Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi
Õppematerjalid
Ülikool
Kutsekool
Gümnaasium
Põhikool
Jagajate TOP
Eraõpetajad
K & V
Mäng
Sõnastikud
Sõnu seletav
Võõrkeelsed
Inglise
Soome
Saksa
Vene
Hispaania
Prantsuse
Rootsi
Itaalia
Ladina
Taani
Esperanto
Teeni punkte
Luuletused
Ukraina kaitse vajab abi. Tee annetus täna!
Aita Ukrainat
Add link
Lae alla
kama.rtf
Kama
(0)
Keskkool
-
Bioloogia
-
Bioloogia
0
5
VÄGA HEA
1
Esitatud küsimused
Miks just rukkileib?
50 punkti
Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
~ 18 lehte
Lehekülgede arv dokumendis
2008-12-04
Kuupäev, millal dokument üles laeti
31 laadimist
Kokku alla laetud
0 arvamust
Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
aliamk
Õppematerjali autor
Lae alla
.rtf
Lisainfo
Infot kama kohta
Märksõnad
kama
,
eesti rahvustoit
Mõisted
kama
,
eesti köök
,
teraviljatoidud
,
eestipäraselt
,
kama
,
broileri
,
munamass
,
mustika
,
täidetud kamapallid
,
kama
,
sügistalvine eestlane
,
lauda istudes
,
suurematel saartel
,
jõulud
,
eesti toit
,
kodumaisel turul
,
ajavahemikul veebruar
,
traditsioonilised lemmiktooted
,
lihatooted
,
linnuliha
,
kama
,
eesti toit
,
igas riigis
,
toitumiskultuur
,
internetilehekülje aadress
,
kama
,
kamajahu
,
suured kamasööjad
,
tehnoloogia
,
vajalikke b
,
kamajahu
,
oder
,
oder
,
niiskuse suhtes
,
mulla ph
,
oder
,
suviteraviljadest
,
taimekasvatus koostanud
,
kamajahu koostises
,
tera
,
inimorganismile
,
kiudained
,
väärtuslikum
,
kiudaine
,
kamajahu
,
eestimaal
,
tehnoloogia
,
kamajahu
,
kamajahus
,
kamakäkke
Kommentaarid
(0)
Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja
kommenteeri
Kõik kommentaarid
Sarnased materjalid
652
pdf
Asjaajamise alused
Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR ...
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine ·...
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhj...
26
docx
Koka eksamiküsimused vastustega.
Kirjelda külmtöötlemismeetodid lehekülg 12-13 Selleks, et toiduaineid saaks kas toorelt süüa või kuumtöödelda, tuleb neid pesta, koorida sellist tegevust nimetatakse toiduainete külmtöötlemiseks. Külm...
80
docx
Toidukauba õpimapp
LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool K11 KÕ Aire Liivapuu TOIDUKAUBATUNDMINE Õpimapp ...
62
doc
Toiduained
KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või impord...
29
doc
Rasedate ja imetavate emade toitumissoovitused
Rasedate ja imetavate emade toitumissoovitused (Marge Mahla) Sissejuhatus Kvaliteetne ja mitmekesine toit on inimese tervise jaoks olulise tähtsusega. Toitumise rolli tervise säilimisel tuleb vaadelda esma...
14
odt
EESTI TOIT
HAAPSALU KUTSEHARIDUSKESKUS MTE-14 Kuldar Pajula EESTI TOIT Referaat Uuemõisa 2014 Sisukord SISSEJUHATUS.......................................................................................................
Rohkem sarnaseid
Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile
TASUTA
Nõustun
reeglitega
Sisene Facebook'ga
Sisene Google'ga
Sisene LinkedIn'ga
Konto olemas? Logi sisse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe
üldtingimustega
Nõustun
Kõik kommentaarid