Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Reaktsiooniprotsessi ainetöö (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Tallinna Tehnikaülikool
Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Keemiatehnikainstituut
Ainetöö reaktsiooniprotsessidest
Pöörduv reaktsioon membraanreaktoris
Üliõpilane: Marija Gnatjuk
Juhendaja : Enn Tali
Kaitsud:

Sisukord


Sisukord 2
1.Tähiste ja lühendite loetelu . 3
2.Sissejuhatus 4
2.1 Membraanreaktor 4
2.2 Membraanreaktori kasutamine 4
2.3 Erinevad membraanreaktorid 4
2.4 Membraane bioreaktor 5
3.Töö põhiosa 5
4.Kokkuvõte 12
5.Kasutatud kirjandus 12
  • Tähiste ja lühendite loetelu.


    A = reagent
    B= esimene produkt
    C = teine produkt
    P0 = algrõhk, atm
    T0 = algtemperatuur , K
    R = ideaalne gaasi tegur, J/mol*K
    V = ruumala, L
    Ct0 = algkontsentratsioon, mol/L
  • Vasakule Paremale
    Reaktsiooniprotsessi ainetöö #1 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #2 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #3 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #4 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #5 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #6 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #7 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #8 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #9 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #10 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #11 Reaktsiooniprotsessi ainetöö #12
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2013-05-26 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 7 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor marylune Õppematerjali autor

    Kasutatud allikad

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    308
    xlsx

    Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1

    TOIDU NIMETUS portsjoni kaal g valmistatavaid portsjoneid 2 kokku Retsepti kaal Valmistamise kaal Toiduained Ühik 1 brutoKao % 1 neto 2 bruto 2 neto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Kokku: 0.000 0.000 Mise en place: 1. Valmistamine 1. Serveerimine: 1. TOIDU NIMETUS Waldorfi salat portsjoni kaal valmistatavaid g portsjoneid 150 kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Toiduained Ühik 1 brutoKao % 1 neto 2 bruto 2 neto 1 juurseller kg 0.044 32 0.030 0.088 0.060 2 õun kg 0.107 30 0.075 0.214 0.150 3 kreeka pähkel (puhastatud) kg 0.010 0.010 0.020 0.020 Kaste 0.000 0.000 0.000

    Toit ja toitumine
    thumbnail
    151
    pdf

    PM Loengud

    V.Jaaniso Pinnasemehaanika 1. SISSEJUHATUS Kõik ehitised on ühel või teisel viisil seotud pinnasega. Need kas toetuvad pinnasele vundamendi kaudu, toetavad pinnast (tugiseinad), on rajatud pinnasesse (süvendid, tunnelid) või ehitatud pinnasest (tammid, paisud) (joonis 1.1). a) b) c) d) J o o n is 1 .1 P in n a s e g a s e o tu d e h i tis e d v õ i n e n d e o s a d .a ) p i n n a s e le t o e t u v a d ( m a d a l - j a v a iv u n d a m e n t) b ) p i n n a s t t o e t a v a d ( t u g is e in a d ) c ) p in n a s e s s e r a j a tu d ( tu n n e li d , s ü v e n d i d d ) p in n a s e s t r a j a tu d ( ta m m i d , p a is u d ) Ehitiste koormuste ja muude mõjurite tõttu pinnase pingeseisund muutub, pinnas deformeerub ja võib puruneda nagu kõik teisedki materjalid. See põhjustab

    Pinnasemehaanika, geotehnika
    thumbnail
    46
    pdf

    wood properties

    Chapter 4 Mechanical Properties of Wood David W. Green, Jerrold E. Winandy, and David E. Kretschmann Contents he mechanical properties presented in this chapter were obtained from tests of small pieces of wood Orthotropic Nature of Wood 4–1 termed “clear” and “straight grained” because they Elastic Properties 4–2 did not contain characteristics such as knots, cross grain, Modulus of Elasticity 4–2 checks, and splits. These test pieces did have anatomical Poisson’s Ratio 4–2 characteristics such as growth rings that occurred in consis-

    Ehitus materjalid ja konstruktsioonid



    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun