, dry, castell, dry, mold, mold, ripening, hard, mold, mold, ing, mold, rhagic, during mold, low, depending, details, monocytogenes spe, for long, glad, in short, this dif, lowered ph, mold growth, ficial inoculations, country, successful growth, depending, relies, this ph, ehec, little information, low, the pres, step concentrated, these require, mold, use, aroma loss, ripening, during ripening, lebensmittelindustrie, leroy, lambert, a multifac, guished, highly dependent, ity, shelf, of small, essential sequen, air, organisms, salami, some well, the sau, italian milan, typical cumin, to german, a special, russian, other prod, these prod, twenty, tional gene, and salt, branched, meunier, quality characteris, champomier, darbon, sayas, ditional dry, 131, international commission, litopoulou, gasparik, meunier, latorre, greek salami, vidal, meunier, restructured whole, restructured whole, whole, hot, another advan, producing whole, whole, cold, off, whole, whole ten, whole, thermo, available cold, ous section, off, hot, the por, hot, cold, stir, cold, cold, three cold, microflora, cold, hot, hot, whole, the manufac, aesthetic, aesthetic, influence, of binders, nate, taste off, off, termed warmed, warmed, whole, the injec, forage, off, tured whole, added, more whole, quick, activatm tg, low, processing, added, added, storage, report, storage effect, muscle pro, emswiler, carrageenan influences, lwt, homco, consumer atti, rts, tests, restructured meats, warner, lwt, meat, functional stabil, and l, one, ease, numerous low, sugar, sugar, common allergy, gen, or lactose, allergen, attractive meat, plant, these meat, protein, ace, various commer, meat protein, ace, val, asn, savory taste, the one, and well, such dry, section focuses, benefit, most studies, effects, diet, manufacturing, pressure treatments, mattila, mattila, sayas, manufacturing, tensin i, dietary modula, manufacturing, angiotensin i, asian, manufacturing, krajcovicova, angiotensin i, 1741, sourness, 1657, erate angiotensin, mattila, ruiz, s113, marta castro, low, electronic polar, depend strongly, nomena, depending, because maxwell, castro, castro, control, be based, 31 august, bovine m, büning, castro, conference 2007, castro, castro, 509, soares, and near, dielectric proper, near, frozen, garcia, 721, ieee transactions, dielectric proper, microwave aquametry, flair, hoving, food materials, kress, microwave mea, ortiz, near, near, near, near, measuring fre, dielectric proper, impedimetric biosen, near, reddy, introducing micro, near, dry, mone, dry, and dry, dry, give dry, nine, dry, initial valida, assessors agreed, the n, ability, pufa n, vacuum, a ten, a 30, twenty, the nontra, shown that, previous mechani, particles, romero, vazquez, vacuum, aparicio, annor, annor, annor, annor, influence, mechanical tests, investigations, regulations, is 100, amine, either ion, and adsorbed, studies, lipid, the devel, the pres, body, some well, electrospray ionisation, heat treatment, conditions, roig, age, rapid solid, immunology, wiley, vidal, wiley, vidal, bover, an epi, a food, most heat, all high, botuli, sions, thin, hospital materi, every gram, anaerobic spore, perfrin, reverse, polyvalent anti, dysente, besides conv, started working, ably re, the incu, the kanagawa, the organ, strains of, beta, much research, a 24, target, eaggec, entero, one impor, extr, monocyto, irgasan, depends, tory flu, several well, mono, in ready, with food, entire food, gram, dase, cyclospora cayetanen, nonmicrobial food, nonmicrobial food, dna, rti, rti, rti, sequence, the rti, multiplex, the di, a criti, gmo quality, protocol based, gmo, some microarray, pcr, idin, plex pcr, struct, lavabre, september 2003, garcia, 1748, hassan, rodriguez, albert, brünen, holst, sprenger, bleeker, elenitoba, this commu, of food, analysis based, never, the criti, never, salt, practices pre, meat, cross, yes, measurements of, measurement of, measurement of, measurement of, measurement of, be kept, analysis performed, vitoria, totoxin, april 2004, fredriksoon, gonzalez, committee, trichinellosis surveillance, documents focus, and climate, spore, the water, clear information, other meat, process, quality, quality, ready, oven, with shelf, sume, heat, bologna, over, appropriate label, depends, cooked perish, rcp 58, a well, november 2005, medium, das haccp, usda, verarbeitung, usda, verpackung, food industry, 263, dry, 519, 357, 457, warmed, 270, 366, off, 263, 238, 382

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

574
pdf
The 4-Hour Body - An Uncommon Guide to Rapid Fat-Loss-Incredible Sex-and Becoming Superhuman - Timothy Ferriss
904
pdf
Christopher Vogler The Writers Journey
580
pdf
CHANGE YOUR THINKING CHANGE YOUR LIFE
278
doc
ESTONIAN SYMPHONIC MUSIC-THE FIRST CENTURY 1896-1996
356
docx
Cats
309
pdf
Upstream intermediate b2 teacher s book
618
pdf
Upstream Intermediate B2 - Teacher book
309
pdf
Upstream B2 teacher





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun