Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #1 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #2 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #3 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #4 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #5 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #6 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #7 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #8 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #9 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #10 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #11 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #12 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #13 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #14 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #15 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #16 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #17 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #18 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #19 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #20 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #21 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #22 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #23 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #24 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #25 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #26 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #27 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #28 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #29 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #30 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #31 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #32 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #33 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #34 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #35 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #36 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #37 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #38 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #39 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #40 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #41 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #42 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #43 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #44 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #45 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #46 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #47 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #48 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #49 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #50 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #51 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #52 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #53 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #54 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #55 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #56 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #57 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #58 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #59 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #60 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #61 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #62 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #63 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #64 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #65 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #66 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #67 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #68 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #69 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #70 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #71 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #72 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #73 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #74 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #75 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #76 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #77 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #78 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #79 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #80 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #81 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #82 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #83 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #84 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #85 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #86 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #87 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #88 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #89 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #90 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #91 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #92 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #93 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #94 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #95 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #96 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #97 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #98 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #99 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #100 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #101 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #102 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #103 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #104 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #105 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #106 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #107 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #108 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #109 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #110 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #111 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #112 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #113 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #114 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #115 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #116 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #117 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #118 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #119 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #120 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #121 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #122 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #123 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #124 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #125 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #126 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #127 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #128 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #129 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #130 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #131 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #132 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #133 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #134 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #135 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #136 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #137 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #138 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #139 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #140 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #141 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #142 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #143 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #144 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #145 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #146 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #147 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #148 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #149 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #150 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #151 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #152 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #153 Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1 #154
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 154 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2017-01-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 28 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor JaanikaAlmre20 Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
12
doc

Reaktsiooniprotsessi ainetöö

Tallinna Tehnikaülikool Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond Keemiatehnikainstituut Ainetöö reaktsiooniprotsessidest Pöörduv reaktsioon membraanreaktoris Üliõpilane: Marija Gnatjuk Juhendaja: Enn Tali Kaitsud: Tallinn 2013 a. Sisukord Sisukord....................................................................................................................................... 2 1.Tähiste ja lühendite loetelu....................................................................................................... 3 2.Sissejuhatus............................................................................................................................. 4 2.1 Membraanreaktor............................................................................................................... 4 2.2 Memb

Keemia
thumbnail
12
xlsx

Lillkapsapüreesupp

Toidu nimetus: Ühe portsjoni kaal: Vajaminev kogus (portsjonite arv): Sisesta brutokaalud !!! Külm- ühik töötlus- 10 1 Toorained (kg, l, tk) 10 BRUTO kao % NETO BRUTO 1 NETO 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000 0.000

Retseptid
thumbnail
8
xls

Kalkulatsioonialused toitlustus

Küpsetatud pikitud veiseliha, kartuli-kaalikavorm, mustsõstrakaste 1 portsjon=150/130/50 Portsjonite arv: 5 Retsepti kaal Valmistamise kaal jrk. Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto Pikitud veiseliha: 1. veiseliha kg 0.20 0.190 1.0000 0.950 2. suitsuliha kg 0.02 0.020 0.1000 0.100 3. mugulsibul kg 0.00 0.004 0.0200 0.018 4. kaalikas kg 0.02 0.014 0.1000 0.070 5. porgand kg 0.01 0.005 0.0300 0.024 6. kuivatatud rosmariin kg 0.00 0.000 0.0015 0.002 7. jahimehe maitseained kg 0.00 0.000 0.0015 0.002 8

Toitlustus
thumbnail
4
xls

Magustoit

Mai 2006 Eksamijuhendi lisa nr 4 TOIDU NIMETUS Pirnipuding portsjoni kaal 0.140 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 20% ta Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto Ühiku hind 0 Riivsai kg 0.020 0.020 0.040 0.040 1.56 € 0 tume šokolaad kg 0.030 0.030 0.060 0.060 9.01 € 0 demerera suhkur kg 0.025 0.025 0.050 0.050 0.87 € 0 või kg 0.020 0.020 0.040 0.040 0.97 € 0 vahtrasiirup kg 0.022 0.022 0.044 0.044 4.02 €

Toitlustus
thumbnail
2
docx

Magustoit: Pirnipuding

Pirnipudin TOIDU NIMETUS g portsjoni kaal 0.140 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Hind 20% Retsepti kaal Valmistamise kaal ta Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto 2 bruto 2 neto hind h 0 riivsai kg 0.020 0.020 0.040 0.040 1.56 € 0.08 € 0 tume šokolaad kg 0.030 0.030 0.060 0.060

Toitlustus
thumbnail
4
xls

2. eelroog

Mai 2006 Eksamijuhendi lisa nr 4 TOIDU NIMETUS Õuna-sellerisalat portsjoni kaal 0.150 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 20% ta Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto Ühiku hind 15 õun kg 0.071 0.060 0.141 0.120 0.85 € 30 juurseller kg 0.071 0.050 0.143 0.100 1.42 € kaste kg 0 lahja majonees kg 0.020 0.020 0.040 0.040 1.73 € 0 hapukoor kg 0.020 0.020 0.040 0.040 1.28 € sool

Toitlustus
thumbnail
2
docx

Eelroog: Õuna-sellerisalat  

TOIDU Õuna- NIMETUS sellerisalat portsjoni kaal 0.150 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Hind 20% Retsepti kaal Valmistamise kaal ta Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto 2 bruto 2 neto hind h 15 õun kg 0.071 0.060 0.141 0.120 0.85 € 0.07 € 30 juurseller kg 0.071 0.050 0.143 0.100 1.42 € 0.10 € - € kaste

Toitlustus
thumbnail
8
xls

Pariisi kartul, sealiha-juustušnitsel koos valge kastmega

Mai 2006 Eksamijuhendi lisa nr 4 TOIDU NIMETUS Pariisi kartul, sealiha-juustušnitsel koos valge kastmega portsjoni kaal 0.300 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 20% ta Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto Ühiku hind 5 sea fälisfilee kg 0.063 0.060 0.126 0.120 5.46 € 11 muna kg 0.028 0.025 0.056 0.050 1.02 € 12 juust kg 0.040 0.035 0.080 0.070 4.41 € sool kg 0.000 0.000 0 riivsai kg 0.028 0.02

Toitlustus




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun