Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"kooreklops" - 4 õppematerjali

thumbnail
6
doc

2 KURSUSE PRAKTILINE LÕPUTÖÖ

pressin sidrunist mahla ja kallan sidrunimahla zelatiini peale ning lisan natukene vett. 2. vahustan suhkru ja rõõsa koore. 3.segan piima ja munarebu kokku. 4. asetan zelatiini vesivannile sulama. 5.asetan muna-piima segu vesivannile ja lasen ta hapukoore taoliseks massiks. 6.jahutan muna-piima segu ja zelatiini 20 kraadini. 7.segan zelatiini ja muna-piima segu vahukoorega kokku ning lisan sinna natukene riivitud sidrunikoort. TOIDU NIMETUS Kooreklops portsjoni kaal 100/100/200/50/1 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Valmistamise Retsepti kaal kaal Hind 18% ta Ühiku Retsepti

Toit → Kokandus
123 allalaadimist
thumbnail
8
docx

Koka eksamiküsimuste vastused

KORDAMISKÜSIMUSED 1.Kirjelda külmtöötlemismeetodeid · Tükeldamine' · Pikkimine · Fileerimine · Püreestamine · Tootele vormi andmine · Paneerimine · Vahustamine · Leotamine 2. Kirjelda kuumtöötlemismeetodeid · Flambeerimine · Aurutamine · Barbeque · Keetmine · Hautamine · Pruunistamine · Röstimine · Praadimine · Küpsetamine · Gartineerimine ehk üleküpsetamine · Friteerimine ehk friipraadimine · Grillimine 3. Nimeta erinevaid toidutalumatuse liike ja kirjelda toitumist nende korral Gluteenik + mais, riis, tatar, hirss - nisu, oder, kaer, rukis Laktoosik +laktoosivabad tooted HYLA, taimsete rasvadega tooted - piimatooted Diabeetik + spetsiaalsed tooted, suhkru asendajad - suhkur, süsivesikud 4. Kirjelda liha hautamist, nimeta hautatud toite Liha eelnevalt pruunistatakse, seejärel hautatakse Kooreklops, guljass, stroganov 5. Kirjelda e...

Ametid → Ametijuhend
42 allalaadimist
thumbnail
133
ppt

Liharoad

Liharoad restoraniköögis Iseseisev töö 031K Kristel ja Geidy VEISEROAD Rostbiif Kondita veiseliha, sinep, must pipar, sool Valmistamine: 1. Hõõruda liha sinepi ja pipraga sisse, pruunistada pannil kõrgel kuumusel. 2. Tõsta ahjuplaadile ning raputada üle soolaga. Küpsetada 180°C juures 30 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 60°C. Serveeri sinepikastmega. Rulaad Veise sisefilee, petersell, mündilehed, salvei, sool, pipart, küüslauguküünt, rasvaine, lihapuljongit. Valmistamine: 1. Lõigata filee ühest küljest lahti, nii et see avaneb üheks suureks "leheks". Maitsestada, keerata pikuti rulliks, siduda niidiga kinni. 2. Tõsta fileerull ahjuvormi, lisada rasvaine. Küpsetada 175 C juures u 40 minutit. 15 minutit pärast küpsetamise algust lisa lihale puljong. 3. Lõigata valmis küpsetatud fileerull viiludeks. Pikitud veiseliha Veiseliha, suitsupekk, porgan...

Toit → Toiduvalmistamine
38 allalaadimist
thumbnail
308
xlsx

Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1

3. Vasarda läbi kile ja vormi ovaalseks. 4. Klopi muna lahti ja sega piimaga. Valmistamine 1. Maitsesta lihaviilud soola ja pipraga. 2. Paneeri jahus, muna ja piima segus ning riivsaias. 3. Kuumuta pannil õli. 4. Prae kuumal pannil kiirelt mõlemalt poolt kuldpruuniks. 5. Vajadusel järelküpseta ahjus. Serveerimine: 1. Temperatuuril vähemalt 65 °C eelsoojendatud taldrikul. 2. Lisandid vastavalt ülesandele. 25 neto TOIDU NIMETUS Sibula - kooreklops portsjoni kaal valmistatavaid g portsjoneid 200 kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Toiduained Ühik 1 brutoKao % 1 neto 2 bruto 2 neto 1 veise välisfilee kg 0.153 15 0.130 0.306 0.260 2 mugulsibul kg 0.048 16 0.040 0.095 0.080 3 toiduõli (vormi töötlemiseks) kg 0.002 0.002 0

Toit → Toit ja toitumine
28 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun