Facebook Like
Add link


Loeng X (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Miks siis ikkagi liha pruunistatakse ?
Vasakule Paremale
Loeng X #1 Loeng X #2 Loeng X #3 Loeng X #4 Loeng X #5 Loeng X #6 Loeng X #7 Loeng X #8 Loeng X #9 Loeng X #10 Loeng X #11 Loeng X #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-12-30 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 46 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor suslu Õppematerjali autor

Lisainfo

Liha ja lihatooted

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

8
doc
Loeng IV
10
doc
Loengud I-II
62
doc
Toiduained
12
doc
Loengud VI-VIII
9
doc
Eksami küsimused & vastused
23
doc
Toiduohutuse eksami teemad – keemilised ohud
139
pdf
Spordi üldained 1 tase
22
docx
Söötmisõpetus





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun