Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi
Õppematerjalid
Ülikool
Kutsekool
Gümnaasium
Põhikool
Jagajate TOP
Otsi kasutajat
Eraõpetajad
K & V
Mäng
Sõnastikud
Mõisted
Võõrkeelsed
Inglise
Soome
Saksa
Vene
Hispaania
Prantsuse
Rootsi
Itaalia
Ladina
Taani
Esperanto
Teeni punkte
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!
Luuletus.ee
Add link
Lae alla
liha_ja_lihatooted_referaat.doc
Liha ja lihatooted - referaat
(1)
Lääne-Viru Rakenduskõrgkool
-
Toit
-
Toidukaubandus
0
5
VÄGA HEA
3
50 punkti
Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
~ 20 lehte
Lehekülgede arv dokumendis
2011-03-31
Kuupäev, millal dokument üles laeti
135 laadimist
Kokku alla laetud
1 arvamus
Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
taavi1600
Õppematerjali autor
Lae alla
.doc
Lisainfo
Lühitutvustus erinevate lihade ja lihatoodete kohta
Märksõnad
veiseliha
,
sealiha
,
lambaliha
,
lihatooted
Mõisted
5 vasika
,
söömine
,
soolamine
,
vinnutamine
,
külmkuivatamine
,
kiiritamine
,
sügavkülmutamine
,
liha eeltöötlusvõtted
,
värvilt
,
lihaveiste kasvataminegi
,
lihaskiud
,
sealiha
,
kindel valik
,
kondita abatükk
,
abatüki lihased
,
välisfilee
,
sisefilee
,
peekon
,
broileri
,
5vasika
,
gurmaanide seas
,
piimavasikad 2
,
küülikuliha
,
vorstid
,
põhitoorained
,
vorstikest
,
säilituskest
,
säilekest
,
keeduvorstid
,
pekk
,
lihaleivad
,
maksavorstid
,
maksavorstid
,
täidis
,
täidis
,
sardellidel
,
viinerid
,
viinerid
,
vorstid
,
salaamivorstid
,
toorvorstid
,
külmsuitsu salaamivorstid
,
toorvorstid
,
praevorstid
,
sealiha puhul
,
šašlõkk
,
kondiga lihadest
,
naturaalne hakkmass
,
lihthakkmass
,
knellmass
,
eesti toit
,
toidutare
Kommentaarid
(1)
blissike
:
Väga hea töö!
08:49 13-03-2014
Kõik kommentaarid
Sarnased materjalid
21
docx
Kala ja kalatooted referaat
PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS Müüja Kati Salak ...
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine ·...
38
ppt
Liha ja liharoad
Liha ja liharoad Kristi Tüvi Miks peaks liha sööma? Liha on üks tähtsamaid toiduaineid, millest saame eluks vajalikke toitaineid ja energiat. Liharoogade söömisel tekib täiskõhutunne Liha on mitmekülgse...
16
doc
Toidukaubagrupp
Valgamaa Kutseõppekeskus KS14 Dana Makejenko Toidukaubagrupp referaat Valga 2014 SISUKORD LK 3 ...Suurköökides kasutatavate toiduainete grupid LK 4 ......
2
doc
Liha ja lihatooted
Liha ja lihatooted Liha all mõeldakse ka rasvkudet,ajusid,siseorganeid ja luid,osaliselt ka nahka. Lihast saame kätte asendamatud aminohapped. Enamasti leidub lihas umbes 15-20% valke, metsloomadel...
23
doc
Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused(2)
VASTUSED 1. TOIDUAINETE KULINAARNE TÖÖTLEMINE. 1. Mis on toiduainete külmtöötlemine? Selleks, et toiduaineid saax toorelt süüa või kuumtöödelda, tuleb neid e...
26
docx
Koka eksamiküsimused vastustega.
Kirjelda külmtöötlemismeetodid lehekülg 12-13 Selleks, et toiduaineid saaks kas toorelt süüa või kuumtöödelda, tuleb neid pesta, koorida sellist tegevust nimetatakse toiduainete külmtöötlemiseks. Külm...
652
pdf
Asjaajamise alused
Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR ...
Rohkem sarnaseid
Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile
TASUTA
Nõustun
reeglitega
Sisene Facebook'ga
Sisene Google'ga
Sisene LinkedIn'ga
Konto olemas? Logi sisse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe
üldtingimustega
Nõustun
Kõik kommentaarid