Facebook Like
Add link


Koka eksamiküsimused vastustega. (2)

3 HALB
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millised rasvained sobivad praadimiseks?
  • Mille poolest erinevad toidukauba tähistamisel "parim enne" ja "kõlblik kuni"?
  • Keskmiselt toitaineid päevas?
  • Milline on esmaabi lõikehaava korral?
  • Kuidas tegutsed kui süttib õli fritüüris Nimeta hädaabi telefoninumber?
  • Mis on inventuur?
  • Kes on püsiklient?
  • Millised on ettevalmistustööd söögisaalis enne ettevõtte avamist?
  • Millised on kõrge riskiteguriga toiduained?
Vasakule Paremale
Koka eksamiküsimused vastustega #1 Koka eksamiküsimused vastustega #2 Koka eksamiküsimused vastustega #3 Koka eksamiküsimused vastustega #4 Koka eksamiküsimused vastustega #5 Koka eksamiküsimused vastustega #6 Koka eksamiküsimused vastustega #7 Koka eksamiküsimused vastustega #8 Koka eksamiküsimused vastustega #9 Koka eksamiküsimused vastustega #10 Koka eksamiküsimused vastustega #11 Koka eksamiküsimused vastustega #12 Koka eksamiküsimused vastustega #13 Koka eksamiküsimused vastustega #14 Koka eksamiküsimused vastustega #15 Koka eksamiküsimused vastustega #16 Koka eksamiküsimused vastustega #17 Koka eksamiküsimused vastustega #18 Koka eksamiküsimused vastustega #19 Koka eksamiküsimused vastustega #20 Koka eksamiküsimused vastustega #21 Koka eksamiküsimused vastustega #22 Koka eksamiküsimused vastustega #23 Koka eksamiküsimused vastustega #24 Koka eksamiküsimused vastustega #25 Koka eksamiküsimused vastustega #26
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 26 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-01-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 241 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kaimps Õppematerjali autor

Lisainfo

1.Kirjelda külmtöötlemismeetodid 2.Kirjelda kuumtöötlemismeetodid3.Nimeta erinevaid toidutalumatuse liike ja kirjelda toitumist nende korral4.Kirjelda liha hautamist, nimeta hautatud lihatoite. 5.Kirjelda erinevaid kartuli lisandeid, vähemalt 56.Nimeta vähemalt 5 kalarooga Eestimaistest kaladest. Kirjelda vähemalt 2. roa valmistamist7.Kirjelda munatoitude valmistamise tehnoloogiat, kasutamine 8.Sidekoerikaste jaotustükkide kasutamine toiduvalmistamisel9.Kirjelda püreesuppide valmistamist (toorained, tehnoloogia, kasutamine)10.Portsjontükilise liha praadimise reeglid 11.Nimeta 5 portsjonilist toodet veiselihast ja iseloomusta neid12.Nimeta vähemalt 5 pooltoodet väikelooma lihast ja iseloomusta neid 13.Kirjelda kohupiimatoitude valmistamist, kasutamine14.Kirjelda heleda põhikastme valmistamise tehnoloogiat, kasutamine 15.C-vitamiini kadude vältimine toiduvalmistamisel 16.Kirjelda võileibade valmistamise tehnoloogiat, kasutamine 17.Kirjelda kissellide valmistamise tehnoloogiat (tooraine, valmistamise tehnoloogia ja serveerimine)18.Kirjelda muretaigna valmistamist ja sellest toodete valmistamist, kasutamine19.Iseloomusta rasvasid. Millised rasvained sobivad praadimiseks? Miks?20.Mille poolest erinevad toidukauba tähistamisel “parim enne” ja \"kõlblik kuni\"?21.Iseloomusta Eestis kasvatatavaid erinevaid kapsaliike. Kasutamine22.Nimeta viis maitsetaime ehk ürti, nende kasutamine23.Iseloomusta luuviljalisi ja tsitruselisi puuvilju, nende kasutamine.24.Nimeta vähemalt viis põhimaitseainet ehk vürtsi. Nende kasutamine25.Kirjelda külmade ja külmutatud magustoitude valmistamist, serveerimine26.Kirjelda piimatooteid, nende kasulikkus, kasutamine 27. Kirjelda tervisliku toitumise põhimõtted. Kui palju vajab kerget tööd tegev inimene(70kg) keskmiselt toitaineid päevas?28.Loetle põhilisemad toiduained eesti rahvusköögis ja nimeta tuntumad eesti rahvusroad29.Mis on kama? Kasutamine 30.Kirjelda eestipärase hapukapsa(herne)supi valmistamist. 31.Loetle põhilised toiduained, mida kasutatakse Vahemere regioonis, Põhjamaades, Indo-hiinas32.Süldi valmistamine, kasutamine33.Milline on esmaabi lõikehaava korral?34.Kuidas tegutsed kui süttib õli fritüüris. Nimeta hädaabi telefoninumber?35.Pruuni põhikastme valmistamine, kasutamine36.Milliseid tehnoloogilisi võtteid tuleb toiduainete jahutamisel järgida?37.Kirjelda toidu hinna kujundamist. Milliseid kadusid roaportsjoni kalkuleerimisel arvestatakse?38.Kauba vastuvõtt, ladustamine ja säilitamine 39.Kirjelda menüüde koostamise põhimõtteid.40.Mis on inventuur? Kirjelda toimimist41.Kirjelda kliendikeskse teeninduse põhimõtteid. Kes on püsiklient?42.Iseloomusta a la carte teenindust43.Iseloomusta erinevaid toitlustusettevõtete tüüpe44.Millised on ettevalmistustööd söögisaalis enne ettevõtte avamist? Laua eelkatmise etapid õiges järjekorras45.Iseloomusta furšettlauda? Teenindamine.46.Kirjelda keedutaigna tehnoloogiat. Kuidas kasutad? 47.Kirjelda kuumade jookide valmistamist. Iseloomusta erinevaid kohvijooke.48.Kirjelda erinevate köögiviljalisandite valmistamist. Nimeta vähemalt 5 lisandit49.Iseloomusta põhitoitaineid (leidumine, vajalikkus )50.Kirjelda vormiroogade valmistamist. Nimeta vähemalt 5 rooga.51. Millised on kõrge riskiteguriga toiduained? Nõuded nende lühiajaliseks säilitamiseks 52. Kirjelda hommikusöögi menüüsid, Planeeri menüü taimetoitlasele. 53. Kirjelda valge põhikastme valmistamist. Kasutamine54.Kirjelda toorsalatite valmistamist. Kasutamine. 55.Iseloomusta puljongeid (liigitus, toorained, kasutamine). 56.Kirjelda ettevõtte äriidee põhimõtteid, too näiteid57.Kirjelda putrude valmistamise tehnoloogiat, kasutamine.58. Kirjelda maitsestamise põhimõtteid ja nimeta erinevaid maitseained 59.Kirjelda tükeldatud toiduainetest suppide valmistamist, kasutamine60.Kirjelda pärmitaigna tehnoloogiat. Tooted, kuidas kasutad?

Märksõnad

Mõisted

külmutatud liha, kupatamine, blanšeerimine, tsöliaakia, dieet, vaevused, ovo, lakto, semivegetaarne, diabeet, diabeet, insuliin, insuliinsõltuv diabeet, suhkrutõbi, allergia, toiduallergia, hautamisvedelikuks, pikitud liha, rulaad, liharullid, klopsid, asuu, guljass, raguu, pilaff, risto, stroogonov, pajaroog, kartulipuder, prantsuse kartulid, õlis 4, kartulipüree, pariisi kartul, kalarullid, keedetud omletid, munapuder, härjasilmad, omletid, munahüübed, kaelakarbonaad, abatükk, välisfilee, sisefilee, peekon, ribid, antrekoot, abatükk, tagaosa lihased, välisfilee, sisefilee, rinnaliha, ribi, seest punane, seest roosa, läbiküpsenud, paneeritud kotlet, kohupiimajuustu, keedetud kohupiimaroad, praetud kohupiimaroad, kohupiimapudingud, küpsetatakse 20, võileivad, võileivatordid, rohke rasva, muretaina põhitoorained, valmistatud tainast, hakkimine, vahustamine, basiilik, aedtill, koriander, eelnevalt mainitud, estragon, apelsin, aprikoosipuu, aprikoosi viljaliha, aprikoos, mango vilju, mango, kardemon, kaneel, ingver, karri, külm magustoit, puuvilju, jäätised, jääkristallide suurus, hapendatud piimatoodetes, piimhappebakterid, kaltsiumisisalduselt, veeslahustuvaid vitamiine, juustus, tasakaalustatus, kiudainete sisaldus, kamajahus b, seleen, põhjamaas, vahemered, peterselli, pruun põhikaste, majanduslikkuse põhimõte, kiirtoiduettevõtted, baarid, catering, keedutaina põhitoorained, 260, kannukohvi, presskannukohvi, erikohvid, ratatouille, praetud tomatid, köögiviljatimbalid, köögiviljaterriinid, valgud, rasvad, süsivesikud, nakkus, praeahjus 220, praeahjus 220, suitsulõhe, besamellkaste, lehekülg 39, tavaliselt kokku, maitseköögiviljad, lehekülg 112, kuskussi, kuni tangaine, maitseained, seljanka, valmistatakse veise, pagar, rahvusköökidest, eelkergitusaeg

Kommentaarid (2)

 profiilipilt
: Mitte allalaadida, täpselt identsed vastused olemas : http://web.zone.ee/KUSIMUSED/#_Toc347080390
19:16 03-11-2015
katixi001 profiilipilt
katixi001: Oli kasulik , kuigi mõnetele vastustele tuleb lisa anda
20:33 15-02-2013


Sarnased materjalid

33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
13
doc
Eksamiküsimused
7
docx
Koka eksami kordamisküsimused
8
docx
Koka eksamiküsimuste vastused
4
doc
Kutseeksami küsimused ja vastused
652
pdf
Asjaajamise alused
26
docx
Toidukauba eksami kordamisküsimused ja vastused
23
doc
Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun