Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"veinikokteilid" - 4 õppematerjali

thumbnail
24
doc

Kokteilid

Kokteilid Baarinõud · Seiker ­ Jooginõusse valatakse koostisosad ja jää kokku ja loksutatakse. Peale lokustamist ja korgi avamist valatakse kokteil läbi sõela, mis takistab jää sattumist klaasi. · Segamisklaas ­ Kokteilide segamiseks vajatakse anumat kuhu mahub umbes 75cl. See võiks olla klaasist nõu, soovitatavalt käepideme ja tilaga. · Segamislusikas ­ Umbes 25cm pikkune lusikas, mis ulatub hõlbsasti klaasi põhja. Segamislusika teises otsas võib olla tükeldaja, pisikene plaat mida kasutatakse suhkrutükkide purustamiseks. · Baarisöel ­ Taksitab jää sattumist klaasi · Möödunõu · Jäänõud ­ Vaja on üht isoleeritud jääämbrit, millel oleks kaas. Jää võetakse ära jäätangidega, kui vajate suuremat hulka siis jääkühvliga. · Muud ...

Toit → Kokandus
142 allalaadimist
thumbnail
10
doc

Baaritöö

1 dash Angosturat NB! Segujookide valmistamiseks kasutatakse põhiliselt ameerika viskit. ,,Alfonso" 1 dash Angosturat 4 dash magusat vermuntit 1 osa kuiva vermutit 2 osa Grand Marnier (konjakipõhjaline liköör) 1 osa dzinni Segada Evely Press 2008/2009 Baaritöö 3) Muud aromaatsed kokteilid- bitterid asendatakse likööriga B. Keskmise kangusega segatud, vähese suhkrusisaldusega kokteilid 1) Vahuveinikokteilid 2) Veinikokteilid Neid serveeritakse vahuveini- või sour- klaasist. Klassikalised: ,,Kir" ,,Kir Royal" 2 cl mustsõstralikööri 2 cl mustsõstralikööri Veiniga pikendatakse Vahuveiniga pikendatakse 3) Soodavett/ toonikud sisaldavad joogid N: Campari soodaveega Igasugused sour`id ja fizzed 4) Rickey`d Klassikaline retsept 1 mõõt ühte või kahte põhialkoholi, pikenduseks soodavesi, värskest laimist pigistatud mahl ja

Majandus → Klienditeenindus
41 allalaadimist
thumbnail
28
doc

Baaritöö konspekt

7 cl viskit 1 cl punast vermutit NB! Segujookide valmistamiseks kasutatakse põhiliselt ameerika viskit. Manhattan, mis on tehtud soti viskiga ­ Rob Roy ,,Alfonso" 1 dash Angosturat 4 dash magusat vermuntit 1 osa kuiva vermutit 2 osa Grand Marnier (konjakipõhjaline liköör) 1 osa dzinni Segada 3) Muud aromaatsed kokteilid- bitterid asendatakse likööriga 1. Keskmise kangusega segatud, vähese suhkrusisaldusega kokteilid 1. Vahuveinikokteilid 2. 3. Veinikokteilid Neid serveeritakse vahuveini- või sour- klaasist. Klassikalised: ,,Kir" ,,Kir Royal" 1-2 cl mustsõstralikööri (creme de cassis) Valge veiniga pikendatakse - KIR Pikendada kuiva vahuveiniga/shampanjaga .KIR ROJAL Ideaalne garneer mustsõstrakobar 1. Soodavett/ toonikud sisaldavad joogid N: Campari soodaveega Igasugused sour`id ja fizzed 1. Rickey`d Klassikaline retsept

Majandus → Klienditeenindus
61 allalaadimist
thumbnail
22
doc

Baaritöö

1 dash angosturat 7 cl viskit 1 cl punast vermutit NB! Segujookide valmistamiseks kasutatakse põhiliselt ameerika viskit. Manhattan, mis on tehtud soti viskiga ­ Rob Roy ,,Alfonso" 1 dash Angosturat 4 dash magusat vermuntit 1 osa kuiva vermutit 2 osa Grand Marnier (konjakipõhjaline liköör) 1 osa dzinni Segada 3) Muud aromaatsed kokteilid- bitterid asendatakse likööriga 1. Keskmise kangusega segatud, vähese suhkrusisaldusega kokteilid 1) Vahuveinikokteilid 2) Veinikokteilid Neid serveeritakse vahuveini- või sour- klaasist. Klassikalised: ,,Kir" ja ,,Kir Royal" mõlemad sisaldavad 1-2 cl mustsõstralikööri (creme de cassis) Valge veiniga pikendatakse - KIR Pikendada kuiva vahuveiniga/sampanjaga ­ KIR ROJAL Ideaalne garneer mustsõstrakobar 4). Soodavett/ toonikud sisaldavad joogid N: Campari soodaveega Igasugused sour`id ja fizzed 1. Rickey`d Klassikaline retsept

Toit → Joogiõpetus
26 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun