Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM (0)

3 HALB
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #1 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #2 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #3 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #4 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #5 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #6 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #7 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #8 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #9 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #10 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #11 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #12 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #13 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #14 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #15 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #16 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #17 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #18 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #19 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #20 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #21 KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM #22
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 22 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-10-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 79 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Silx89 Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Talis Kõiv KOKK KUTSEEKSAM Juhendaja: Ariaane Truu Viljandi 2009 2 SISUKORD: 1.MENÜÜ...................................................................................................................................4 2.KALKULATSIOONIKAARDID............................................................................................5 2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2

Toitlustus
thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

Tartu Kutsehariduskeskus Majutus ­ja toitlustusosakond PIDULIK LÕUNASÖÖK SÕBRANNALE Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2012 Sisukord Menüü.......................................................................................................................................... 3 Menüü põhjendus........................................................................................................................ 4 Bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal...

Kokk
thumbnail
17
doc

Kvalifikatsiooni eksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEEKSAM Juhendaja: Viljandi 2008 SISUKORD: SISUKORD:................................................................................................................................2 1. MENÜÜ..................................................................................................................................3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID.............................. 4 2

Kokandus
thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

Tartu Kutsehariduskeskus Majutuse ja toitlustuse osakond Koka eriala Elis Kõva Tervislik lõunasöök õele Koka I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2008 Sisukord Sisukord..........................................................................................................................2 Menüü.............................................................................................................................3 Menüü valiku põhjendus................................................................................................ 4 Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga........................................................................................5 Grillitud sinepi-mee lõhefilee köögivilja padjal.............................................................7 Tarretiste valik pohlakastmega........................................................

Kokandus
thumbnail
12
doc

Rahvusköök - EESTI KÖÖK

Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool Teenindusosakond EESTI KÖÖK Juhendaja: Viljandi 2011 1. MENÜÜ Eelroog: Kilupirukas Põhiroog: Küüslaugune sesisefilee kartuli-murulaugu rosettide ja põld-võõrkapsa salatiga Järelroog: Leivavorm õuntega Eesti köögist rääkides peetakse tavaliselt silmas 19. sajandi keskpaigast tuntud Eesti maarahva argi- ja peoroogasid. Alates põlluharimise levikust on tähtsaimaks toiduks kujunenud teraviljatoidud. Tähtsaim on hapendatud taignast tume rukkileib. Lisaks leivale küpsetati hapendamata odrajahutaignast karaskit. Eestile omane teraviljatoit oli kama, mida tavaliselt söödi hapupiimaga. Aedviljadest olid ammu tuntud kapsas, naeris ja kaalikas. Kapsast söödi tihti hapendatult. Kartul muutus tavaliseks toiduks 19. sajandi lõpupoole ja sai eestlase toidulaual pea asendamatuks, kujutades endast tihti päeva tugevaima söögikorra põhilist osa. Munatoidud, munapu

Toitlustus
thumbnail
56
doc

Esimese kursuse koka eksami aruanne

kokku 13,845 11,2087 3,423 165,728 Segatud salat II Toidu nimetus: Makaroni salat Portsjoni kaal: 150 Tellimisleht TELLIMISLEHT Grupp KK13- ÕP Kristi Tiido KE1 Kuupäev 05.06.2014 Degusteerimiseks Eksam 12.06 KÖÖGIVILJAD ühik Toiduaine +4 portsu Kokku nom.nr. vajadus 349 JÄÄKAPSAS kg 0,5 0,2 0,7 94 KAALIKAS kg 1 0,4 1,5 14 KARTUL kg 0,8 0,32 1,12

Köögi õpetus
thumbnail
20
doc

Toitlustuseksam

SISUKORD 1.Piduliku menüü kirjeldus............................................................................................................ 1 2.Menüü....................................................................................................................................... 2 3.Kalkulatsioonikaardid................................................................................................................. 3 1.Mahe brokkolipüreesupp........................................................................................................ 3 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 4 2.Kanafilee riisi ja aedviljadega................................................................................................. 5 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 6 3.Kamavaht maa

Toitlustus
thumbnail
16
doc

Vene rahvusköök

Rahvusköök Vene köök Sisukord lk 1. Vene köögi iseloomustus........................................................................................3 2. Menüü põhjendus..................................................................................................5 3. Retseptid................................................................................................................6 3.1 Eelroog.................................................................................................................6 3.2 Põhiroog...............................................................................................................8 3.3 Järelroog.............................................................................................................10 4. Tööplaan..........................................................................................

Kokandus




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun