Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Praktika aruanne müügieriala (7)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Praktika aruanne müügieriala #1 Praktika aruanne müügieriala #2 Praktika aruanne müügieriala #3 Praktika aruanne müügieriala #4 Praktika aruanne müügieriala #5 Praktika aruanne müügieriala #6 Praktika aruanne müügieriala #7 Praktika aruanne müügieriala #8 Praktika aruanne müügieriala #9 Praktika aruanne müügieriala #10 Praktika aruanne müügieriala #11 Praktika aruanne müügieriala #12 Praktika aruanne müügieriala #13 Praktika aruanne müügieriala #14 Praktika aruanne müügieriala #15 Praktika aruanne müügieriala #16 Praktika aruanne müügieriala #17 Praktika aruanne müügieriala #18 Praktika aruanne müügieriala #19 Praktika aruanne müügieriala #20 Praktika aruanne müügieriala #21 Praktika aruanne müügieriala #22 Praktika aruanne müügieriala #23 Praktika aruanne müügieriala #24 Praktika aruanne müügieriala #25
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 25 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-09-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 517 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 7 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Mikkpedosk Õppematerjali autor
Väga põhjalik ning õpetajate poolt kiidetud. On olemas kõik punktid mida küsitakse aruandes.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
11
docx

Praktika aruanne: Krooni Selver AS

Tartu Kutsehariduskeskus Ärindus- ja kaubandusosakond Kristi Tamm PRAKTIKA Praktika aruanne Juhendaja Vaike Vetka Tartu 2014 Kristi Tamm SISSEJUHATUS Läbisin praktika Krooni Selvers AS, minu praktika juhendajaks oli müügijuhataja Marit Kalinkin Praktika toimus F. G. Adoffi 11, Rakvere. Praktika kestis 200 akadeemilist tundi . Praktika eesmärgiks oli kinnitada ja rakendada koolis õpitud oskusi ja teadmisi.Ülesanneteks oli arenada praktilisi kutse-ja erialasi oskusi ning kujundada välja õiged kutse-ja erialased hoiakud ja väärtused.Pratikal puutusin kokku mitmete töödega:letiteenindamine,kassapidamine ja kubaväljapanek. Kristi Tamm 1 SELVERI ISELOOMUSTUS Selver on Eestis tegutsev super- ja hüpermarketite kett, mis kaupleb peamiselt toidu- ja esmatarbekaupadega

Kaubandus
thumbnail
26
docx

Praktika aruanne 3-kursus Veeriku Selver

.................................................................. 9 Kokkuvõte..................................................................................................... 10 Lisad............................................................................................................. 11 Kasutatud kirjandus...................................................................................... 13 Sissejuhatus Sooritasin oma praktika Tartu Veeriku Selveris. Selver AS on Eestis tegutsev super- ja hüpermarketite kett, mis kaupleb peamiselt toidu- ja esmatarbekaupadega. Selver on AS Tallinna Kaubamaja tütarettevõte. 2 Praktikat kokku oli vaja 150 tundi. Praktikal olles sain teadmisi kaubandusettevõtte tegemistest ja tutvusin nende töö korraldustega. Kasuks tulid

Majandus
thumbnail
24
docx

Praktika aruanne müüja kohal

Grupp: MY08 Tartu 2009 1. Püstitatud praktikaeesmärkide ja ­ ülesannete lühikirjeldus Kopli õpperestoran Teise kursuse esimese praktika läbisin ma Tartu Kutsehariduskeskuse Õpperestoranis. Ajavahemikul 31.08.2009-02.10.2009. Hommik algas kohvi keetmisega kui ka tee vee keetmisega. Tõime ette piima ja keefiri kannud. Vaatasime ka mahlapakke, kui nt. kaks mahlapakki oli avatud, üks oli pool täis pakk

Klienditeenindus
thumbnail
23
docx

TARTU KUTSEHARIDUSKESKUSE KOPLI KOHVIK JA Maxima Eesti OÜ

Maxima Eesti OÜ Praktikaaruanne Juhendaja: Eda Sõõru Grupp: Mko212 Tartu 2013 1. Püstitatud praktikaeesmärkide ja ­ülesannete lühikirjeldus Kopli kohvik Esimese kursuse esimese praktika läbisin ma Tartu Kutsehariduskeskuse Õppekohvikus. Ajavahemikul 17.12.2012-01.02.2013. Hommik algas kohvi keetmisega kui ka tee vee keetmisega. Tõime ette piima. Vaatasime ka mahlapakke, kui nt. kaks mahlapakki oli avatud, üks oli pool täis pakk ja teine aga veerand, siis kallasime mahla teise pakki ja viskasime tühja mahlapakki prügikasti ja panime uue asemele. Kui riiulis kohvitasse polnud, siis pidime need ise riiulile panema. Kui toodi

Ainetöö
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
62
doc

Toiduained

KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

Toitumisõpetus
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus
thumbnail
1072
pdf

Logistika õpik

Majanduslikud tingimused, tehnoloogia ja juhtimise arenemine aitasid kaasa ärilogistika kui valdkonna tekkimisele. Tootmises kasvasid varud ja transport ei tulnud enam rahuldavalt toime kaupade jaotusega. 1950.–1970. aastatel arenesid kiiresti nii logistika teooria kui ka praktika. Hakati mõistma logistika kaht peamist funktsiooni – laovarude ja transpordi juhtimist. Kaupade füüsilise jaotuse tarvis arendati välja logistika kogukulude kontseptsioon. Kontseptsiooni järgi ei määra lahenduste efektiivsust mitte kulude vähendamine jaotusahela ühes lülis, vaid logistilise lahenduse tõhususe

Logistika alused




Meedia

Kommentaarid (7)

silluke3 profiilipilt
silluke3: Väga hästi ja põhjalikult tehtud materjal.Huvtav oleks ka see mille alusel hindamine toimus - punktisüsteem jne.
21:28 09-01-2011
kaaats1 profiilipilt
kaaats1: oli kirjas, et on selveri struktuur - kuid seda ei olnud
13:13 04-02-2013
coldy profiilipilt
coldy: Tõesti põhjalik ja korralik materjal. Aitäh!
01:47 10-05-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun