Küpsetatud pikitud veiseliha, kartuli-kaalikavorm, mustsõstrakaste
toitlustus
10.klassi eksami brošüüri küsimuste kokkuvõte.
Vastukiri ja hinnapakkumine (majutus, toitlustus, konverents)
Äriplaan toilustusettevõte koostamiseks
Sissejuhatus:Referaadi teema on majutus, toitlustus, turism ning meelelahutus Eestis. Eesti riik on viimase kümne aasta jooksul väga palju arenenud kõigis neljas valdkonnas. Minu ülesanne oli uurida, ning tutvustada teistele lähemalt neid nelja valdkonda. MajutusMajutus on teenus, mida pakutakse inimestele erinevatel eesmärkidel. Majutuse teenused on erinevad: hotellid ja külalistemajad, spaad, motellid, hostelid, puhkemajad, puhkekülad, külaliskorterid.....
Sagadi mõisa konverentsitüübid, kirjeldus, toitlustus ja kohvipausid
hinnapakkumine tehtud hindele 5. Majutus 15 inimesele ja konverents,saun ning toitlustus. Hinnad Grand Hotel Viljandi järgi.
esitlus
Õppida tundma toitlustusettevõtete tüüpe, toitlustusettevõtete äriideid ja eripärasid.
Kalkulatsioonid 6 tükki
Slideshow
Referaat, toitlustuse erialaga seotud tervise riskid
Mis on parmesan? Ajalugu, valmistamine, väärtused, kasutamine jne.
Mis on diabeet? Mida ei tohiks pakkuda, mida tohiks?Mis on laktoositalumatuse põhjuseks?Mis on tsöliaakia ?Luukoe hõrenemise pöhjused jne..?
Pulmabanketi korraldamise esitlus. Villas Antropoff. Õppejõud Anne Roosipõld
Minu elukutsega seotud tervistkahjustavad tegurid hotelli-, restorani- ja toitlustussektoris referaat
Saksa rahvusköök. õppejõud Anne Roosipõld soovib lisaks alkoholi markide kohta kommentaare, mida leiab tema raamatust.
Aspikk Aiole Al dente Antrekoot Bardeerimine Dekoorimine Gratineerimine Mop-Kaste Pikkimine jne.
Konspekt
Reisikorralduse hinnapakkumine
Ise välja mõeldud kohviku klientide küsitlusleht. Põhjalik ja sooritatud hindele 5 :)
Menüü koostamise üldised alused: • Milliseid toite kliendid vajavad, soovivad, ootavad. • Milliseid toite ja tooteid hakatakse valmistama ja müüma. • Milliseid tooteid asetatakse ettevõttesse valmis kujul ja milliseid pooltoodetena. • Milliseid tooteid valmistatakse ise. • Millised on põhitooted mis peavad alati müügil olema. • Milline on hinnatasu Toiduidee - äriideest tuletatud üksiasjalikum kirjeldus toiduteeninduse toimingutest. Toiduideega liitub ühe tähtsa teguriga töötajate kutse oskus. Kellele? Mida? Kokkusobivus Kuidas? Miks? Kus? Menüü - Toitlustusettevõtte hinnakiri, milles on kindlaks määratud järgnevusega ja reeglite kohaselt kindlast määratud hindadega. Menüüs loetakse tavaliselt emsalt toidud, seejärel joogid, vajadusel roakäigud nt: eelroad, pearoad, järelroad...
Termoste kohta referaat.
powerpointi esitlus minu unistuste pulmast
Arvuta laevareisile kaasa võetavate varude kogus, kui on teada järgmist: planeeritav reisi kestus 20 ööpäeva, meeskonnas 10 liiget, sõidetakse Eesti lipu all. Pead arvestama reisil optimaalsemate sisepõlemismootori teguritega, lisada tuleb valiku põhjendus! Sinu otsustada on laeva liik ning varu hinnad, kuid ei tohi unustada, et kõik peab olema reaalne.
VASTUSKIRI Tere, austatud Katrin Tamm! Täname Teid, et valisite Kuressaare Linnahotelli oma ürituse läbiviimiseks. Saadame Teile esialgse hinnapakkumise, loodetavasti on see sobiv. Teiepoolsed ettepanekud muudatuste tegemiseks palume saata aadressile [email protected] hiljemalt kaks nädalat enne saabumist. Anname endast parima, et Teie planeeritav üritus oleks edukas ja meeldejääv. Majutus Pakume teile ööbimist kahetubades ühele hinnaga 75 €/öö ja sviiti hinnaga 105 €/öö. Tubades on: WC/dušš, Sat-TV, sisetelefon, internetiühendus, föön, veekeedukann ja tee- ning kohvivõimalus. Sviitides lisaks: rõdu või välisterass. Tubade hind sisaldab buffet-hommikusööki hotelli restoranis E-R 7:00-10:00, L-P 8:00-11:00. Sisseregistreerimine toimub meie hotellis alates kell 16:00 ning väljaregistreerimine hiljemalt kell 12:00. Võimalusel antakse tube ka varem ning on ka võimalik lahkuda hiljem (kell 14:00) ilma lisatasudeta. Varasematele...
Antud materjalist saab ülevaate kolmetärnihotellidest Eestis. Toodud on näited ja kõik vajalik informatsioon slaidiesitlusena.
Matrjal on koostatud iseseisvalt
Prantsuse köögist referaat
Esitlus Mehhiko söögist ja mehhiklaste söögikommetest.
Ametikirja näidis
Kerge kokkuvõte hotelliteeninduse poole pealt majutusteenindusest