Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"restoranis" - 385 õppematerjali

restoranis on võimalik korraldada nii suuremaid kui ka väiksemaid üritusi.
thumbnail
1
docx

Kombed restoranis

Kombed restoranis Leppides kokku kokkusaamise restoranis, tuleks pidada silmas järgmisi põhimõtteid. Kui saabutakse esimesena võib saalis teist kaaslast oodata, tellides endale aperitiivi või mõnda muud jooki ning tutvuda menüüga, kuni kõik kutsutavad on kohal. Äärmiselt ebaviisakas on ennast lasta oodata üle kahekümne minuti, sest see kes ootab üle kahekümne minuti võib anda ära tellimuse või lihtsalt minema jalutada. Olukorra lahenduseks oleks kõige parem ja lihtsam telefoni teel teavitada teist osapoolt viivitusest.

Inimeseõpetus → Inimese õpetus
9 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Letter of complain (restaurant)

Dear Sir/Madam, I and my friend visited your restaurant yesterday to celebrate the beginning of our vacation. Unfortunately, the substandard food served in your restaurant really dampened our spirits. Firstly, I ordered salad, but it was not fresh. Furthermore, the vegetables had not been washed. I found pieces of dirt on the lettuce leaves. Then, I was served a really tasteless steak. It was tough and chewy. I called the waiter to bring me new steak. After waiting, the waiter finally came and gave me a new steak. To my astonishment, it was as bad as the first one. As if that was not bad enough, when I decided to eat my apple pie, I found out that it was stale and dry. Once again, I called waiter, but he claimed that it had been freshly made that morning. As you can imagine, I was extremely upset by the treatment I received and I will certainly not visit your restaurant again. I hope that in futu...

Keeled → Inglise keel
20 allalaadimist
thumbnail
10
docx

Praktika aruanne - praktikast restoranis Amarillo

See nimi on tulnud linna nime järgi, mis asub USA-s Texase osariigis. Praktika kestis 4 nädalat ja selle ajaga sain palju uut teada ja sain ettekujutuse, milline näeb välja tööelu köögis. Kuna ettevõttes mängib väga tähtsat rolli koostöö töötajate vahel, sain aimu, milline see peab olema. Töötajatele pole lubatud ühtegi viga ja kõik peab olema paigas. Lisaks sellele on väga oluline teada, millised on töökorraldused ja nende järgimine. Igas restoranis on erinevad menüüd, samamoodi ka Amarillos. Seal pakutakse enam-jaolt Mehhiko Tex Mex toite. Enne praktikale asumist vaatasin läbi menüü, et teada milliste toitudega on tegemist. Sain väga suure üllatuse osaliseks, kuna mul puudus eelnev kokkupuude Mehhiko toitudega. Öeldakse, et klient on kuningas, seega peavad arvestama sööki pakutavad kohad ka inimestega, kellel on erivajadused ehk mõni haigus, allergia mõne toiduaine vastu või lihtsalt erisoovid.

Toit → Köögi õpetus
184 allalaadimist
thumbnail
43
ppt

Laua- ja joogietikett ning käitumine restoranis

Mis saab siis kui administaator puudub? Mis saab siis kui administaator puudub? Läheb üks mees ees, otsib laua. Tema järel lähevad naised. Kui veel mehi, siis nad järgnevad naistele. Riietus · Tavaliselt viisaka riietuse kandmisest piisab · Lühikesed püksid ja dressid ei pruugi sobida · Pintsak ja lips sobivad restorani ideaalselt Koha leidmine ja istumine · Eestis üldiselt vaba istekoha valik · Mõnes kultuuris istekohal suur tähtsus Mis võib juhtuda Jaapani restoranis, kui kaks naist istuvad lauas kõrvuti (mitte üksteise vastas? Mis võib juhtuda Jaapani restoranis, kui kaks naist istuvad lauas kõrvuti (mitte üksteise vastas? Kelner ei tule neid teenindama. Eine tellimine · Kui olete lauda istunud tuuakse menüü · Menüü ehk toidukaardi toob kelner kõigile lauas olijatele · Enne antakse menüü naistele · Siis meestele Kas vanus mängib menüü andmisel rolli? Kas vanus mängib menüü andmisel rolli?

Psühholoogia → Käitumine ja etikett
52 allalaadimist
thumbnail
8
doc

ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS “LIILIA”

ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS "LIILIA" Iseseisev töö Tallinn 2011 SISUKORD 1. MENÜÜ..................................................................................................................... 3 2. LAUAKATTESKEEM.............................................................................................. 4 3. SERVEERIMINE.......................................................................................................5 4. TÖÖVAHENDID.......................................................................................................6 5. KASUTATUD MATERJAL......................................................................................7 2 1. MENÜÜ Pearoog Tallefilee ürdiglasuuri, küüslaugukartulite,...

Majandus → Klienditeenindus
36 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Minu ökoloogiline jalajälg

Mõtle oma koduse toidutarbimise peale ning too välja põhjuseid, miks toitu ära visatakse (nii kodumajapidamises kui ka nt restoranis, poes). Kuidas vähendada kodust toiduraiskamist? Kas oled söönud puuvilju, mis on kahjustada saanud? Kui oluline on Sinu jaoks toiduvälimus? Miks on oluline teada, kust meie toit pärit on? Miks on toidule ,,parim enne" ja,,kõlblik kuni" kuupäevad märgitud? Mis on nende kahe märgistuse erinevus? Toitu visatakse ära, sest seda sai liiga palju valmistatud, see on liiga kaua seisnud, toit on riknenud või kasutamise kuupäev on möödunud.

Geograafia → Rahvastik ja majandus
5 allalaadimist
thumbnail
6
odt

Lauaetiketi konspekt, koos tunniläbiviimise juhendiga ja ülesannetega

Jaak Timberg TUNNIKONSPEKT kursuses "Käitumine ja etikett" Tunni teema Lauaetikett, joogietikett ja käitumine restoranis Tunni eesmärk Tunni eesmärgiks on anda ülevaade sellest, kuidas käituda restoranis, üldiseid teadmisi lauaetiketist ja joogietiketist. Loeng on gümnaasiumi õpilastele või üliõpilastele. Meetodid Loeng, powerpoint esitlus, ülesanded, arutelu. Vahendid Powerpoint, paberlipikutel ülesanded. Ülesanded õpilastele Loengu ajal küsida õpilastelt küsimusi, mis on seotud konkreetse slaidiga. Lisaks saavad õpilased valikvastustega paberlipikud. Tunni käik Esmalt räägib õpetaja lühidalt, millest tunnis juttu tuleb. Seejärel jätkab powerpoint esitlusega.

Psühholoogia → Käitumine ja etikett
52 allalaadimist
thumbnail
18
pptx

Sagadi mõis

 majutus Sagadi mõisa hotellis kaheses toas üheks ööks   hommikusöök hotelli restoranis KLASSIKALINE SEMINARIPAKETT Klassikalises seminaripaketis on kokku pandud kõik edukaks seminariks vajalik: ruumid, toit ja majutus.  seminariruumi kasutamine kaheks päevaks  dataprojektori kasutamine  looduslikust materjalist valmistatud kirjutusvahendid  saabumiskohvi  kohvipaus koos pirukaga  2-käigulise lõunasöök Sagadi mõisa restoranis  3-käigulise õhtusöök Sagadi mõisa restoranis  majutuse Sagadi mõisa hotellis kaheses toas üheks ööks   hommikusöök hotelli restoranis MÕISAPÄRANE SEMINARIPAKETT Mõisapärane seminari pakett sisaldab:  härrastemaja saali ja salongide kasutamise ühel päeval  dataprojektori kasutamise  saabumiskohvi koos pirukaga  mõisapärase kohvipausi  2-käigulise lõunasöögi Sagadi mõisa restoranis

Turism → Turism
6 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Töövarjupäev

Põlva Restoranis töövarjuna Mina käisin töövarjul Põlva Restoranis. Minu arvates on koka ja kelneri ametid suhteliselt huvitavad. Otsustasin tutvuda selle valdkonnaga natuke lähemalt. Vestlesin restorani administraatori Eda Kudritsaga ning jälitasin teda mitmeid tunde. Eda andis mulle kõigest toitlustusteeninduse valdkonnaga seonduvast väikese üleaate. Põlva Restoran kuulub Põlva Tarbijate Ühistule. See restoran asub kesklinnas Konsumiga samas hoones teisel korrusel. Esmamulje oli positiivne. Ruum on hästi sisustatud ja üsna avar

Majandus → Majandus
36 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Riskihindamise essee

töökeskkonna erinevusi. Kuigi teenindusvaldkonnas töötades ei pruugi esineda väga olulisi riske, siis mõningaid võib ikkagi leida. Töötades restoranis teenindaja on pidevalt tarvis köögist laudadesse viia taldrikuid, mis on aga alguses väga kuumad. See võib aga paljakäsi viies tekitada tõsiseid põletushaavu või muid tervisekahjustusi. Olles töötanud kahes erinevas restoranis, olen saanud ka erinevate kogemuste osaliseks. Ühes restoranis taolise riski ennetamist sooritatud ei oldud, mis muutis aga töötamise väga ebameeldivaks ja piinarikkaks. Teises restoranis olid aga taldikute kandmiseks spetsiaalsed kindad, mis ennetaksid põletuste või muude kahjustuste saamist. See näitab, kuidas ühes kohas on tegeletud riskihindamisega ja teises mitte. Omakorda mõjutab see aga töötajate pädevust ja motiveeritust.

Muu → Riski- ja ohutusõpetus
10 allalaadimist
thumbnail
24
docx

Koolitus ja puhkeväljasõidu hinnapakkumine

konverentsisaali, mis on U-kujulise paigutusega. Ruumis on olemas dataprojektor, TV+videod, ekraan, pabertahvel ja markerid. Kogu hotellis on tasuta interneti ühendus (sh WiFi). Koolituse vaheaegadel toimuvad kohvipausid serveeritakse vahetult koolitusruumi lähedusse, et mitte liigselt häirida tööprotsessi, aga samas pakkudes võimalust hetkeks ruumist välja liikuda. Toitlustus toimub meie esimesel korrusel asuvas Aasia restoranis Wok & Grill, kus serveeritakse Teile meie kokkade poolt imemaitsvaid lõuna- ja õhtusööke. Samuti oleme plaaninud ühe õhtusöögi läbi viia Vene restoranis Balalaika. Täpsed menüüd on välja toodud lisades. Reserveerime Teie grupi jaoks restoranis ka eraldi laua. Aktiivse päeva alustuseks pakuksin Teie grupile kuni 90 minutilist põnevat ekskursiooni Kumus. Juhitud ekskursioon on klassikaline muuseumi ja kunstiga tutvumise vorm, mis sobib eelkõige täiskasvanutele

Turism → Turism
39 allalaadimist
thumbnail
23
odp

Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist

Kuulsaimad kokad. Koostas: Annili Pill 011K Eesti kokad Henry Lepist Hetkel töötab Helsingi kesklinnas, Sokose kaubamaja ülemisel korrusel restoranis LOISTE. Seal on ta olnud viimased kolm ja pool aastat, selle aja jooksul on tavalisest kokapoisist on sirgunud vahetuse meister, ehk teisisõnu, peakoka parem käsi. Välismaale sattus ta juba 1998. aasta augustis. Nimelt oli ta just kevadel lõpetanud Majaka Teeninduskooli ja kõik oli tuleviku suhtes lahtine. Kristo Malm Ta läks tööle Londonisse, kuna see on olnud ta eluunistus juba pisikesest peale.

Toit → Kokandus
53 allalaadimist
thumbnail
1
odt

Minu vanemate elu ENSV ajal

Minu vanemate elu ENSV ajal Sel ajal söögipuudust küll polnud,süüa oli ,kuid valik oli loomulikult kesisem kui praegusel ajal.Söödi nagu ikka,makaronid,kartulid,liha,kala,muna jne.80 aastate alguses töötas minu ema Tallinna linnavalitsuse Rae restoranis peakokana ,päeval oli söökla linnavalitsuse töötajatele keda sai toitlustatud ja õhtul oli restoran kus põhiline klient oli vene rahvusest meremees.Ja kuna sai töödatud sellises kohas ei olnud meil kunagi söögipuudust perel oli alati kõht täis head ja paremat oli külmikus.Kõike oli saada kui sul oli suur tutvusringkond kuna sai töödatud sellises kohas oli neid tuttavaid ka palju. Kõik mis tööl inventuuriga üle jäi sai omavahel ära jagatud nii, et kui õhtul

Ajalugu → Ajalugu
62 allalaadimist
thumbnail
10
doc

HINNAPAKKUMINE TÖÖ- JA PUHKEVÄLJASÕIDUKS KURESSAARE LINNAHOTELLIS

tegemiseks palume saata aadressile [email protected] hiljemalt kaks nädalat enne saabumist. Anname endast parima, et Teie planeeritav üritus oleks edukas ja meeldejääv. Majutus Pakume teile ööbimist kahetubades ühele hinnaga 75 /öö ja sviiti hinnaga 105 /öö. Tubades on: WC/duss, Sat-TV, sisetelefon, internetiühendus, föön, veekeedukann ja tee- ning kohvivõimalus. Sviitides lisaks: rõdu või välisterass. Tubade hind sisaldab buffet- hommikusööki hotelli restoranis E-R 7:00-10:00, L-P 8:00-11:00. Sisseregistreerimine toimub meie hotellis alates kell 16:00 ning väljaregistreerimine hiljemalt kell 12:00. Võimalusel antakse tube ka varem ning on ka võimalik lahkuda hiljem (kell 14:00) ilma lisatasudeta. Varasematele saabujatele pakume võimalust anda oma pagas hotelli hoiule. Majutus kokku: 1665,00 Parkimine Hotelli sisehoovis on videovalvega parkla tasuta parkimisega. Koosolekuruum

Turism → Majutus
11 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Frantsiisiidee

saada selleks, et maksta õpingute eest ülikoolis. Selle probleemi lahendamiseks tema pere sõber pakkus Fredile avada kioski, kus ta saaks müüa võileibu. Bac andis 1000$ krediiti ning, aga Fred de Luca võtis enda peale äri juhtimise. Mõne aja pärast restorani nimetus oli muudetud ja selleks tuli "Pete's Subway" ja pärast lihtsalt "Subway". Üks põhjustest, miks nimetuse jälle muudeti oli see, et paljud kliendid, kes kuulsid "Pete's Subway" olid kindel, et selles restoranis müüakse pizzat. Mõnda aega Subway restoranid nägid välja nagu New Yorgi metrood. 1974 aasatal Subway restorane oli juba 32 tükki ja natuke hiljem oli otsustatud teha Subway restorani frantsiisiettevõte, kuna frantsiis tol ajal hakkas aina populaarsemaks minema USA's. Mõte teha frantsiisiettevõte oli väga hea edasiseks edukaks arenemiseks. 90-ndate aastate algusest Subway hakkas iga päev avama tuhandeid restorane. 14 korda Subway

Majandus → Ettevõtluse alused
11 allalaadimist
thumbnail
8
docx

Praktika aruannnete täitmise analüüs

messi (meeskonna söökla) toidu valmistamine. Messi tegi süüa üks kokk. · Rootsi lauda ja kohvikusse tegid süüa 6 kokka. · Töö toimus vahetustega. 2 nädalat järjest oli üks vahetus tööl ja järgmised 2 nädalat järjest oli teine vahetus tööl. · Klientideks olid reisijad. · Igapäevaselt valmistati toitu 150 portsjoni kaupa. · Tallinn á la carte asub 8. tekil, laeva keskosas. Restoranis on 96 kohta, millest 60 on ettebroneeritavad. · Food Wave asub 8. tekil, laeva vööris. Restoranis on 450 kohta. · Quick & Easy asub 9. tekil, laeva keskosas. Restoranis on 410 kohta, kohti ei saa ette broneerida. Restoranis pakutakse pitsat, hamburgerit ning jäätist. · Kohvik Snack Time asub 8. tekil, laeva keskosas. Kohvikus on 322 kohta, kohti ei ole võimalik ette broneerida.

Muu → Praktika aruanne
158 allalaadimist
thumbnail
8
pptx

Portugal - slideshow

Portugallased eelistavad formaalsust ning lähevad sageli isegi kinno lips ees ja pintsak seljas Pooletunnine hilinemine pole nende jaoks midagi ebaviisakat Ka kooliõpetus jääb formaalseks ning lapsi ei julgustata uuendusmeelsusele Näpuga näitamist peetakse ebaviisakaks Riietumine Nii palju kui võimalik kannavad portugallased lipsu ja pintsakut Lauakombed Restoranis tuleb nuga hoida paremas ja kahvlit vasakus käes käsi sülle asetada ei ole soovitatav Jootraha Kui soovite restoranis kelneri tähelepanu äratada, siis tasub lihtsalt käsi tõsta portugalis jootraha kommet ei ole, kuid iga ettekandja tunneb üleliigse rahatähe üle heameelt. Kui juba anda, olgu raha paberist. Sentide jätmine mõjub solvavalt Kodud Kodud on portugalis ilusad Seal peetakse puhtusest väga lugu Jalanõudega tubades ringi ei käida

Filosoofia → Etikett
13 allalaadimist
thumbnail
10
rtf

Nimetu

tenniseväljakud ning liivarand, läheduses leidub erineva pikkusega matkaradu ning täismõõtmetes golfiväljak. 2009. aasta veebruaris võitis Pühajärve Spa & Puhkekeskus majutusettevõtete konkursil "Rohelise Võtme Aastaauhinnad" peaauhinna mahetoidu projekti eest. Ökoloogiliselt puhast toitu pakutakse hotelli hommikusöögil ning grupimenüüdes. Keskkonnasõbralikult majandava ettevõtte märgis Roheline Võti on Pühajärvel juba 2003. aastast. Restoran Elegantses 110-kohalises restoranis pakutakse külalistele buffeehommikueinet ning paketi lõuna- ja õhtusööke. Nädalalõppudel on õhtuti avatud à la carte restoran. Suvekuudel on kokkade hõrgutisi võimalik nautida terrassil, kust avaneb suurepärane vaade Pühajärvele. Vastavalt kliendi soovile korraldatakse restoranis ka sünnipäeva- ja pulmapidusid, bankette, juubeleid ja vastuvõtte, ettevõtte ja peretähtpäevi. Restoranis on ka arvestatud erivajadustega inimestega.

Toit → Kokk
21 allalaadimist
thumbnail
9
rtf

PRAKTIKA ARUANNE - Kokk

täismõõtmetes golfiväljak. 2009. aasta veebruaris võitis Pühajärve Spa & Puhkekeskus majutusettevõtete konkursil "Rohelise Võtme Aastaauhinnad" peaauhinna mahetoidu projekti eest. Ökoloogiliselt puhast toitu pakutakse hotelli hommikusöögil ning grupimenüüdes. Keskkonnasõbralikult majandava ettevõtte märgis Roheline Võti on Pühajärvel juba 2003. aastast. Restoran 3 Elegantses 110-kohalises restoranis pakutakse külalistele buffeehommikueinet ning paketi lõuna- ja õhtusööke. Nädalalõppudel on õhtuti avatud à la carte restoran. Suvekuudel on kokkade hõrgutisi võimalik nautida terrassil, kust avaneb suurepärane vaade Pühajärvele. Vastavalt kliendi soovile korraldatakse restoranis ka sünnipäeva- ja pulmapidusid, bankette, juubeleid ja vastuvõtte, ettevõtte ja peretähtpäevi. Restoranis on ka arvestatud erivajadustega inimestega.

Toit → Kokk
121 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Retsensioon

Retsensioon 21. mail kell 20.00 toimus Pärnu Endla Teatri Küünis Eesti ühe armastatuima muusikalise koosseisu Jäääär uue albumi ,,Pojaga restoranis" esitlus. Sissepääs vapustavale muusikaelamusele läks maksma 150.- , mis tõelisele fännile kindlasti suuremaks probleemiks ei tulnud. Õhtu jooksul toodi kuulajate kõrvu mitmeid hilisemaid palu ning ära ei jäänud ka muusikalembeliste armastatumad lood läbi aegade. Jäääär on ansambel, mis tegutsenud alates 1991. aastast ning oma tegutsemisaja jooksul Eesti rahva südamete muusikalisse poolde oma jälje jätnud. Bänd on oma koosolemise jooksul liikmeid vahetanud, kuid senini on truuks jäänud järgmised liikmed: Andrus "InBoil" Rootsmäe (laul, kitarr), Jaan Sööt (laul, kitarr), Tarvo "Tarz" Jaaksoo (basskitarr), Tõnu "Tõun" Timm (kitarr). Nagu Jäääär' ile omane, oli kogu õhkkond küünis soe ja hubane, just nagu nende muusikagi. Inimesi, kes nende au...

Muusika → Muusika
71 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Jäääär uue albumi „Pojaga restoranis“ esitlus

Retsensioon 21. mail kell 20.00 toimus Pärnu Endla Teatri Küünis Eesti ühe armastatuima muusikalise koosseisu Jäääär uue albumi ,,Pojaga restoranis" esitlus. Sissepääs vapustavale muusikaelamusele läks maksma 150.- , mis tõelisele fännile kindlasti suuremaks probleemiks ei tulnud. Õhtu jooksul toodi kuulajate kõrvu mitmeid hilisemaid palu ning ära ei jäänud ka muusikalembeliste armastatumad lood läbi aegade. Jäääär on ansambel, mis tegutsenud alates 1991. aastast ning oma tegutsemisaja jooksul Eesti rahva südamete muusikalisse poolde oma jälje jätnud. Bänd on oma koosolemise jooksul liikmeid vahetanud, kuid senini on truuks jäänud järgmised liikmed: Andrus "InBoil" Rootsmäe (laul, kitarr), Jaan Sööt (laul, kitarr), Tarvo "Tarz" Jaaksoo (basskitarr), Tõnu "Tõun" Timm (kitarr). Nagu Jäääär' ile omane, oli kogu õhkkond küünis soe ja hubane, just nagu nende muusikagi. Inimesi, kes nende au...

Muusika → Muusika
4 allalaadimist
thumbnail
8
doc

Rahvusvahelised hotelliketid

allergikutele ning liikumispuudega inimestele. Romantilises stiilis toad seitsmendal korrusel pakuvad katuseakendest imeilusat vaadet taevalaotusesse. Samal korrusel asub ka hubane saun, mis mahutab 6 inimest. Kõikides tubades on dial-up võimalus, hotellis on 67 4 internetipüsiühendusega tuba. Hotelli esimesel korrusel ning kuuenda korruse konverentsisaalis on traadita interneti leviala. Hotellis asuvas à la carte restoranis pakutakse toite, mis on inspireeritud vahemere võimalusterohkest köögist. Elegantses ja sisekujunduses trendikalt minimalistlikku joont järgiva kujundusega restoranis Café Palace on suur valik külmi ja kuumi jooke. Menüüst leiab igaüks midagi: salatid, kihilised võileivad, supid, pastad, pizzad, grillitud road. Restoranis pakume lõuna- ja õhtusööke kuni 70-le inimesele. Restoranis on 82 kohta. Lobbys

Majandus → Klienditeenindus
72 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Teatrietenduse retsensioon "Kõik on täis"

Robin Soolind Teatrietenduse retsensioon Becky Mode ,,Kõik on täis" Käisin 27. novembril Eesti Draamateatri väikses saalis vaatamas Priit Pedajase lavastatud monoetendust ,,Kõik on täis". Esmakordselt etendus antud näidend 18. jaanuaril 2008 Eesti Draamateatri maalisaalis. Lavateos kajastas restoranis töötava administraatori tavalist tööpäeva, mis nõuab head suhtlemisoskust ja rahulikkuse säilitamist. Näitemängu põhieesmärgiks oli panna vaatajaskond naerma, kuid samas näidata, kui raske, keeruline ja väsitav võib olla üks tavaline tööpäev. Näidend algas tegelase tööle tulekuga ja lõppes sealt lahkumisega. Näitlejaks oli innukas Taavi Teplenkov, kes tegi üks tund ja kakskümmend minutit kestvas etenduses ligi nelikümmend erinevat rolli

Kirjandus → Kirjandus
7 allalaadimist
thumbnail
23
ppt

Kuulsaimad kokad Eestis, Prantsusmaal, Inglismaal

MARTTI KOPPEL(41) "Veini ja toidu sobitamise filosoofia seisneb maitsete tasakaalu leidmises ja põhimaitsete kokkusobitamises." Martti on kõige pikema kogemusega telekokk Eestis. Hoolimata sellest ei meeldi Marttile, kui teda telekokaks kutsutakse. Oma põhitööks peab ta peakoka ametit Fahle restoranis. Martti sulest on ilmunud mitmed retseptiraamatud ning hiljuti hakkas ta isiklikult pakkuma ka catering'i teenust. Tema jälgedes on astumas ka tema poeg Joonas Koppel, kes on TEKO vilistlane: Noorkokk 2008 kuldmedal. PRANTSUSMAA Vein on prantsuse köögi trumbiks. See lülitatakse

Toit → Toiduvalmistamine
17 allalaadimist
thumbnail
5
docx

2-päevane pakettreis Riiga

Peale Läti kultuurielu nautimast on vaba aeg ning teil on võimalus nautida Riia vanalinna melu, kui on soovi. Läti Rahvusooper 2.päev Teisel päeval alustame varakult päeva. Hommikusöök toimub hotelli restoranis. Peale hommikusööki lähme Riia vanalinna, giid näitab ja tutvustab huvitavamaid kohti. Peale seda on aega teha sisseoste ja üksi Riia vanalinnas jalutada. Riia vanalinn

Turism → Turism
10 allalaadimist
thumbnail
17
doc

Hotellid

Hotelli fuajees asub neljakohaline ning konverentsikeskuses kahekohaline internetipunkt. Interneti kasutamiseks saab lunastada kasutajaparooliga pileti hotelli vastuvõtust. Võimalik on maksta ka sms-i saatmise teel. 10 minutit maksab 20 krooni, tund 35 krooni ja viietunnise ühenduse eest tuleb tasuda 100 krooni. Wellness Wellness pakett sisaldab ööbimise Viru Class kahe inimese toas, meelepärase ilu- ja hoolitsuspaketi Viru Ilukeskusest, rikkaliku buffet-hommikusöögi restoranis Merineitsi ja sissepääsu äsja uue ilme saanud ööklubisse Amigo. Hind 1628 EEK/inimene Hind toakaaslasele ilma Viru Ilukeskuse ilu- ja hoolitsuspaketita 705 EEK/öö. Broneerimistingimused: · pakett kehtib esmaspäevast neljapäevani kuni 30.04.08 · broneerimine vähemalt nädal aega ette PEREPAKETT VEEKESKUSESSE Koos lastega reisivate perede käsutuses on hotelli ruumikad peretoad. Onniorava peretubades

Turism → Turism
89 allalaadimist
thumbnail
5
docx

Toitlustuskorralduse teadusartikkel

Tartu Ülikool Pärnu Kolledz Teadusartikkel ,,Application of the Concept of Multi-phase Experience to Wait Management in Restaurant Services" Pärnu 2018 Sissejuhatus: Paljudes teeninduskohtades peavad kliendid ootama teenindust. Klientide rahuloluga mängib suurt rolli teenuse kvaliteet ja ooteaeg. Pikad ooteajad võivad olla ebamugavad kliendile isegi siis, kui restoranis pakutav toit on aktsepteeritav, aga negatiivsed tunded võivad vähendada nende rahulolu söögiga. Chebat ja Filiatrault (1993) tegid uuringu, et sellist kliendi käitumist võib võrrelda halo efektiga. See tähendab, et kliendi hinnangut ei mõjuta ainult lõpptarbija poolt pakutav teenus, vaid ka teenuse pakkumise protsess, mida sisaldab ka ooteaeg. Arvestades neid negatiivsed tagajärgi peavad restoranijuhid mõtlema välja tõhusad meetodid, et vältida pikka ooteaega. Kliendil on kolm

Toit → Toitlustus
3 allalaadimist
thumbnail
2
rtf

Reisikava

RINGREIS-Usbekistan HIND ALATES 850 EUR Esmaspäev (lend) Riia - Taskent - Buhhaara V'ljalend Riiat kell 07:45. Saabumine Taskenti: kell 14:30 päeval (Usbekistan Airways HY102). Kohtumine lennujaamas, lendame kohalikul lennuliinil Buhhaara'se väljalennuga kell 18.30, saabumine Buhhaara lennujaama kell19:50. Transfer ja majutus hotellis. Õhtusöök Bukhara restoranis. Teisipäev Buhhaara Hommikusöök hotellis. Ekskursioon mööda Buhhaara linna: Kindlus Ark (4 sajandil eKr), Samanidide Mausoleum (9-10 saj), Chashma-Ayoubi (14 saj), Mosque Bolo House (20. sajandi alguses). Madrasah Nodir, Lyabi House (14-17 saj), Minaret Kalon (12 saj), Kalyan Mosque (12 saj), Miri-Araabia Madrassah (16 saj). Õhtusöök vanas rahvuslikus Buhhaara majas. Ööseks hotelli.

Geograafia → Geograafia
5 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Viplala lood

Viplala lood 8. Viplala tinistas perekonna uhkes restoranis tillukesteks, kuna nad ... a) ei jaksanud kalli lõunasöögi eest maksta Lõpeta laused, vali lünka õige vastus. Sobivaid b) tahtsid Viplala suurused olla variante võib olla mitu. c) olid väga uudishimulikud 1. Viplala oli ... 9. Lossi tagaküljel olevale platvormile a) parajalt paks mees oma parimates aastates viis pere ...

Eesti keel → Eesti keel
156 allalaadimist
thumbnail
1
odt

Kutse

Markus Ühtigil on hea meel paluda Teid, härra _____________________________________, oma 25. aasta juubeli tähistamisele restoranis Vilde ja Vine teisipäeval, 14. novembril 2017. a. kell 18.00. Pidulik riietus R.S.V.P Vallikraavi 4, 12.11.2017 Tartu [email protected]

Eesti keel → Eesti keel
9 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Eesti konverentsituru konverentsikeskused

tänapäevaseid tehnilisi vahendeid ning paindlikku teenustepaketti. Konverentsikeskus paikneb raamatukogu põhikorrusel seotuna avara fuajee ja toitlustuskompleksiga. Fuajees on külalistele avatud garderoob, raamatukauplus ning näitusesaal. Hotell Pärnu Konverentsikeskus-parim koht konverentside ja koolituste korraldamiseks otse suvepealinna südames!Hotellis on kaks konverentsiruumi, saunaga saal rühmatööks ja nõupidamistesviit. Konverentsilõunaid ja -õhtusööke pakutakse restoranis Embecke. Konverentside afterparty'de jaoks sobivad läheduses asuvad ööklubid Mirage, Sugar ja Bravo. Hotell Pärnu professionaalne teenindus ja mugav keskkond on tagatiseks konverentsi õnnestumisele. LISAINFO Seminariruumide arv (kuni 20 kohta) 1 Seminariruumide arv (kuni 10 kohta) 1 Seminariruumide arv (kuni 50 kohta) 1 Seminariruumide arv (kuni 100 kohta) 1 Seminariruumide arv (kuni 20 kohta) 1 Seminariruumide arv (kuni 10 kohta) 1

Haldus → Seminari korraldus
11 allalaadimist
thumbnail
7
docx

Hinnapakkumine

duss, WC, otsevalimisega telefon, televiisor, hommikumantlid, föön, miniseif ja internetiühendus, lisatasu eest minibaar. Tubadest avaneb merele imeilus vaade. TOITLUSTUS 2 lõunasööki, 1 10 Toitlustamise pidusöök. Hotelli eest tasuda buffee restoranis kohapeal, seda saab teha maksekaardig a TOITLUSTUS Grill- õhtusöök 9 6.- inimene, kokku 54 .- TOITLUSTUS Pidulik õhtusöök 9 Võimalik Menüü Restoranis China tasuda nii http://chinared.ee/

Turism → Reisikorraldus
78 allalaadimist
thumbnail
6
doc

Jamie Trevor Oliver

Täisnimi: Jamie Trevor Oliver. Sündinud 27. mail 1975 Essexis, Inglismaal. 7-8-aastaselt hakkas tööle oma vanemate pubis/restoranis nimega The Cricketers. 11-aastaselt tükeldas nagu deemon. 16-aastaselt asus õppima Westministeri Toitlustuskolledzis, praktiseeris mõni aeg Prantsusmaal. Oma õpiaastate jooksul töötas ühtede parimate kokkadega Londonis: · Maguskokana Antonio Carluccio restoranis The Neal Street Restaurant (üks parimaid Itaalia restorane Inglismaal) · Peakoka asetäitjana Rose Gray ja Ruth Rogers'i River Café-s 1998. aastal River Café-s töötades märkas teda võttegrupp, kes tegid antud kohvikust dokumentaalfilmi. Jamie elu muutus 1999. aastal, kui ta alustas kokasaate The Naked Chef saatejuhina ­ saate eesmärgiks oli tõestada, et tõeliselt maitsva söögi tegemiseks ei ole vaja kuhjata erinevaid koostisaineid või osta mitmeid abivahendeid

Toit → Toiduainete õpetus
12 allalaadimist
thumbnail
1
rtf

Imeline elu

käsigranaat põues olema. Rainer väga ehmatas ja oli kindel et see on põuepommar. Ta läks nii kiiresti ja nähtamatult kui võimalik sealt ära. Terve järgneva päeva mõtles ta sellele mehele, miks küll oli tal see käsigranaat ja kas ta tõesti tahtis iseendaga lõpetada. Kuid Rainer tahtis neid halbu mõtteid peletada ja läks restorani "Hõrgutavad toidud" moosipalle sööma. Tema arvates olid selles restoranis parimad moosipallid üldse. Tavaliselt sööb ta kodus ühepajatoitu, mille vastu oli ta juba allergiline. Peale restoranis käiku läks ta tööle. Tol päeval polnud kontoris palju tööd ning mees otsustas televiisorit vaadata. Sealt tuli parajasti saade, kus räägiti eskimode elust. Rainer teadis, et eskimod elavad igludes. Aga ta ei suutnud ette kujutada kuidas saaks elada sellises majas nagu iglu. Mees

Eesti keel → Eesti keel
16 allalaadimist
thumbnail
4
doc

Nimetu

osalejate toitlustus, ürituste toitlustus, buffet-teenindus (suvel on suve-buffet) - see ei ole kogu aeg lahti. Lisaks saime ka teada, et iga riik pakub mõnda sellist toitu, mis on hotelli asukoha tõttu 2 eriline. Sellistel toitudel on eraldi sildid küljes ning Eestis pakub Sokos Hotel Viru Saaremaa lepasuitsutatud juustu. Veel üheks üllatuseks tuli ka see, et alates 15. oktoobrist näeb restoranis õhtuti Cabaret' esinemiste 7. hooaega, mis on sel aastal juubelihõnguline. Amarillo restoran pakub ameerikalikult vürtsikaid toite. Restoraniketi kaubamärgiks on sõbralik ja kiire teenindus, sundimatu õhkkond ja maasika Margarita kokteil. Suvel on avatud ka restorani terrass. Lisaks on hotellil: · mõnus kohtumisaik hotelli fuajees - Lobby Bar; · Bar Bogart - neljapäevast laupäevani saab baaris laulda karaoket ja tantsida;

Varia → Kategoriseerimata
6 allalaadimist
thumbnail
14
doc

Püssirohukeldri külastus

Minu arvamus miks selline ettevõtte on turule tulnud, sest sellise kohaga, kus on nii pikk ja huvitav ajalugu, samuti suur hoone ja mugav sisustus, õige kesklinna asukoht toob ettevõtjale palju erinevaid kliente ja korralikku sissetulekku. Restorani põhikliendid on turistid, neid tuleb 8 kuni 10 tuhat inimest aastas. Teisel kohal on tudengid kes käivad söömisel igapäev ja muidugi linnarahvas. Tore restoranis ka peod panna, muusika aparatuur ja suur tantsuplats ei anna kellegile igatsema. 3.5. Mittu töötajat ja millistel positsioonidel nägid köögis? Külastasime ka kööki ja seal ma olen näinud kaks meest kes valmistasid pliidijuures mingit toitu, ja kaks naist kes olid klienditeenindajad. Sain teada ka, et ettevõttes töötab täiskohaga umbes 30 inimest ja paljud nendest on kohal juba 6-7 aastat.

Toit → Toitlustus
4 allalaadimist
thumbnail
8
ppt

Soomlaste väärtushinnangud

TEISE JUTTU EI KATKESTA. Ebaviisakas on teise juttu katkestada. Tavaliselt oodatakse, et vestluspartner oma jutu lõpuni räägiks, enne kui oma juttu alustatakse. TUNDEID AVALIKULT EI NÄIDATA. PIIM. Soomes joovad ka täiskasvanud sageli toidu kõrvale piima. KOHV. Palju juuakse kohvi. RIIETUS. Soomlased riietuvad iseenda jaoks. Soome naised eelistavad mugavaid jalanõusid. RESTORAN. Restoranis söömine ja alkoholi joomine on väga kallis. Juhul kui ei ole soovi tänada eriti hea teeninduse eest, ei pea jootraha jätma. Soomes on tavapärane, et restoranis maksab oma toidu eest igaüks ise. Kui kutsutakse äri lõuna- või õhtusöögile, siis tavaliselt koos abikaasaga. PEALE VÕÕRUSTAMIST. Järgmisel päeval tuleks saata võõrustajale kindlasti tänukaart või kiri. SAUN. Saun on Soome kultuuri tähtis osa. Saun on mõeldud

Psühholoogia → Keskkonnapsühholoogia
0 allalaadimist
thumbnail
15
docx

Turundus ja müügijuhtimine

juhtida. 5. Nii mees - kui naissoost - sugu ei ole absoluutselt oluline. 6. Automobiili omanikud või ajutised kasutajad - kas rekka-, veo-, sõiduautode jne. omanikud või ajutised kasutajad, kes tulevad kasutama pesula teenuseid. 7. Suurfirmad, erakliendid - suurim tuluallikas. Kasutavad kõige enam pesula teenuseid. Reeglina on nendega sõlmitud lepingud. 13 KLIENDIKOGEMUS RESTORANIS ,,MUSTIKAS". Käisin hiljuti lõunat söömas Mustamäe "Prismas" asuvas restoranis ,,Mustikas". Pealt vaadates tundus see koht, nagu üks tavaline restoran ikka, kuid oma tellimust kätte saades, olin mina meeldivalt üllatunud. Sel päeval tellisin mina kanafilee ning garniiriks võtsin rohelise salati. Toit toodi kolmel nõul, mis asetsesid üks teise peal. Kõige alumisse nõusse oli pandud kuiva jääd. Selle

Majandus → Turundus
40 allalaadimist
thumbnail
3
docx

3 restorani analüüs

3 restorani analüüs Enrti Zen zen Volga koduleht http://www.entri. http://www.zenzen.ee/esile http://www.restaurantvolga.ee ee/ ht.php /?id=1 menüü Entri restoranis Suures valikus toite ­ Kuna On mitme käigulised . Suur on suur valik kokad on päris Põhja- valik toite / jooke . On olemas sööke ­ jooke . Hiinast siis on pakutav toit ka lastemenüü. Väga maitsvad ka iseloomulik sellele Päevapakkumised . volga ja viivad keele piirkonnale . Toidud on hea suupisted kohe alla . maitsega ja ka tervislikud

Toit → Kokandus
29 allalaadimist
thumbnail
6
docx

Nullbaasiga eelarve

Ainulaadseks teeb meid nii Kalamajas kui ka terves Tallinnas see, et oleme põhimõtteliselt ainuke kiirtoidurestoran, kust saab autentset türgi kebabi, mitte mingisugust kebabilaadset või lihtsalt kebabi nimetusega toitu nagu paljud kohad pakuvad. Ettevõte alustab esialgu tegevust viie töötajaga ning üks neist olen mina ise. Lisaks ettevõtte juhtimisele ja raamatupidamisele tegelen ma igapäevaselt ka kõige muuga, mis parasjagu on vaja restoranis teha. Olen ise igapäevaselt restoranis ning lisaks minule on seal neljast palgatud töötajast alati kaks töötajat kohal - vastavalt sellele, kuidas meie kuu tööajafond on jaotatud. Neljast töölisest kaks on kui peakokkade rollis, kes tegelevad kõige enam toidu valmistamisega, samuti teenindavad kliente jooksvalt; teised kaks töölist on peakokkade abilised, kes koristavad, pesevad nõusid ja vastutavad üldise restorani korrashoiu eest ning vajadusel aitavad peakokki toitude valmistamisel ning teenindavad jooksvalt kliente.

Majandus → Eelarvestamine
12 allalaadimist
thumbnail
5
pptx

Klassikalised salatid

Klassikalised salatid Koostas: Siim Jürgenstein Ceasari salat Esimesena oli Caesari salat 1946 Los Angeles restorani menüüs Nimi tuleneb selle looja nimest, Caesar Cardini, kes esimesena valmistas 1924. aastal salati oma Caesari palee Restoranis Tijuana, Mehhikos. Guinnessi rekord suurim Caesari salat kaalus 3287 kg ja 60 meetrit pikk. Nizza salat Päritolu Prantsusmaa, nimi tuleneb linna nimest Nice Põhilised toorained: salat, tomat, rohelised ja mustad oad, tuunikala, ansoovis, muna, küüslauk, kaparid. Värskendav kuid samas täidab ka kõhtu tänu tuunikalale ja munale Waldorfi salat Salati autoriks peetakse maailma kalleima hotelli ülemkelnerit Oscar Tschirky't, kes mõtles selle koostise välja üheks 1896

Toit → Toitlustus
12 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Seletuskiri - vorm

AS Nuga ja Kahvel tegevdirektorile Enda Nimi juhataja Seletuskiri 12. veebruaril 2017 toimunud varguse kohta Varastati mobiilne kaardimakseterminal. Sündmus leidis aset õhtul kella 19.15 paiku. Mees, kes oli umbes pool tundi restoranis viibinud, toidu tellinud ja hiljem arve tasunud kõndis lahkudes baarileti juurest mööda. Kuna ühtki teenindajat hetkel leti juures ei viibinud, sai mees haarata mobiilse terminali ning kiirelt restoranist lahkuda. Sel hetkel, kui mees oli leti juures, olin mina just välisuksest sisse astunud. Seejärel nägin väljumas kiirustavat meest, kes kandis peas tumedat nokkmütsi kirjaga ´Nike´, tumesinist jopet, teksapükse ja pruune jalanõusid. Kaardimakseterminali

Eesti keel → Eesti keel
27 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Arne Oit - tutvustus

Arne Oit (3. detsember 1928 ­ 28. november 1975) oli eesti helilooja ja akordionist. Muusikaõpinguid alustas Tallinna Muusikakooli teooriaosakonnas. Kompositsiooni õppis ta Tallinna Riiklikus Konservatooriumis professori Mart Saare ja professori Heino Elleri juures ning lõpetas 1956. aastal. Omal käel õppis ta mängima akordioni ja alustas kutselise akordionistina tegevust restoranis «Du Nord» (1947). Aastatel 1947­1949 kuulus ansamblisse "Rütmikud", mis viljeles muuhulgas ka improvisatsioonilist dzässi, 1951­1955 Eesti NSV Riikliku Filharmoonia estraadiorkestrisse, 1955-1974 Eesti Raadio instrumentaalansamblisse, olles eesti parimaid dzässiimprovisaatoreid akordionil. Peale konservatooriumi lõpetamist töötas ta Eesti NSV Riikliku Filharmoonia estraadiosakonnas, kus 1959. aastal pani aluse võistluskontsertite sarjale, mis 1976

Muusika → Muusika
17 allalaadimist
thumbnail
22
odp

Nõukogude toidukultuur

● Kotletid Toiduained poodides ● Kauplustes defitsiit ● Kollektiivsed retked seene- ja marjametsa ning hoidiste valmistamise populaarsus ● Toiduained kehva poolsed nt margariin ● Pikad järjekorrad e sabad (suhkur, mandariiid)   "Vabandage, kas see on leivakauplus, kus ei ole leiba?" "Ei, see on lihakauplus, kus ei ole liha. Leivakauplus, kus ei ole leiba, on üle tee."  Restoranid ● Argirutiini tõi vaheldust nädalalõpp restoranis. Igati kättesaadava hinna eest sai nii häid roogi maitsta kui ka jalga keerutada, mistõttu muutus restoran populaarseks õhtuveetmise kohaks ● Kohvik Tallinn, restoranid Kalinka, Solnok (Ungari ja Nõukogude Eesti sõprussidemete rõhutamiseks loodud) ● Sööklakultuur Aeg jookseb, töö seisab, pudel käib ringi. ● ● ● ● ● ● ● ●

Ajalugu → Ajalugu
2 allalaadimist
thumbnail
11
pptx

Pulma stsenaarium

riietusstiil Riietusstiil oleks laulatusel pidulik. Poissmeeste õhtu Poissmeeste õhtul reisiks parimate sõpradega Las Vegasesse paariks päevaks, see toimuks 10 päeva enne pulmi. Poissmeeste õhtu tegevused ja ööbimine Poissmeeste õhtul toimuks Aria hotellis ja kasiinos. Külalised Külalisi tuleks umbes saja ringis nii meha kui ka naise poolsed lähedasemad sõbrad, pere ja tuttavad. pulmapidu Pulmapidu toimuks laulatuse kohast eemal kusagil restoranis, et naabrid ja tuttavad saaksid teha ka pulmaväravaid. mesinädalad Mesinädalad toimuksid Mauritiuse saarel, kus veedaks mõnusalt aega mitu nädalat. Click to edit Master text styles Second level Third level Fourth level Fifth level Eelarve Eelarve peaks olema umbes 50 000 . Tänan Kuulamast ! Click to edit Master text styles Second level

Ühiskond → Perekonnaõpetus
12 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Nõupidamise ajakava

13.45 kohvipaus 14.15 turundusdirektor Andres Avango- 2014. a turundusplaanide esitlemine 15.15 päeva lõpp 2.päev 16. jaanuar 9.00 saabumine, registreerimine Dorpat Hotell ja Konverentsikeskus 9.30 koolitaja Madis Teesalu- müügitulemuste suurendamise võimalused 11.00 kohvi ja söögipaus Dorbat catering 11.45 koolitaja Rene Maiste- töötajate motivatsiooni hoidmine 13.00 koolituse lõpp 13.00- 16.00 vaba aeg 17.00 osalejate vastuvõtt hotelli Dorpat Restoranis 17.30 õhtusöögi avab emafirma esindaja Albert Ajan Hollandist 17.45 personalijuht Maris Tamm ja emafirma esindaja Albert Ajan- parimate töötajate autasustamine,

Ametid → Ametijuhend
18 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Check In Eesti keeles

T: Tänan, Teie isikut tõendav dokument, palun. T: (Kontrollib) AITÄHH!, preili ... (Nimi) T: Tänan (nimi). Kas tasute sularahas või maksekaartiga? K: Maksekaartiga. T: Palun sisestage maksekaart, PIN kood palun, makse sooritatud, Aitäh, võite kaardi eemaldada. Palun ­siin on teie arve ja kaardimakse kviitung. K: Aitäh. T: (Nimi) teie toa võti. Tuba asub neljandal korrusel , liftist paremale. Portjee viib teie kohvri tuppa. Toa hind sisaldab hommikusööki, mida pakutakse hotelli restoranis, II korrusel kell 7-10 (8-11). Vastuvõtt on teie teenistuses 24 tundi , helistage või pöörduge meie poole küsimuste korral. K: Tänan. T: Meeldivat päeva.

Turism → Hotellimajandus
10 allalaadimist
thumbnail
18
odt

ESMASE PÄRINGU VASTE

Lõuna- ja õhtusöögid pakume teile restoranis, ettetellitud grupimenüü alusel ja ettekandmisega. Kõik lõuna- ja õhtusöögid toimuvad pika ühise laua taga.. Summa: Hommiku-, lõuna- ja õhtusöögid 1200€ Lisateenused  Parkla (Kaameraga jälgitav parkla – tasuta teenus)  Internetipunkt ja WiFi leviala (Internetipunkt on talassohotelli II korrusel raamatukoguruumis – tasuta teenus. Tasuta WiFi leviala restoranis, lobby-baaris, seminariruumis ja panoraamsaalis)  Kauplus (Lai valik suveniire ja esmatarbekaupu)  Toit hotelli numbrituppa (Kui hindad privaatsust, saad eelneva ettetellimisega sööke numbrituppa tellida)  Piljard (Piljardi mängimise võimalus spaa*** hotelli II korruse puhkeruumis. Mängužetoone müüakse spaa*** hotelli administraatoriletis)  Laste mängnurk (Spaa *** hotelli II korruse puhkeruumis on mängunurk koolieelikutele,

Turism → Turism
3 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Mina kui teenindaja

Mina kui teenindaja Mulle meeldib olla klienditeenindaja, kuna mulle meeldib inimestega suhelda. See ei tähenda, et pean olema tööl kusagil restoranis või majutusasutuses, kuna ma õpin seda eriala, vaid teenindamine on igalpool meie ümber. Loogiliselt võttes teenindab iga töötegija igaüht meist. Positiivsed küljed minu jaoks teenindamise juures on, nagu eelnevalt juba mainisin, inimestega suhtlemine, välimuse positiivsete külgede rõhutamine ning inimeste tuju paremaks muutmine kvaliteetse klienditeeninduse läbi. Negatiivsete külgedena tooksin siinkohal kindlasti välja pikad tööpäevad, rutiin, pikad

Psühholoogia → Suhtlemispsühholoogia
113 allalaadimist
thumbnail
1
docx

CV näidis

Kokku 13a. Inglise keel: B1 Kõnes hea, kirjas hea, õppisin lasteaias ja nüüd koolis. Kokku 13a. Saksa keel: A1 Kõnes hea. Kirjas hea. Õppinud koolis 1 aastat. TÄIENDAV INFO Tugevad küljed Olen aus, sihikindel, visa, õiglane, hea kõneleja, visakas, optimistlik, sõbralik, aktiivne, realistlik, töökas, vastuvõtlik, ennastvalitsev, kannatlik, tolerantne, oskan väga hästi teendindada restoranis Nõrgad küljed Natuke ekspansiivne Arvutioskus: MS Word, Excel, PowerPoint, Paint, Open Office, Windows , Internet, Outlook, OneNote Huvialad: reisimine, arvutid, pildistamine, lugemine, muusika kuulamine, toitu valmistamine Autojuhiload: Pole Tööle võimalik asuda: Võimalikult paljum, sõltub õppimisest

Majandus → Majandus
34 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun