Nüüd on õige aeg krüptot osta! Ära riski ja kauple turvalisel lehel! Tee konto Sulge
Facebook Like
Add link


Mullateaduse eksam (4)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Mullateaduse eksam #1 Mullateaduse eksam #2 Mullateaduse eksam #3 Mullateaduse eksam #4 Mullateaduse eksam #5 Mullateaduse eksam #6 Mullateaduse eksam #7 Mullateaduse eksam #8 Mullateaduse eksam #9 Mullateaduse eksam #10 Mullateaduse eksam #11 Mullateaduse eksam #12 Mullateaduse eksam #13 Mullateaduse eksam #14 Mullateaduse eksam #15 Mullateaduse eksam #16 Mullateaduse eksam #17 Mullateaduse eksam #18 Mullateaduse eksam #19 Mullateaduse eksam #20
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 20 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-01-26 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 413 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 4 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Hannokas Õppematerjali autor

Lisainfo

Mullateaduse ja maakasutuse ökonoomika õppeaine eksamiküsimused:
1. Mulla mõiste ja mulla komponendid
2. Muldi kujundavad faktorid
3. Mullaprofiil, pedon, pedosfäär
4. Kristalne aluskord, aluspõhi, pinnakate
5. Mulla aluskivim ja lähtekivim
6. Eesti muldade tähtsamad lähtekivimid
7. Mulla mehaanilise koostise lihtsustatud jaotus, kores, peenes
8. Mulla lõimis, klassifikatsioon, sõrmeproov
9. Mulla orgaanilise aine teke, lagunemine, ladestumine, bilanss
10. Orgaanilise aine muundumised mullas
11. Orgaanilise aine lagunemist mõjutavad tegurid
12. Orgaanilise aine vormid mullas
13. Huumuse omadused ja koostis
14. Humifikatsioon
15. Orgaanilise aine tähtsus ja mõju mulla omadustele
16. Huumusesisalduse hindamise skaala, optimaalne sisaldus, kriitiline sisaldus
17. Huumusesisalduse reguleerimise võimalused
18. Eesti muldade huumusesisaldus
19. Mulla elustiku tähtsus, üldine jaotus
20. Mullaprofiili morfoloogilised tunnused e välised tunnused
21. Mulla kolloidid ja jaotus tekke alusel
22. Mulla neelamisvõime
23. Mulla neelamisvõime liigid
24. Mulla neelamismahutavus
25. Mulla aktiivne happesus
26. Mulla asendushappesus
27. Mulla hüdrolüütiline happesus
28. Mulla puhverdusvõime
29. Tahke faasi tihedus ja mulla lasuvustihedus
30. Mulla poorsus
31. Mulla füüsikalis-mehaanilised omadused
31. Mullavee liigid
32. Toetuva kapillaarvee tõus
33. Maksimaalne kapillaarvöötme tüsedus
34. Mulla veemahutavuse liigid
35. Taimede poolt omastatav vesi
36. Aktiivveemahutavus. Eesti haritava maa OVD
37. Mulla veerežiimi tüübid
38. Mulla niiskusrežiimi jaotus
39. Mulla õhk –ja õhurežiim
40. Mulla soojusrežiim ja –omadused
41. Albeedo
42. Mulla soojusmahutavus –ja juhtivus
43. Mulla toiterežiim, toiteelemendid, toiteained
44. Taimede mineraalse toitumise teooria ja miinimumseadus
45. Väetisnormide planeerimise võimalused
46. Mulla viljakus ja selle liigid
47. Haritava maa hindamine ja keskmised turuhinnad
48. Mulla ja maa boniteet, selle määramine, hindamisskaala
49. Eesti haritava maa boniteet
50. Mullatekkeprotsess, mullatekketegur ja –tingimused
51. Leetumine
52. Lessiveerumine
53. Savistumine
54. Näivleetumine
55. Soostumine
56. Kamardumine, Leostumine, Küllastumine
57. Muldade klassifikatsiooni põhiühikud
58. Eesti muldade klassifikatsioon
59. Eesti agromullastiku valdkonnad
60. Muldade üldine jaotus kasutussobivuse alusel
61. Muldade harimiskindlus
62. Muldade haritavus

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (4)

annika520 profiilipilt
annika520: kasulik, väga hea materjal
18:42 11-04-2011
pahurvahur profiilipilt
pahurvahur: Hea materjal.
16:55 14-05-2011
kisjaka profiilipilt
Black Berry: Hea materjal.
11:47 06-05-2011


Sarnased materjalid

26
doc
Mullateaduse eksam
44
doc
Mulla eksam
36
pdf
Mullateaduse üldosa
25
doc
Mullateaduse kospekt
19
doc
Mullateadus
15
docx
Mulla kordamine
5
doc
Mullateaduse KT
31
docx
Mullateaduse eksamiküsimused ja vastused





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun