Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Tõmba moblasse sammulugeja! Tragimatele auhinnad Kõnni terviseks Sulge
Add link


Toiduaine õpetuse (1)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas mõjuvad piim ja piimatooted inimese soolestikule?
  • Millist piima eelistada?
Vasakule Paremale
Toiduaine õpetuse #1 Toiduaine õpetuse #2 Toiduaine õpetuse #3 Toiduaine õpetuse #4 Toiduaine õpetuse #5 Toiduaine õpetuse #6 Toiduaine õpetuse #7 Toiduaine õpetuse #8 Toiduaine õpetuse #9 Toiduaine õpetuse #10 Toiduaine õpetuse #11 Toiduaine õpetuse #12 Toiduaine õpetuse #13 Toiduaine õpetuse #14 Toiduaine õpetuse #15 Toiduaine õpetuse #16 Toiduaine õpetuse #17 Toiduaine õpetuse #18 Toiduaine õpetuse #19 Toiduaine õpetuse #20 Toiduaine õpetuse #21 Toiduaine õpetuse #22 Toiduaine õpetuse #23 Toiduaine õpetuse #24
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 24 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-12-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 106 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor sandra Leetberg Õppematerjali autor

Lisainfo

Sisukord

Sisukord 2
1. Piim ja piimatooted 3
1.1 Üldiselt 3
1.2 Rõõsk koor 4
1.3 Piima konservid 4
1.4 Juustud 4
2. Suhkur 6
Kodune töö- Suhkruliigid 7
3. Maitsetaimed ja maitseained 9
3.1 9
3.2 Äädikas 10
3.3 Keedusool 10
3.4 Tarrendained 11
Kodune töö- Maitseained 12
4. Kohv ja tee 13
4.2 Kohv 13
4.2Tee 14
5. Kakao ja šokolaad 15
5.2 Kakao 15
5.2 Šokolaad 15
Kodune töö: Šokolaad 17

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (1)

nekda profiilipilt
nekda: Hea referaat.
22:10 26-09-2010


Sarnased materjalid

26
docx
Toiduainete õpetuse konspekt
32
doc
Toitumisõpetus
24
rtf
Toidukaubaõpetus 2014
62
doc
Toiduained
96
doc
Toidukaubaõpetus
110
docx
Toidukaubaõpetuse õpimapp
180
ppt
Toiduainete õpetus
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun