Facebook Like
Hotjar Feedback

Otsingule "cheddar" leiti 30 faili

cheddar - Inglaste igapäevajuust, mida valmistatakse lehmapiimast ning kasutatakse sageli munatoodete lisandina.
18
doc

Piimatooted

1.Sissejuhatus 2.Piim(koostis,piim kui toiduaine) 3.Piim(rinnapiim, taluvus) 4.Piim(piima tootmine Eestis, piimaloomad) 5.Piim(kasulikus) 6.Juust(juustusordidi) 7.Juust(-juustusordid) 8.Keefir 9.Kohupiim 10.Pett(koostis) 11.Pett(kasulikus, lisandid) 12.Või(valmistamine) 13.Jogurt(koostis) 14.Jogurt(biojogurt) 15.Uuring 16. Piimatootete hinnad 1....

Bioloogia - Keskkool
106 allalaadimist
62
doc

Toiduained

TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning li...

Toitumisõpetus - Kutsekool
101 allalaadimist
12
doc

Juust

Juust-toiduaine igapäeva köögis Juust on suurepärane toiduaine, mis juba paari paksema, niisama sõrme vahelt söödud viiluna või leivakattena rahuldab tervelt poole organismi päevasest kaltsiumivajadusest, hulk teisi mineraalained ja vitamiine tuleb veel peale selle. Juustu säilitamine. Mõistlik on võimaluse korral osta juustu korraga vaid mõne päeva jagu, kuna pakendist väljavõetud juustu m...

Restoraniteenindus - Kutsekool
56 allalaadimist
2
doc

Mehikopärased toidud

FAJITA - Eelsoojendatud nisutortilla, mille igaüks täidab ise enne sööma asumist. FAJITA KASTE ­ Sidruni ja koriandrimaitseline kaste, mida kasutatakse kana-, sea- ja veiseliha marineerimiseks. NACHOS - Ümmargused, kergelt soolased maisikrõpsud. Sobivad suurepäraselt üleküpsetamiseks ja dippimiseks. QUESADILLA - Juustuga ja muude...

Kokandus - Kutsekool
15 allalaadimist
6
doc

"food" Homereading

Some of the new products, including its Enormous Omelet Sandwich line and the BK Stacker line, brought negative attention due the large portion size, amounts of unhealthy fats and trans-fats.[72][73][74] Many of these products feature higher quality ingredients like whole chicken breast, Angus beef, natural cheeses such as cheddar and pepper jack. Again, not all these products, such as the BK Baguette line, have met corporate sales expectations. Advertising Burger King has employed varied advertising programs, both successful and unsuccessful, since its foundation in 1954. During the 1970s, output included a memorable jingle, the inspiration for its current mascot the Burger King and several well known and parodied slogans such as Have it your way and It takes tw...

Inglise keel - Keskkool
34 allalaadimist
3
doc

Juust ja veinid

JUUSTUSORDID Toorjuustud Feta juust Väga erilise, tugevalt ürdise ja soolase maitsega juust. Kasutatakse erinevates salatites ning küpsetistes. On klassikalise Kreeka salati vältimatu koostisosa. http://www.toidutare.ee/termin.php?id=1318 Mozzarella Mozzarellat kasutatakse pitsajuustuna, kuna see sulab kergesti katetakse juustuga tihipeale ka või...

Kokandus - Keskkool
15 allalaadimist
1
docx

Economy of england

Region Important cities Industry Farming South Bristol, Weymouth, Cheddar cheese, sheep West Poole, Plymouth, cider, tin, stone, Exeter , Salisbury, Bath, clay, engineering, Gloucester ship building, electronics, food processing, computers, cars. South East Oxford,Reading,Windsor The largest oil Fruit...

Inglise keel - Keskkool
6 allalaadimist
24
doc

Toiduaine õpetuse

Rakvere Ametikool Sandra Leetberg K08c TOIDUAINETE ÕPETUS Hindaja: Eha Raal Rakvere 2009 Sisukord Sisukord...................................................................................................................................... 2 1. Piim ja piimatooted...

Kokandus - Kutsekool
98 allalaadimist
17
doc

Juustulaud

Juustulaud Juustulaua võib katta mistahes piduliku sündmuse puhul.See on saanud viimaste aastate suurmoeks. Juustulaud võib olla kaetud nagu rootsi laud või nagu fursettlaud.Esimesel juhul kaetakse eraldi söögilaud,teisel juhul moodustatakse istumisnurgad või paigutatakse ruumi üksikuid toole eakate ja puudega külaliste tarvis.Suupisteid ja jooke (või mõlema...

Kokandus - Kutsekool
34 allalaadimist
11
doc

Muna- ja juusturoad

MUNA- JA JUUSTUROAD Iseseisev töö toiduvalmistamises Õpetaja: Tallinn 2009 SISUKORD SISSEJUHATUS....................................................................................................................... 3 1 OMLETID...

Kokandus - Kutsekool
31 allalaadimist
5
docx

Juust on suurepärane toiduaine.

Juust on suurepärane toiduaine, mis juba paari paksema, niisama sõrme vahelt söödud viiluna või leivakattena rahuldab tervelt poole organismi päevasest kaltsiumivajadusest, hulk teisi mineraalained ja vitamiine tuleb veel peale selle. Juustu säilitamine. Mõistlik on võimaluse korral osta juustu korraga vaid mõne päeva jagu, kuna pakendist väljavõetud juustu maitseomadused halvenevad kiiresti, pikemal hoidmi...

- Kutsekool
13 allalaadimist
11
doc

Toidukaupade pakendamine ja säilitamine

Toiduainete ja toitumisõpetus TOIDUKAUBAD, NENDE PAKENDAMINE JA SÄILITAMINE TOIDUSEADUS Kasulikud lingid: https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13256331 https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13234674 Käsitleb alljärgnevaid punkte ( täida lüngad- otsida toiduseadusest vastused! )...

Toiduainete ja toitumisõpetuse... - Eesti Hotelli ja Turismikõrgkool
59 allalaadimist
13
pdf

Juustud

TALLINNA TEENINDUSKOOL Mari Liis Kasemaa T11HT JUUSTUD Referaat Juhendaja: Küllike Varik Tallinn 2010 Sisukord Sissejuhatus ........................................................................................................................................ 3 Ajaloost...

Toiduhügieen - Kutsekool
30 allalaadimist
26
docx

Toiduainete õpetuse konspekt

1 Üldiselt Piimas on keskmiselt · Vett 87% · Rasva 2-6% · Valku 3,5-4% · Laktoosi 4,7% · Mineraalained Ca · Vitamiin A Piim on valge, kergelt kollaka varjundiga, puhta maitse ja lõhnaga. Piima keemis temperatuur on 100,2°C. Sortiment: 1. Täispiim lisanditeta 2,5%, 3,5% 2. Rasvata piim 0,5-1%...

Toiduainete õpetus - Kutsekool
53 allalaadimist
6
doc

Juustud

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS KOKK Kaisa Kotter Juustud Uurimustöö Juhendaja: Elle Möller Pärnu 2010 SISUKORD 1. SINIHALLITUSJUUST..................................................................2 2. VALGEHALLITUSJUUST...

Toiduainete õpetus - Kutsekool
28 allalaadimist
18
odt

TOIDUINFEKTSIOONID

3 Düsenteeria........................................................................4 Kõhutüüfus........................................................................5 Tuberkuloos.......................................................................6 Tuberkuloosi tek...

Tööohutus ja tervishoid - Keskkool
29 allalaadimist
20
docx

Referaat: Juustud

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool IK KÕ Raili Kääramees JUUSTUD Referaat Õppejõud: Liina Maasik Mõdriku 2011 SISUKORD 1. SISSEJUHATUS Juust on piimavalgu ja -rasva kontsentreeritud tahke, madala veesisaldusega suhteliselt pikaaja...

Toidukaubandus - Lääne-Viru Rakenduskõrgkool
71 allalaadimist
4
odt

A-veregrupp

A-veregrupp · arenes elukooslustes, mis põhinesid põllumajandusel · täheldati esimest korda Idamaades ja Aasias · sealne inimene kasvatas teravilja ja tegles loomapidamisega · kõrge vastupanuvõime haiguste ja nakkuste suhtes · tulevad taimsete toitudega kõige paremini toime · sageli on mao happesus liiga madal, mis võib tekitada kroonilist mao limaskesta põletikku...

Bioloogia -
9 allalaadimist
3
docx

Juustud

Juustud Juustu ajalugu Piim on inimeste toidulaual olnud juba varasel kiviajal, umbes 10 000 aastat tagasi. Vanim piltlik jäädvustus on 4500 aastat vana ja pärineb Mesopotaamia Sumerite riigist ning sellel on näha lehmade lüpsmist, piima läbikurnamist ja või valmistamist. Juustu valmistamisest ei ole sellel friisil veel midagi aimata. Seda mainitakse alles 5...

Piimatoodete tehnoloogia - Eesti Maaülikool
34 allalaadimist
29
docx

Inglise keele struktuur

Be ready to explain the terms (lecture 1): language, linguistics, synchronic approach to language, diachronic approach to language, linguistic competence, linguistic performance, what is grammar?, prescriptive grammar vs. descriptive grammar; phonology, phonetics, phone, allophone, phoneme; morphology, morphemes (types of morphemes), morphs, allomorphs, types of affixes, derivational affixes, i...

Inglise keel - Tartu Ülikool
76 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun