Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kokteilid (2)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Kokteilid #1 Kokteilid #2 Kokteilid #3 Kokteilid #4 Kokteilid #5 Kokteilid #6 Kokteilid #7 Kokteilid #8 Kokteilid #9 Kokteilid #10 Kokteilid #11 Kokteilid #12 Kokteilid #13 Kokteilid #14 Kokteilid #15 Kokteilid #16 Kokteilid #17 Kokteilid #18 Kokteilid #19 Kokteilid #20 Kokteilid #21 Kokteilid #22 Kokteilid #23 Kokteilid #24
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 24 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-11-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 142 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor linzzu Õppematerjali autor
Kokteilid põhikomponendi järgi, retseptid.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
19
doc

Konjak

2 cl Cointreau´d KAUNISTAMISEKS: apelsiniviil Loksutage jääga, serveerige apelsiniviiluga kaunistatud kokteiliklaasis DEAUVILLE 2 cl konjakit 2 cl calvadosi (õunabrändit) 2 cl Cointreau´d 2 cl sidrunimahla KAUNISTAMISEKS: apelsiniviil Loksutage jääga, kurnake hästi jahutatud kokteiliklaasi ITALIAN STINGER 3 cl konjakit 3 cl Galliano´t Segage koos rohke jääga, serveerige kokteiliklaasis ESPAÑA 4 cl konjakit 2 cl sherrit KAUNISTAMISEKS: kirsid ja sidrunikoor Segage kokteil koos rohke jääga. Serveerige old- fashioned klaasis. Kaunistage hambaorgile torgatud kirsside ja sidrunikoorega NIKOLASCHKA Valage soovitud hulk külma konjakit klaasi, lõigake sidrunist ümmargune viil, asetage sellele väike kuhi suhkrut ja väike kuhi lahustuvat kohvi. Asetage viil konjakiklaasile ja serveerige. Nikolaschkat juuakse niimoodi: võtke kogu sidruniviil koos suhkru ja kohviga suhu. Jooge paar lonksu, või kõige parem, kogu konjak korraga peale. See on

Joogiõpetuse
thumbnail
28
doc

Baaritöö konspekt

BAARITÖÖ Baar- väike restoran või kohvik, kus on kõrge lett ja selle äärtes pukkistmed. Baar tuleb sõnast barrier,mis tähendab barrikaadi. Kokteil- lühike segujook. Kokteil on segatud jook. Serveeritakse kokteiliklaasist (6 cl), ei ole pikendatud, alkoholivaba jooki sisaldab kokteil vähem kui alkohoolset jooki. Väike kokteiliklaas, suur kokteiliklaas ­ valik oleneb sellest, kui palju jooki retsepti järgi valmistad (loe cl kokku). Erinevus segujoogist: Segujoogis on ülekaalus alkoholivaba jook, jook on tavaliselt pikk (pikendatud alkoholivaba joogiga, näiteks vesi, soodavesi, toonik, mahlad). Ajaloost 1806 The Balance ajakiri avaldas kokteili definitsiooni: kokteil on joovastav jook, mis koosneb

Klienditeenindus
thumbnail
22
doc

Baaritöö

BAARITÖÖ Baar- väike restoran või kohvik, kus on kõrge lett ja selle äärtes pukkistmed. Baar tuleb sõnast barrier,mis tähendab barrikaadi. Kokteil- lühike segujook. Kokteil on segatud jook. Serveeritakse kokteiliklaasist (6 cl), ei ole pikendatud, alkoholivaba jooki sisaldab kokteil vähem kui alkohoolset jooki. Väike kokteiliklaas, suur kokteiliklaas ­ valik oleneb sellest, kui palju jooki retsepti järgi valmistad (loe cl kokku). Erinevus segujoogist: Segujoogis on ülekaalus alkoholivaba jook, jook on tavaliselt pikk (pikendatud alkoholivaba joogiga, näiteks vesi, soodavesi, toonik, mahlad). Ajaloost 1806 The Balance ajakiri avaldas kokteili definitsiooni: kokteil on joovastav jook, mis koosneb

Joogiõpetus
thumbnail
10
doc

Baaritöö

Sageli tehti erinevatest jookidest segusid, et leevendada halba maitset, anda aroomi, uudishimu luua midagi uut ja huvitavat, kasutada tervise parandamiseks. Suurim segujook on loodud Philadelphias: 1350 l soome vodkat 3400 l jõhvika mahla 3400 l greibimahla 3150 l jääd Sheikeri rolli mängis 13 m, kõrgune terasest tanker. Maitsta sai 35 000 külalist. Kuulsaim kokteil Dry Martini leiutati 1860- aastatel. Margarita 1921-st aastast kokteili klassik. Iiri kohvi mõtles 1952-l aastal välja lennuvälja baarmen külmetavale ameeriklasele. Baari sisustus, seadmed ja töövahendid 1. Sheiker ehk raputi: 3 osa- roostevabast terasest (nõu, nupp, sõel). 2. Bostoni sheiker- kaheosaline, alumine osa roostevabast terasest, ülemine osa klaasist. 3. Seguklaas- segujookide valmistamiseks, mida peab segama jääga. Siit klaasist ei jooda vaid

Klienditeenindus
thumbnail
28
ppt

Rumm

 Rumm sobib suurepäraselt igasuguste efektsete põlevate jookide jaoks  Põllumajanduslikul meetodil valmistatud rumme, mida on pikki aastaid tammevaadis küpseda lastud, serveeritakse aroomiklaasis ning nauditakse peale sööki. Tuntumad kaubamärgid  Bacardi(Oakheart, Superior)  Captain Morgan(Black, Spiced Gold)  Tanduay  McDowell’s  Brugal Eesti:  Caribba(Blanco, Negro)  Rum nr 7 Tuntumad kokteilid Pedro Collins Daiquiri  Bacardi Superior Rum 4cl  Bacardi Superior Rum 4cl  värske laimimahl 2cl  värske laimimahl 2cl  suhkrusiirup 1,5cl  valge peensuhkur 2tl  gaseeritud vesi 12cl  Sega kõik koostisosad  Pane komponendid v.a. kokku kokteilisegajas koos gaseeritud vesi, shakerisse suure hulga jääkuubikutega.

Joogiõpetus
thumbnail
6
odt

Erinevad joogid ja nende tegemine

firmastiilist ja teeninduskultuurist. Hinnalised nahkkaaned rõhutavad firma esindluslikkust. Kaante kuju oleneb nende vahele paigutavate lehtede formaadis ja kujus. Kokku köidetud lehed võib kinnitada kaante külge nagu tavalisse raamatusse. Baaritöö ja baaritöö vahendid Seiker ... on kolmeosaline roostevabast terasest nõu, mis koosneb jooginõust, sõelast ja korgist. Jooginõusse valatakse koostisosad ja jää. Edasi toimub joogi loksutamine ja peale korgi ära võtmist valatakse kokteil läbi sõela, mis takistab jää sattumist klaasi. Kutselisi baarmane kasutavad bostoni seiker koosneb kahest ühe suurusest osast, millest üks on klaasist ja teine roostevabast terasest. Bostoni seiker asendab nii segamisklaasi kui ka kolmeosalist seikerit. Bostoni seikerist puudud sõel. Segamisklaas Vajalik kokteilide segamiseks ja selle maht on 75 cl. Ja võiks olla see klaasist, käepideme ja tilaga. Kui sellist ei ole, siis saab ka kasutada seikeri jooginõud. Segamislusikas

Joogiõpetus
thumbnail
17
odt

Looduslik kätehooldus

Eesti Esimene Erakosmeetikakool Rahvusvaheline CIDESCO - kool Jane Rähni LOODUSLIK KÄTEHOOLDUS Referaat Tallinn 2012 Sisukord Sissejuhatus lk 3 Vitamiinid lk 4 Levinud küüneprobleemid ja igapäevased abivahendid lk 5 Küünte ja küünenahkade närimine lk 5 Küüneinfektsioonid lk 5 Haprad, murduvad küüned lk 6 Küüneseen lk 7 Levinud nahaprobleemid kätele lk 9 Allergiad lk 9 Ravi mesilaste nõelamise/putukahammustuste korral lk 10 Ekseem ja psoriaas lk 11 Soolatüükad lk 11 Looduslikud kätepesuained ja niisutajad

Kätehooldus




Kommentaarid (2)

Sussubeib profiilipilt
Sussubeib: Väga head kokteilid, abiks.
15:59 04-03-2010
HardBass1 profiilipilt
HardBass1: päris asjalik :)
08:47 17-06-2010



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun