Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused(2) (6)

4 HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis on toiduainete külmtöötlemine?
  • Millised on toiduainete kuumtöötlemise viisid?
  • Mis on toiduainete keetmine?
  • Mis on toiduainete praadimine?
  • Kuidas toiduaineid küpsetatakse?
  • Kuidas toiduaineid hautatakse?
  • Miks toiduained muutuvad töötlemisel?
  • Millised protsessid toimuvad toiduainete kuumtöötlemisel valkudega?
  • Miks liha pehmeneb keetmisel?
  • Miks sült tarretub?
  • Miks lisatakse puljingile soola pärast vahu riisumist?
  • Miks sidekoerikas liha ei pehmene praadimisel?
  • Miks kala pehmeneb kuumtöötlmisel kiiremini kui liha?
  • Miks peab puljongi keetmisel sellelt rasva riisuma?
  • Kuidas moodustub koorik praetava toiduaine pinnale?
  • Miks ei tohi ühte ja sama rasva mitu korda praadimisek kasutada?
  • Miks läheb tilgastunud piim kuumutamisel kokku?
  • Miks pannakse munad peale keetmist külma vette?
  • Miks köögiviljad pehmenevad kuumtöötlemisel?
  • Miks kasutatakse pärmitaigna valmistamisel eelkergitust?
  • Mis põhjustab suhkru karamellumise?
  • Mis on melanoidiinid?
  • Miks annab tärklis kissellile sellele omase konsistentsi?
  • Miks kissell veeldub kui seda keeta?
  • Millised tegurid põhjustavad B-grupi vitamiinide lagunemise?
  • Millised tegurid põhjustavad C-vitamiini lagunemise?
  • Miks ei tohi köögivilja hoida puhastatult ja tükeltatult vees?
  • Miks asetatakse hea puljongi saamiseks liha keema külma veega?
  • Miks asetatakse köögivili keema soolaga maitstatud keeva vette?
  • Miks marineeritakse liha enne kuumtöötlemist?
  • Miks toite maitsestatakse?
  • Mis on maitseaine?
  • Mida nimetatakse klasikalisteks vürditeks?
  • Millised on kodumaised klassikalised vürtsid?
  • Mis on maitsetaimed?
  • Milliseid maitsetaimi tunned?
  • Mis on maitsesoolad?
  • Kuidas maitseaineid säilitatakse?
  • Millal toitu maitsestatakse?
  • Milliste maitseainetega maitsestatakse lihatoite?
  • Milliste maitseainetega maitsestatakse magusaid toite?
  • Kuidas toite maitsetatakse?
  • Kuidas suppe liigitatakse?
  • Millest keedetakse supipuljongit?
  • Kuidas keedetakse lihapuljongit?
  • Kuidas keedetakse köögiviljasupi?
  • Kuidas keetetakse konsomeesi?
  • Millega maitsestatakse konsomeesid?
  • Milliseid lisandeid serveeritakse konsomeede sees?
  • Millised lisandeid serveeritakse konsomeede juurde?
  • Kuidas keedetakse püreesuppe?
  • Millega maitsestatakse püreesuppe?
  • Milliste lisanditega serveeritakse püreesuppe?
  • Kuidas valmistatakse veloute-suppe?
  • Millistest toiduainetest valmistatakse piimasuppe?
  • Kuidas valmistatakse piimasuppe jämedatest tangainetest?
  • Millistest toiduainetest valmistatakse külmi suppe?
  • Millega maitsestatakse külmi suppe?
  • Millised lähteained on vajalikud pruunikastme valmistamiseks?
  • Mis on demi-glace kaste?
  • Millistest lähtainetest valmistatakse valget põhikastet?
  • Milliseid võikastmeid tead?
  • Kuidas säilitatakse hollandi kastet?
  • Mis on maitsevõi?
  • Kuidas kasutatakse maitsevõisid?
  • Milliseid salatikastmeid tead?
  • Kuidas valmistatakse õli-äädikakastmeid?
  • Millistest hapupiimatoodetest saab salatikastmeid valmistada?
  • Milliseid köögivilju kasutatakse kulinaarias?
  • Mis on maitseroheline?
  • Millised on maitseköögiviljad?
  • Kuidas eeltöödeldakse hapendatud ja soolatud köögivilju?
  • Millega maitsestatakse köögiviljatoite?
  • Kuidas köögivilju keedetakse?
  • Kuidas valmistatakse köögiviljapudinguid?
  • Kuidas valmistatakse köögiviljakotlette?
  • Kuidas valmistatakse köögiviljavormitoite?
  • Milliseid toiduaineid kasutatakse ühepajatoitude valmistamiseks?
  • Millega maitsestatakse ühepajatoitu?
  • Kuidas valmistatakse ühepajatoitu?
  • Milliseid seemned sobivad idandamiseks?
  • Kuidas seemneid idandatakse?
  • Kuidas idandeid toiduvalmistamisel kasutataks?
  • Kuidas seeni toidu valmistamisel ette valmistatakse?
  • Kuidas seeni kupatatakse?
  • Milliste vürtside ja maitsetaimedega võib seenetoite maitsestada?
  • Kuidas valmistatakse seenepudingut?
  • Milliste toitude lisandiks sobivad seenekastmed?
  • Kuidas valmistatakse seenekotlette?
  • Millised lisandid sobivad seenekotlettide juurde?
  • Kuidas valmistatakse seenevormitoite?
  • Millised toiduained sobivad seenetäidistesse?
  • Millistes roogades kasutatakse seenetäidiseid?
  • Missugused tandained pestakse enne kuumtöötlemist?
  • Kuidas keedetakse sõmeraid putrusid?
  • Kuidas kasutatakse sõmeraid putrusid?
  • Kuidas valmistatakse vedelaid ja sitkeid putruseid?
  • Millised lisandid sobivad putrude juurde?
  • Kuidas valmistatakse putrudest vormiroogasid?
  • Kuidas valmistatakse putrudest pudinguid?
  • Kuidas keedetakse pastatooteid?
  • Kuidas keedetakse spagette?
  • Millised lisandid sobivad pastatoodete ja spagettide juurde?
  • Mis on risoto ja kuidas seda valmistatakse?
  • Mis on lasanje ja kuidas seda valmistatakse?
  • Kuidas kohupiima kulinaarias kasutatakse?
  • Milliseid maitseaineid kasutatakse kohupiimaroogade maitsestamiseks?
  • Milliseid lisatoiduaineid kasutatakse kohupiimasegude valmistamiseks?
  • Milliseid maitseaineid kasutatakse magusate kohupiimasegude maitsestamiseks?
  • Kuidas valmistatakse kohupiimaklimpe?
  • Kuidas valmistatakse kohupiimakotlette?
  • Kuidas valmistatakse kohupiimapudinguid?
  • Milliste lisanditega serveeritakse kohupiimapudinguid?
  • Kuidas valmistatakse kohupiimavormitoite?
  • Millistes roogades kasutatakse kohupiimatäidiseid?
  • Kuidas mune eeltöödeltakse?
  • Kuidas keedetakse koorega mune?
  • Kuidas keedetakse kooreta muna?
  • Kuidas valmistatakse munahüübeid?
  • Kuidas valmistatakse omletisegu?
  • Kuidas valmistatakse täidisega omlette?
  • Kuidas valmistatakse üleküpsetatud munasuupisteid?
  • Kuidas sulatatakse külmutatud liha?
  • Kuidas liha marineeritakse?
  • Kuidas kobestatakse lihatükke?
  • Kuidas vormitakse suuri väikesi lihatükke?
  • Kuidas valmistatakse hakkliha?
  • Milliseid pooltooteid valmistatakse veiselihast?
  • Milliseid pooltooteid valmistatakse sealihast?
  • Milliseid pooltooteid valmistatakse hakklihast?
  • Kuidas liha keedetakse?
  • Kuidas valmistatakse suuri praade?
  • Kuidas liha pikitakse?
  • Kuidas praetakse portsjontükke lihast?
  • Kuidas hautatakse suuri lihatükke?
  • Kuidas hautatakse portsjontükke lihast?
  • Milliste lisanditega serveeritakse keedetud liharooga?
  • Milliste lisanditega võib serveerida hakkliharooga?
  • Kuidas valmistatakse biifsteeke?
  • Kuidas valmistatakse böfstrooganovi?
  • Kuidas valmistatakse liharulle?
  • Kuidas valmistatakse pajapraade?
  • Kuidas valmistatakse naturaalseid kotlette?
  • Kuidas valmistatakse linnufillekotlette?
  • Kuidas valmistatakse hakkrulaade?
  • Kuidas keedetakse keeli?
  • Kuidas vormitakse linde?
  • Kuidas valmistatakse suuri linnupraade?
  • Missugused on värske kala tunnused?
  • Kuidas eemaldatakse kaladel sisikond?
  • Kuidas kala fileeritakse?
  • Millised portsjontükke kaladest lõigatakse?
  • Kuidas sulatatakse külutatud kalu?
  • Millega maitsestatakse kalatoite?
  • Kuidas keedetakse terveid kalu?
  • Kuidas keedetakse kalu jahtuvas vees?
  • Missuguste lisanditega serveeritakse keedetud kalu?
  • Kuidas praetakse kalu väheses rohkes rasvas?
  • Kuidas kalu küpsetatakse?
  • Milliste lisanditega serveeritakse praetud kalu?
  • Kuidas valmistatakse kalahakkmassi?
  • Millised pooltooteid valmistatakse kalahakkmassist?
  • Milliste lisanditega serveeritakse kalahakkmassist toite?
  • Kuidas valmistatakse kalahakkmassist vormiroogi?
  • Missuguste lisanditega serveeritakse värskeid puuvilju ja marju?
  • Kuidas valmistatakse toorkompotte?
  • Milliste maitseainetega maitsestatakse kompotte?
  • Kuidas valmistatakse keedetud kompotte?
  • Kuidas valmistatakse mahlakisselle?
  • Kuidas valmistatakse piimakisselle?
  • Kuidas valmistatakse kisselle värsketest puuviljadest ja marjadest?
  • Millega maitsestatakse kisselle?
  • Missuguste lisanditega serveeritakse kisselle?
  • Kuidas kasutatakse tärklist kissellide tihendamiseks?
  • Kuidas valmistatakse magusaid suppe puuviljadest ja marjadest?
  • Mille poolest erinevad magusad supid ja kissellid?
  • Kuidas valmistatakse magusaid piima-muna-suppe?
  • Kuidas valmistatakse leivasuppe?
  • Milliste maitseainetega maitsestatakse tarretisi?
  • Mis on tarrendaine?
  • Kuidas valmistatakse ette tarrendaineid tarretistele lisamiseks?
  • Kuidas valmistatakse tarretisi puuviljadest ja marjadest?
  • Kuidas valmistatakse tarretisi piimatoodetest?
  • Kuidas valmistatakse kihilisi tarretisi?
  • Kuidas valmistatakse puuvilja- ja marjavahtusid?
  • Kuidas valmistatakse kohupiimavahtusi?
  • Kuidas valmistatakse keedetud vahtusi?
  • Mis on sambukid?
  • Missuguseid toiduaineid kasutatakse magusate vormiroogade valmistamiseks?
  • Missuguste lisanditega serveeritakse magusaid putrusid?
  • Missuguste lisanditega serveeritakse sufleesid?
  • Kuidas valmistatakse jäätisi?
  • Mis vahe on jäätisel ja parfeel?
  • Kuidas valmistatakse sorbette?
  • Missuguste lisanditega serveeritakse jäätist ja parfeed?
  • Millistest toiduainetest valmistatakse magusaid kastmeid?
  • Millega maitsestatakse magusaid kastmeid?
  • Kuidas valmistatakse magusaid kastmeid puuviljadest ja marjadest?
  • Kuidas valmistatakse magusaid kastmeid vahukoorest?
  • Milliste järelroogade juurde serveeritakse vanillikastet?
  • Milline on võileibade koht menüüs?
  • Milliseid toiduaineid kasutatakse võileibade alusena?
  • Millega võileibu määritakse?
  • Milliseid toiduaineid kasutatakse võileibade kattena?
  • Kuidas võileibu liigitatakse?
  • Kuidas valmistatakse lihtsaid võileibu?
  • Kuidas valmistatakse eine võileibu?
  • Kuidas valmistatakse võileivatorte?
  • Kuidas valmistatakse kuumi võileibu?
  • Kuidas valmistatakse magusaid võileibu?
  • Mis on pita-leib?
  • Mis on bruschette ja crostino?
  • Mis on pan bagna?
  • Kuidas salateid liigitatakse?
  • Kuidas saab salateid serveerida?
  • Millega salateid kaunistatakse?
  • Kuidas valmistatakse toorsalateid?
  • Kuidas valmistatakse segasalateid?
  • Millistest toiduainetest valmistatakse kokteilsalateid?
  • Kuidas valmistatakse sooje salateid?
  • Kuidas valmistatakse marinaadsalateid?
  • Milliseid kastmeid valmistatakse salatitele?
  • Kui palju lisatakse salatitele kastmeid?
  • Kuidas liigitatakse külmi suupisteid?
  • Kuidas valmistatakse lihasülti?
  • Kuidas valmistatakse lihatarrendeid?
  • Kuidas valmistatakse maksapasteeti?
  • Kuidas serveeritakse pasteete?
  • Kuidas valmistatakse täidetud lihasuupisteid?
  • Millistest suupistetest koostatakse lihavaagen?
  • Millised lisandid sobivad lihavaagnale?
  • Kuidas keedetakse kalasülti?
  • Milliste lisanditega serveeritakse soolakalu?
  • Kuidas valmistatakse marineeritud kalasuupisteid?
  • Millistest suupistetest koostatakse kalavaagen?
  • Millised lisandid sobivad kalavaagnale?
  • Kuidas valmistatakse keedetud mune?
  • Kuidas ja milliste lisanditega serveeritakse täidetud mune?
  • Milliseid suupisteid valmistatakse seentest?
  • Millised aedviljad sobivad täitmiseks?
  • Milliste täidistega täidetakse aedvilju?
  • Milline on soojade suupistete koht menüüs?
  • Mille poolest erineb liharoog soojast lihasuupistest?
  • Kuidas valmistatakse kokille ja kokotte?
  • Mis on fondüü?
  • Milliste lisanditega serveeritakse raklette?
  • Kuidas jooke liigitatakse?
  • Milliseid kuumi jooke valmistatakse?
  • Kuidas valmistatakse masinakohvi?
  • Kuidas valmistatakse teejooki?
  • Kuidas valmistatakse kakaod?
  • Kuidas valmistatakse morsse värsketest puuviljadest ja marjadest?
  • Kuidas keedetakse suhkrusiirupit?
  • Millega maitsestatakse boole?
  • Milliseid toiduaineid võib kasutada piimatoodetest valmistatud jookides?

Lõik failist

Vasakule Paremale
Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #1 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #2 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #3 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #4 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #5 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #6 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #7 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #8 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #9 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #10 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #11 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #12 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #13 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #14 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #15 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #16 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #17 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #18 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #19 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #20 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #21 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #22 Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2 #23
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 23 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-09-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 184 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 6 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor L P Õppematerjali autor
Kõik mis vajaon ka siin olemas!

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
33
docx

Koka kutseeksami küsimused ja vastused

Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine · Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine Näiteks: köögivilja sorteerimine köögivilja pesemine köögivilja koorimine tapaloomade seedeelundite eraldamine lindude sulgede ja sisikonna eraldamine kalade soomuste ja sisikonna eraldamine · Madala toiteväärtusega osade eraldamine Näiteks: kontide eraldamine lihast kõõluste eraldamine lihast kalade fileerimine · Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine Näiteks: toiduainete tükeldamine toodete vormimine · Võtted mis kiirendava järgnevat kuumtöötlemist ja muudavad maitset Näiteks: toiduainete leotamine marineerimine · Võtted, mi

Kokandus
thumbnail
26
docx

Koka eksamiküsimused vastustega.

Kirjelda külmtöötlemismeetodid lehekülg 12-13 Selleks, et toiduaineid saaks kas toorelt süüa või kuumtöödelda, tuleb neid pesta, koorida sellist tegevust nimetatakse toiduainete külmtöötlemiseks. Külmtöötlemisel toiduainete mass enamasti väheneb. Külmutatud toiduainete sulatamine: Külmutatud liha- ja kalatoodete sulatamine. Külmutatud pooltoodete sulatamine. Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine: Köögiviljade sorteerimine. Köögiviljade pesemine. Köögiviljade koorimine. Lindude sulgede ja sisikonna eraldamine. Erineva toiteväärtusega osade eraldamine: Kontide eraldamine lihast. Kõõluste eraldamine lihast. Kalade fileerimine. Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine: Toiduainete tükeldamine. Toodete vormimine. Võtted, mis muudavad toiduainete kvaliteeti: Vahustamine. Hakkliha valmistamine. Toiduainete või pooltoodete paneerimine. Kirjelda kuumtöötlemismeetodid lehekülg 14-19 Toiduainete kuumtöötlus põhivõtted on keetmine ja praadimi

Kokandus
thumbnail
4
docx

Toitlustus, toidu valmistamine

1. * Hautamine-kuumtöötlemine,töödeldav toiduaine esmaslt praetakse pruunikooriku tekkimiseni, seejärel keedetakse väheses vedelikus. Kaanega. ¾ vett. 97 kraadi juures. * Vokkimine- kuumtöötlemine, toiduaineid kuumutatakse lühikest aega, väheses rasvas ja pidevalt vokkides. 175-180 kraadi juures. Toiduained lisatakse valmimise järjekorras. (riis, köögivili, kana, kala, puuviljad, pasta) * Freesamine- lühiajaline kuumutamine rasvaines värvi andmiseks. 2.* Barbecue- toidu aeglane küpsetamine spetsiaalses vesivanniga varustatud ahjus. Umbes 80 kraadi juures, suitsuses ja niiskes keskkonnas. Temp kuni 140.(kaasas käib moppimine. Kasutatakse moppkastet. See koosneb happelisest tooraines, see võib olla puuvilja marjapüree, võist, alkoholist, ehk vein või õlu. Liha üle pintseldamine.) * suitsutamine- külm v kuumsuitsus, külmas on kraadi vähemalt 15, kuumas 80-120 kraadi. Eesmärgiks anda lihale meeldiv välimus ja maitse ja anda pikem säilivusaeg. 3. Supipuljong -

Toitlustus
thumbnail
7
docx

Koka eksami kordamisküsimused

Koka eksami kordamisküsimused 1. Külmtöötlemismeetodid: · Külmutatud toiduainete sulatamine. · Mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine. Nt: köögivilja sorteerimine, pesemine, koorimine, Tapaloomade seedeelundite eraldamine, Lindude sulgede ja sisikonna eraldamine, Kalade soomuste ja sisikonna eraldamine jne. · Madala toiteväärtusega osade eraldamine. Nt: kontide, kõõluste eraldamine lihast, Kalade fileerimine jne. · Toiduainete ja pooltoodetele kuju andmine. Nt: toiduainete tükeldamine Toodete vormimine jne. · Võtted, mis kiirendavad järgnevat kuumtöötlemist ja muudavad maitset Nt: toiduainete leotamine, Marineerimine · Võtted, mis muudavad toiduainete kvaliteeti. Nt: vahustamine, Hakkliha valmistamine, Pooltoodete paneerimine jne. 2.Kuumtöötlemismeetodid: · Keetmine- toiduainete töötlemine keeva vee, vett sisaldava vedeliku või veeauru keskk

Kokandus
thumbnail
31
docx

Toiduvalmistamise alused

TOIDUVALMISTAMISE ALUSED Toiduainte külmtöötlemine Sulatamine-külmutatud liha sulatatakse külmkapis. Kala panna külma vee sisse. Mittesöödavate osade eraldamine · Mulla eraldamine,pesemine · puhastmine-koorimine Madala toiteväärte osade eraldamine Kuju andmine · Tükeldamine · Vormine Kuumtöötlemist ja maitset muutvad võtted · Leotame tangaineid · Marineerimine(kurgid) · Vasardamine Toiduainete kvaliteeti muutvad võtted · Vahustamine · Hakkmassi valmistamine · Paneerimine(nt riivsai ja munaga) KUUMTTTÖÖTLEMINE · Keetmine-vedeliku abil(soolses vees 101 kraadi ja rõhuall keetmine on 119 kraadi )/tasel keetmsel on 95/97 kraadil(virvendab vesi)kanne all.tuleb arvetsada keeduaegu · Keetmisviisid:rohkes vedelikus keetmine(pastad) Väheses vedelikus:toiduained on vaevu kaetud Veeaurus :

Toitlustus
thumbnail
2
odt

Külmad suupisted

Külmad suupisted 1. Kuidas liigitatakse külmi suupisteid? Külmi suupisteid võib liigitada nende valmimiseks kasutatava toorainejärgi: suupisteid lihast, suupisted kalast, suupisted köögiviljadest, suupisted seentest, suupisted juustust, suupisted munadest jne. 2.Kuidas valmistatakse lihasülti? Süldimaterjal asetatakse eelmisel päeval külma veega või kupatatakse enne süldi keetmist. Ettevalmistatud subprotuktid asetatakse külma veega keema. 1kg süldimaterjali kohta võetakse1-1,5 l vett. Liha pannakse keema veidi hiljem, 45 minuti peale keetmise algust. Sült kuumutatakse kiiresti keemiseni ja vaht korjatakse hoolikalt. Edasi keedetakse tasasel keemisel, liigne rasv eemaldatakse. Sült keem3-4 tundi ja on valmis kui liha kontide küljest lahti lööb. Maitseköögivili lisatakse suurte tükkidena röstitult umbes 1 tund enne süldi valmimist. Valminud süldist võetakse liha ja kondid välja, leem kurnatakse. 3.Kuidas valmistatakse lihatarrendeid? Tarrendi valmistamiseks

Kokandus
thumbnail
9
docx

ARVESTUS- toiduvalmistamine

ARVESTUSTÖÖ 1. mis on redutseerimine, hautamine, poseerimine, blanseerimine, kokkukeetmine, confi, brülee kreem, fondant, profitroolid, graavimine, bool, paseerimine, paneerimine, selitamine, moorimine, krepid. Redutseerimine ehk kokku keetmine- Vedelike koguse vähendamine ja maitse kontsentreerimine vee väljaaurutamise abil. Puljongi, supi, kastme, marinaadi jms. keetmine, kuni on aurustunud soovitav kogus vedelikku ja/või tekkinud tugevam maitse. Hautamine- ahjus või pliidil tasasel tulel kaane all kuumutamine, kasutades väheses koguses vett või veeauru. Kombineeritud kuumtöötlemise võte, mille puhul töödeldavad toiduained kuumutatakse esmalt rasvaines, vajadusel kuni pruuni kooriku tekkimiseni, seejärel keedetakse väheses vedelikus tasasel tulel kaane all valmimiseni. Poseerimine- muna ilma kooreta keetmine Blanseerimine- toiduainete lühiajaline töötlemine kuuma vee või auruga, abivõte toiduainete eeltöötlemisel. (N. mõningaid köögivilju blanseeritaks

toiduainete sensoorse hindamise alused
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes




Kommentaarid (6)

katixi001 profiilipilt
katixi001: Oli väga palju abi , kuna olen kodune ja mul on kaksikud poisid , siis ma lihtsalt ei jõua kõike ümber kirjutada.
14:53 08-02-2013
sestra profiilipilt
inna raud: materjaal on supper kuigi mõned vastused on puudu
13:42 31-12-2012
MittK profiilipilt
MittK: Töö sai kiirelt tehtud...
18:54 09-09-2012



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun