Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"serveerimisvahendid" - 39 õppematerjali

thumbnail
15
doc

Köögis kasutatavad serveerimisvahendid

KÖÖGIS KASUTATAVAD SERVEERIMISVAHENDID Referaat Tallinn 2010 SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................3 1. SERVEERIMISKÄRUD......................................................................4 2. LAUANÕUD..........................................................................................4 3. TOIDURIISTAD...................................................................................9 KOKKUVÕTE.............................................................................................................11 KASUTATUD KIRJANDUS......................................................................................12 Lisa 1. Pildid.................................................................................................................13 ...

Toit → Toitlustus
22 allalaadimist
thumbnail
23
ppt

Köögis kasutatavad serveerimisvahendid slideshow

Köögis kasutatavad serveerimisvahendid Serveerimiskärud Kärusid võib kasutada lauakatmisvahendite toimetamiseks saali enne selle avamist, portsjonite üheaegseks toimetamiseks saali suurte kliendirühmade puhul ja roogade serveerimiseks. Serveerimiskärud · Serveerimine Inglise moodi, Prantsusmaal tuntud ka kui Diner a la Russe · Road vormistatakse ja serveeritakse kliendile nähtavalt söögisaalis Serveerimiskärud · Hea kasutada toitude transportimisel · Kärud valmistatakse varakult ette vajalike serveerimisvahendite, salvrätikute, maitseainete ja lisanditega. · "Viimase minuti" toidud (soojad toidud, kuumad joogid) pannakse kärule vahetult enne serveerimist. Soojendusplaadid Lauanõud · Lauanõud võivad olla portselanist, fajansist, klaasist, metallist, puust ja paberist. · Nõud peavad olema hügie...

Toit → Toitlustus
13 allalaadimist
thumbnail
10
doc

Rahvusköök

Köömne seemned Kg 0,001 70 kr 0,07 kr 0,08 kr Muud Toiduõli Kg 0,01 23 kr 0,23 kr 0,27 kr Tomatipasta Kg 0,01 20 kr 0,20 kr 0,24 kr Rosinad Kg 0,03 120 kr 3,60 kr 4,25 kr Kreekapähklid Kg 0,05 179 kr 8,95 kr 10,56 kr KOKKU: 279,10 kr Seadmed, töövahendid ja serveerimisvahendid 8 Köögi sisustus Kogus Elektripliit 1 Juurviljatükeldaja(köögiviljakombain) 1 Kaalud (elektron vm) 1 Külmkapp 1 Töölauad 1 Nõudepesukoht(masin) 1 Kraanikauss 1 Väikevahendid Kastrulid: 2l kaanega 1+1

Toit → Kokandus
44 allalaadimist
thumbnail
20
doc

KOLMEKÄIGULINE LÕUNASÖÖK KAHELE

...........................................................4 TEHNOLOOGILINE KAART 1................................................................................................................. 5 TEHNOLOOGILINE KAART 2................................................................................................................. 7 TEHNOLOOGILINE KAART 3................................................................................................................. 9 SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID............................................................10 TÖÖPLAAN...............................................................................................................................................13 TOIDUAINETE TELLIMUS.....................................................................................................................14 TOITAINED JA KALORSUS................................................................................................................... 18

Toit → Kokandus
392 allalaadimist
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2.2 Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega....7 2.3 Kihiline kohupiimakook vaarikatega.................................................................................. 10 3. TÖÖPLAAN......................................................................................................................... 12 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID...................................... 15 5. TOORAINETE TELLIMINE...............................................................................................17 6.TOIDU KALORSUS............................................................................................................. 19 7. LAUA EELKATTESKEEM.................................................................................................20

Toit → Toitlustus
355 allalaadimist
thumbnail
12
doc

Romantiline Õhtusöök

.................................................................7 KALORSUSE TABEL....................................................................................................................8 TOORAINE TELLIMUS................................................................................................................ 9 TÖÖPLAAN..................................................................................................................................10 SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID...............................................11 LAUAKATE SKEEM................................................................................................................... 12 Menüü Eelroog Pikantne salat toorjuustuga (kartul ,tomatid ,kaalikas ,peet) Pearoog Paneeritud kanafilee

Toit → Kokandus
180 allalaadimist
thumbnail
13
doc

Kolmekäiguline õhtusöök kahele

Pärnu 2006 SISUKORD Menüü ........................................................................ 3 Menüüpõhjendus ....................................................... 4 Spinati- ja brokolisupp ............................................... 5 Broilerikintsu rullid ..................................................... 7 Apelsinikreem ............................................................ 9 Seadmed, töövahendid ja serveerimisvahendid ....... 10 Tööplaan ................................................................... 11 Kaubatellimus ........................................................... 12 Toidu kalorsus........................................................... 14 2 Menüü Spinati- ja brokolisupp *** Broilerikintsu rullid *** Apelsinikreem *** Evian

Toit → Kokandus
280 allalaadimist
thumbnail
9
pptx

Serveerimise põhitõed ja laua katmine

Serveerimise põhitõed Triin Pärnoja MT-14 Kliendi teekond Kliendi vastuvõtt (kliendi tervitamine, kliendi lauda saatmine, menüü ulatamine) Tellimuse vastuvõtmine (nõuandmine, jookide ja toitude tutvustamine) Teenindamine (toidu kätte toomine, vee pakkumine, küsida kas veel soove) Arveldamine (küsimine kas maksavad koos või eraldi, arve koostamine, sularaha või kaardi tehingud) Kliendi ärasaatmine (tagasiside küsimine, klientide tagasikutsumine ettevõttesse) Serveerimisvahendid Sööginõud klaasid söögiriistad serveerimisnõud tõstmisvahendid http://cmsimple.e-uni.ee/toitlustuse_alused/?9._Laua_katmine%2C_t oitude_ja_jookide_serveerimine:S%F6%F6gin%F5ud_ja_klaasid%2C_serv eerimisvahendid Eelkatted Minimaalne eelkate (roogade vaba valiku korral) Lõplik eelkate (ette tellitud roogade puhul) Täielik eelkate (mitmekäiguliste bankettide puhul) Minimaalne eelkate Lõplik eelkate Täielik eelkate Teen...

Toit → Kodundus ja etikett
7 allalaadimist
thumbnail
5
docx

Kolmekäiguline lõunasöök

Tartu Kutsehariduskeskus Laura Kuus 3-KÄIGULINE LÕUNASÖÖK Iseseisevtöö Juhendaja: Ülle Kruuda Tartu 2013 Eelroog Klassikaline Caesari salat vutimunaga Pearoog Sous-vide (50ºC) valmistatud lõhefilee, selleri ja rohelise herne kreem, võiga praetud miniköögiviljad, valge veini- sidruni kaste Järelroog Brüleekreem Mineraalvesi, must leib / kõrvitsaseemne kukkel / tomati-basiilikukukkel Serveerimis- ja töövahendid Serveerimisvahendid Arv Taldrikud: Eelroataldrikud 2 Järelroataldrikud - Pearoataldrikud 2 Pul...

Toit → Toitlustus
48 allalaadimist
thumbnail
13
doc

PIDULIK LÕUNASÖÖK

minutit. Serveerin rohelise salati ja kartulitega. Panen eelroa serveerimiseks valmis eelroataldrikule ja kaunistan tillioksaga. Võtan vastu kliendi ja juhatan lauda. Tutvustan menüüd. Pakun leiba ja saia, valan mineraalvett. Panen soojendatud pearoa taldrikule kartulidi, lisan kuuma kaste, salati ja soojashoitud sealiha. Serveerin järelroa. 7.Seadmed, töövahendid, serveerimisvahendid Köögi Kogus sisustus,vahendid Köögi sisustus Elektripliit 1 Käsimikser 1 Saumikser 1 Kaalud (elektron) 1 Külmkapp 1 Töölaud 1 Nõudepesukohad 1 Kraanikausid 1 Väikevahendid

Toit → Kokandus
81 allalaadimist
thumbnail
20
doc

Toitlustuseksam

................................................................ 8 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 9 4.Toitude kalorsuse arvutustabel................................................................................................ 10 5.Toiduainete tellimisleht............................................................................................................ 11 6.Seadmed, töövahendid, serveerimisvahendid......................................................................... 12 7.Ajagraafik................................................................................................................................. 14 8.Teeninduskäik......................................................................................................................... 17 9.Laua eelkatte skeem................................................................................................................ 18

Toit → Toitlustus
58 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Filterkohv

Filterkohv Filterkohvi valmistamise meetod toodab kõige selgema tassi kohvi. Paberfilter ei lase tassi sattuda ei rasvadel, mis on presskannu meetodil valmistatud kohvijoogi pinnal, ega pisikesi kohvi jahvatuse osakesi. kui filterkohvi õigesti valmistada siis ei ole see kange ega vesine (lahja), ei ole see mõru ega kibe. Filterkohvi meetodil valmistatud kohvis on kõige selgemini tunda erinevate kohvide maitse erinevusi. Töövahendid: Filterkohvimasinad Tass ­filterkohv tassis valmistamiseks Kohviveski kohviubade jahvatamiseks Termosed ­ säilitamiseks Kohvifiltrid Koostisained: Kohv ­ kohvioad Vesi Serveerimisvahendid: Alustassiga tass Lusikas `'Filterkohv tassis'' valmistamine: 1. Jahvatada kohvioad. 2. Kuumutada vesi keemispunktini, tõstke pliidilt. 3. Kallata esimene portsjon vett kohvitassi selle kuumutamiseks. 4. Umbes 15 sekundi pärast on tass kuumenenud ning kannus oleva vee t...

Toit → Joogiõpetus
13 allalaadimist
thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

............................................................7 Tarretiste valik pohlakastmega.......................................................................................9 Leib, sai....................................................................................................................... 11 .....................................................................................................................................11 Seadmed, töövahendid ja serveerimisvahendid............................................................12 Ajagraafik.....................................................................................................................13 1. tund........................................................................................................................... 14 2. tund........................................................................................................................... 14 Teeninduskäik..........................

Toit → Kokandus
191 allalaadimist
thumbnail
16
doc

Vene rahvusköök

...........................................................................................6 3.2 Põhiroog...............................................................................................................8 3.3 Järelroog.............................................................................................................10 4. Tööplaan...............................................................................................................12 5. Sedamed, töövahendid ja serveerimisvahendid...................................................14 6. Toiduainete tellimine.............................................................................................15 7. Toidu kalorsus.......................................................................................................17 2 1. Vene köögi iseloomustus

Toit → Kokandus
120 allalaadimist
thumbnail
15
doc

Nimetu

Valgamaa Kutseõppekeskus Sille Ivanova PIDULIK ÕHTUSÖÖK Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Valga 2011 Menüü Menüü põhjendus Tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid Maitseained arvestatakse ettevõtte juurdehindlusprotsendi hulka Valmistamine: Maitseained arvestatakse ettevõtte juurdehindlusprotsendi hulka Valmistamine : Maitseained arvestatakse ettevõtte juurdehindlusprotsendi hulka Valmistamine: Töövahendid ja nõud Köögi sisustus Kogus Elektripliit Auru- konvektsioonahi või küpsetusahi Plaatgrill või salamander Vahustaja Juurviljatükeldaja(köögiviljakombain) Hakklihamasin Käsimikser, sausegur Kaalud (elektron vm) Külmkapp Sügavkülmkapp Töölauad Mikrolaineahi Nõudepesukohad(masinad) Kraanikausid Väikevahendid Kastrulid 1l, 2l, 3l Auru-keedukastrul Pannid: (wok-pann, malmpann, teflonpann, portsjonpann Kausid 0,5l, 1l, 2l...

Varia → Kategoriseerimata
15 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Iseteenindus

Iseteenindus Iseteenindus on levinud, kliendi jaoks kiire ja mugav teenindusviis, mis on kasutusel paljudes kohvikutes, einelaudades, bistroodes jne. Iseteeninduse korral valib klient harilikult letilt valmis pandud toitu või esitab teenindajale oma tellimuse, võtab sobilikud söögiriistad ja viib portsjoneeritud toidu ise lauda. Kasutatud nõud koristab kas saalitöötaja või tõstavad külastajad ise kasutatud nõud saali paigutatud kasutatud nõude kärudele. Iseteeninduse puhul vajalikud teenindustoimingud võib jaotada kolmeks etapiks: · ettevalmistus, · teenindus · teeninduse järeltoimingud. Näited teenindustoimingutest erinevates teeninduse etappides on toodud tabelis 2. Tabel 2. Teenindustoimingud iseteenindusega ettevõttes Teeninduse etapp Teenindustoimingud Ettevalmistus · Puhastada vastavalt puhastusplaanile kõik avalikud ruumid, kaasa arvatud tualetid ja garderoob, samuti toiduletid,...

Toit → Toit ja toitumine
6 allalaadimist
thumbnail
4
doc

Teeninduskäik

TARTU KUTSEHARIDUSKESKUS TOITLUSTUS- JA MAJUTUSOSAKOND SINU NIMI RESTORANITEENINDUS ISESEISEV TÖÖ JUHENDAJA: NIMI TARTU 2009 Serveerimisvahendid Arv Taldrikud: 8 Eelroataldrikud 2 Järelroataldrikud 2 Pearoataldrikud 2 Puljongitassid + alustaldrikud 0 Supitaldrikud + alustaldrikud 0 Leivataldrikud 2 Kohvi-/teetassid + alustaldrikud 0 Magustoidupokaalid + alustaldrikud 0 Joogiklaasid (veinide, vee) 2 Eelroanuga ja -kahvel 2 Pearoanuga ja ­kahvel 2 Järelroanuga ja ­kahvel 2 Koogikahvel ...

Turism → Restoraniteenindus
97 allalaadimist
thumbnail
19
docx

KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK

6. Serveerin magustoidu toatemperatuuril. Maasika-mündisalsa 1. Tükeldan maasikad ja hakin müdilehed ning maitsestan likööriga. Serveerimine 1. Puistan kreem brüleele ühtlase kihina suhkrut ja põletan suhkrut karamellistumiseni. 2. Asetan põletatud kreem brülee magustoidu taldrikule. 3. Asetan maasika-mündisalsa. 4. Lõpetuseks lisan salsale kaunistuseks mündilehe(d). 11 SEADMED, TÖÖ-JA SERVEERIMISVAHENDID Köögi sisustus Kogus Elektripliit 1 Koorimisnuga 1 Väike nuga 1 Auru- konvektsioonahi või küpsetusahi 1 Plaatgrill või salamander 0+1 Sausegur 1 Kaalud (elektron vm) 1 Külmkapp 1

Muu → Kutsevalik
12 allalaadimist
thumbnail
15
doc

PIDULIK LÕUNASÖÖK KAHELE

Järvamaa Kutsehariduskeskus Kodumajandus KM32 Epp Nuhkat PIDULIK LÕUNASÖÖK KAHELE Lõputöö Juhendaja: Ruth Muru, õpetaja-metoodik Särevere 2012 2 SISUKORD SISUKORD...........................................................................................3 SISSEJUHATUS.......................................................................................4 MENÜÜ.............................................................................................. 5 1.KALKULATSIOONIKAART........................................................................6 1.1.Eelroog......................................................................................................................... 6 1.2.Pearoog...............................

Toit → Toiduvalmistamine
74 allalaadimist
thumbnail
14
docx

Koka lõpueksam

· Koristan mustad nõud kliendilt. · Serveerin eelroa. · Teenindan klienti. · Valmistan coulie. · Löön PannaCotta vormist välja. · Küpsetan kartuli suflee. · Serveerin järelroa. · Teenindan klienti. · Serveerin magustoidu. · Koristan kliendi laua. · Teenindan kliendi. · Koristan oma töökoha,pesen nõud. · SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID Köögi sisustus Kogus Elektripliit 1 Auru- konvektsioonahi 1 salamander 1 Käsimikser 1 Kaalud (elektron) 1 Külmkapp 1 Töölauad 1 Nõudepesukohad 1

Toit → Kokandus
188 allalaadimist
thumbnail
12
doc

Rahvusköök - EESTI KÖÖK

· serveerin kilupiruka · koristan eelroa nõud · serveerin põhiroa eelsoojendatud taldrikul · koristan põhiroa nõud · serveerin õuna-leivavormi piimaga · puhastan tööpinnad · panen ära järelejäänud toorained · küsin kliendi käest tagasisidet toitude kohta ja saadan ta ukseni · pesen nõud · koristan serveerimisruumi · eemaldan prügi · pühin ja pesen põranda 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID Köögi sisustus Kogus Elektripliit 1 Küpsetusahi 1 Elektronkaal 1 Külmkapp 1 Töölauad 1 Nõudepesukoht 1 Kraanikausid 1 Väikevahendid

Toit → Toitlustus
35 allalaadimist
thumbnail
10
doc

Furšettlaud

· Vein Georges Duboef Fleur, valge · Vein Georges Duboef Fleur, punane · Mineraalvesi Vichy Classque · Lauavesi Everin · Apelsinimahl NÕUD: 1. Suupistetaldrikud 16 ( 8 soolase , 8 magusa jaoks) 2. Riistad: suupistenuga 16 , suupistekahvel 16 3. Klaasid: ( klaasihoidjad, taldriku külge 8 ) , mahlaklaasid 8 , punaseveini klaasid 4 ,valgeveini klaasid 4, shampuse pokaalid 4 , veeklaasid (jalaga), kohvitassid 4 4. Serveerimisvahendid : kannud , kandikud , paberist salvrätid ( korvis) Kaunistused lauale ja ruumile: Laud kaetakse linaga mis ulatud peaaegu põrandani. Kuna tegemist on lastesünnipäevaga pannakse , lauale ja kardinatele lasteteemalised dekoratsioonid . Lauale lisatakse küünlad ja lilled. Lina dekoreeritakse külluslikult. Söögid Joogid Laua katmist alustatakse klaaside paigutamisest , need paneme 45c nurga alla laineliselt. Klaasid asetame lauapinnale . Karastusjoogid ja

Majandus → Teenindus ja müük
68 allalaadimist
thumbnail
16
pdf

Väljastusleti töökorraldus

rootsi laud või lihaletiteenindus. Ettevalmistus • Puhastada kõik avalikud ruumid, kaasa arvatud tualetid ja garderoob, samuti toiduletid, nende ümbrus, pliidid nii seest kui väljast, samuti kõik teeninduses tarvilikud väiksemad esemed. • Asetada paigale puhtad ja kuivad kandikud • Täiendada söögiriistade varu vastavates sahtlites • Täita marmiit taldrikutega • Täita vesivannid ja lülitada sisse marmiit • Panna valmis serveerimisvahendid • Lülitada sisse vesivannid Saalis tuleb paigutada laudadele kastmed ja maitseained. Kassas tuleb vahetada kassalint, seada aparaadis õigeks kuupäev ja jälgida, et oleks piisavalt vahetusraha; samuti valmistada ette menüütahvlid või monitorid. Teenindus Töö käigus seada menüüs sisalduv õigesse järjekorda, nt külmad toidud ettepoole, lisada abitööjõudu, kuhu vaja, täita eritellimusi, tagada klientide pidev juurdevool õigesti

Toit → Toitlustusettevõtete...
13 allalaadimist
thumbnail
4
doc

Lauakatmine, arvestades värvusõpetuse aluseid

1. Laua katmine arvestades värvusõpetuse aluseid 1.1 Lauakatmisvahendid Lauakatmis ja serveerimisvahendid on lauapesu, lauanõud ja toiduriistad. Lauakatmisvahendid on lahutamatuks osaks toitlustusettevõtte sisekujundusest ja avaldavad kliendile muljet. Seetottu on nende värvus ja disain väga oluline. 1.2 Lauapesu Lauapesu on laudlinad, salvrätid, kelneri käerätid ja käterätid. Laudlinad ja salvrätid võivad olla valged, värvilised või kirjatud. Värviline lauapesu on osaks teenindussaali värvikujunduses

Kategooriata → Värvusõpetus
49 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Kahe käiguline pidulik lõuna

VANA- VIGALA TEHNIKA- JA TEENINDUSKOOL Angela Vodolastzenko Lõputöö Kahe käiguline pidulik lõuna aruanne Vana- Vigala 2011 1 SISUKORD 1. MENÜÜ.................................................................................................3 2. MENÜÜ PÕHJENDUS..........................................................................4 3. Kirjastiil Times New Roman......................................................5 4. Pealkirjad joonda vasakule küljele...............................................6 5. Pealkirjad nummerdada (v.a Sisukord)..........................................7 6. Pea meeles, et iga peatükk algab uuelt lehelt (k.a menüü põhjendus).......8 2 1. MENÜÜ ...

Toit → Toit ja toitumine
14 allalaadimist
thumbnail
22
docx

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

istujad näeksid veini pudelit. Valan klientidele veini. Toon pearoad ja soovin klientidele head isu. Koristan ära pearoa nõud, võtan laualt maitseaine topsid ja leivataldrikud. Serveerin magustoidud ja soovin klientidele head isu. Koristan laualt magustoidunõud, küsin klientidelt tagasisidet ja juhatan kliendid välja ja ütles nägemist. Koristan enda töökoha ja klientide laua. 13 5. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID Köögi sisustus Kogus Elektripliit 1 Küpsetusahi 1 Elektronkaal 1 Külmkapp 1 Töölauad 1 Nõudepesukoht 1 Kraanikauss 1 Väikevahendid Kastrul 0,5l, 1l 1+1 Teflonpann 1 Kauss 0,5l, 1l 2+2 Kokanuga, juurviljanuga, 1+1+1+1

Toit → Toitlustus
79 allalaadimist
thumbnail
5
doc

Restoraniteeinduse kokkuvõte

Riiete kaitseks Salvrätte on valgeid, värvilisi, mustrilisi, piltide, logode või tekstiga salvrätte. Salvrätte võib asetada -taldrikule või praetaldrikust vasakule/noa ja kahvli vahele lauale/leivataldrikule -laua pindadele virnadena -salvrätihoidjasse või ­toosidesse -virna laotatud taldrikute vahele -kohvitassi ja alustassi vahele -läbi kohvitassi sanga 9. Lauanõud Klaasid: Söögiriistad: Serveerimisvahendid: (söömis-,serveerimisn õud) · taldrikud(prae- ja · Üldklaas(jalaga,jalata · Eelroanuga ja ­ · Salatilusikas eelroa taldrikud) ) kahvel · Koogilabidas · leivataldrik · Vahuveini ja · Praenuga ja ­kahvel · Pirukanuga

Turism → Restoraniteenindus
141 allalaadimist
thumbnail
10
doc

Teise kursuse üleminekueksam

TALLINNA TEENINDUSKOOL Kristel Tilk 021K 2 KURSUSE ÜLEMINEKUEKSAM Kirjalik töö Juhendaja: Diane-Sarapuu Kelder Tallinn 2010 Tallinna Teeninduskool Kristel Tilk Sisukord Menüü.........................................................................................................................................3 Toiduidee....................................................................................................................................4 Tehnoloogiakaardid....................................................................................................................5 Eelroog....................................................................................................................................5 Pearoog........................

Toit → Kokandus
72 allalaadimist
thumbnail
7
doc

Teeninduse kodutöö

Pipratoos 1 Kandik 1 Menüü 2 Tööde järjekord ja ajakava 1. Linutan abilaua ja toon sinna söögilaua laudlina. 2. Pühastan söögilaua 3. Tõstan toolid lauast eemale ja linutan söögilaua. 4. Tõstan toolid tagasi. 5. Toon kandikuga abilauale kõik vajalikud nõud, söögiriistad, klaasid, serveerimisvahendid, servjetid, lauakaunistused ja menüükaardid. 6. Poleerin nõud ja asetan tagasi abilauale. 7. Poleerin söögiriistad ja asetan selleks ettenähtud taldrikule servjeti vahele grupeeritult. 8. Poleerin klaasid ja asetan tagurpidi abilauale. 9. Asetan kohamärkimistaldrikud üle tooli ning seejärel tõstan toolid eemale. 10. Viin lauda söögiriistad selleks ettenähtud taldrikuga. 11. Viin leivataldrikud lauda kandikul. 12

Majandus → Klienditeenindus
40 allalaadimist
thumbnail
13
doc

Pidulik kolmekäiguline menüü

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS KOKK K-16B Kevin Suur Moodul TOIDUVALMISTAMISE ALUSED Moodul RESTORANITÖÖ KORRALDUS PIDULIK KOLMEKÄIGULINE ÕHTUSÖÖK Kirjalik aruanne Juhendajad: Pärnu 2019 1 SISUKORD ( Pealkiri 1, kirjasuurus 18 pt, läbiv suur täht) !Siia tee ise automaatsisukord kõige viimasena 2 MENÜÜ PÕHJENDUS Pakun kolmekäigulist romantilist õhtusöögiks eelroaks Spinati- ja brokolipüreesupp pearoaks Ahjus küpsetatud veise välisfilee, kartulipüree, punase veini kaste, blanšeeritud porgandi mix ja desserdiks Šokolaadifondant, toorjuustu ja sidrunikreemiga, vaniljejäätisega. Valisin need toidud sellepärast et need sobivad oma vahel kokku. Road sobivad noorpaaridele, kes soov...

Toit → Toitlustus
25 allalaadimist
thumbnail
15
doc

Pidulik sünnipäevalõuna

Eesti Hotellide- ja Restoranideliit KOKK I (EKR tase 4) KUTSEEKSAM Pidulik sünnipäevalõuna Koostaja : Pille-Riin Misko Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool 2012/2013 2 Sisukord Sisukord........................................................................................................................................... 3 Menüü ............................................................................................................................................. 4 Tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid (roakaardid)....................................................... 5 Töövahendid ja nõud....................................................................................................................... 6 Tööplaan ............................................................................................

Toit → Kokk
50 allalaadimist
thumbnail
17
doc

2 käigulise toidukorra juhend

TÖÖJUHEND Töö koosneb kahest etapist I planeerimine (kahekäigulise toidukorra planeerimine) II aruande koostamine I Planeerimine Planeerida kahekäiguline toidukord. Pearoog ja dessert. Aruande struktuur: TIITELLEHT SISSEJUHATUS ­ kellele, mida ja kuidas? (äriidee) Menüü Menüü koosneb kahest toidust ­ pearoog ja dessert ning sinna juurde sobivast lisandist. Vormistada menüü korrektselt arvutil. Tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid (Kaardid Lisa1) Vormistamiseks kasutada Exceli tabelit. Töövahendid ja nõud Koostada toitude valmistamiseks, serveerimiseks ja teenindamiseks vajaminevate töövahendite ja nõude loetelu. Tööplaan Koostada tööplaan (kirjeldada igas tunnis tehtavad tööd) tööde teostamiseks ja igaks tööks kuluv aeg. Pearoog tuleb serveerida 3 tunni alguses. Kõik toidud tuleb kokal endal lauda viia. Toiduainete tellimus (Koondtabel Lisa2 all) Koostada vajaminevate toiduainete koondtabel, märkide...

Toit → Toit ja toitumine
6 allalaadimist
thumbnail
16
doc

Sõbrapäeva lõuna

Põltsamaa Ametikool Kokk I Kutseeksami-kirjalik kodutöö Sõbrapäeva lõuna Põltsamaa 2009 SISUKORD 1.Sissejuhtaus 2.Toitude valiku põhjendus 3.Menüü 4.Tehnoloogilised kaardid ja hinna kalkulatsioonid 4.1Eelroog 4.2pearoog 4.3Järelroog 5.Seadmed,töö-ja serveerimis vahendid 6.Ajagraafik 7.Toiduainete tellimus 8.toitained ja kalorsus 9.Laua eelkatte skeem kokkuvõte kasutatud kirjandus SISSEJUHATUS Tööautor õpib Põltsamaa Ametikoolis 4 kursusel koka erialal. Koka eriala valisin just, iseenda jaoks. Et õppida söögivalmistamise nippe. Koduseks ülesandeks oli sõbrapäeva lõuna kahele. Töö eesmärk, on koostada laud kahele sõbrannale. Toidud valisin kerged, ehk vähe rasvased. Töö eesmärgiks on klientide rahul olu. TOITUDE VALIKU PÕHJENDUS Valisin sõbrapäeva lõuna kahele. Sööma tulevad kaks parimat sõbrannat. Vanuses 20. Mõlemad töötavad ärindusealal. Na...

Toit → Toitumisõpetus
48 allalaadimist
thumbnail
32
doc

Äriplaan - toitlustus ettevõte

Kool HIINA KIIRTOITLUSTUS SÖÖGIKOHT Äriplaan Juhendaja: Linn SISUKORD 1. ETTEVÕTTE LÜHIÜLEVAADE ........................................................................3 2. ETTEVÕTJA ÜLEVAADE...................................................................................3 3. JUHTKOND JA PERSONAL............................................................................... 4 4.VÄLISKESKKOND...............................................................................................6 4.1. Väliskeskkonna mõjud ärile............................................................................6 4.2.Eesti majanduse hetkeseisund.......................................................................... 6 5.TEGEVUSE EESMÄRGID JA POLIITIKA..........................................................7 5.1.Tegevuse eesmärk ja ülesanded..................................

Majandus → Äritegevuse alused
793 allalaadimist
thumbnail
17
doc

Kvalifikatsiooni eksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEEKSAM Juhendaja: Viljandi 2008 SISUKORD: SISUKORD:................................................................................................................................2 1. MENÜÜ..................................................................................................................................3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID.............................. 4 2.1 Eelroog: Mee-ja sinepimaitseline lõhe salatipadjal...........................................................4 Valmistamine:......................................................................................................................... 5 2.2 Põhiroog: ..........................................................................................................................6 Valmistami...

Toit → Kokandus
223 allalaadimist
thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

Tartu Kutsehariduskeskus Majutus ­ja toitlustusosakond PIDULIK LÕUNASÖÖK SÕBRANNALE Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2012 Sisukord Menüü.......................................................................................................................................... 3 Menüü põhjendus........................................................................................................................ 4 Bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal....................................... 5 Tehnoloogiline kaart................................................................................................................. 5 Valmistamine............................................................................................................................ 6 Serveerimine............

Toit → Kokk
81 allalaadimist
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Toitlustusteenindus TT22 Cätlin Juursalu KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON ÜKSKORD MEHHIKOS Juhendaja: Anne Kersna ja Tiina Parm Tallinn 2010 SISUKORD KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON............................................................................ 1 SISUKORD.................................................................................................................................2 1. KOLMEKÄIGULINE ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK.........................................................3 1.1 Äriidee põhjendus ja kliendid......................................................................................... 4 1.2 Menüü................................................................................................................

Toit → Kokandus
156 allalaadimist
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused ...

Majandus → Analüüsimeetodid...
50 allalaadimist
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

Lauapesu võib hoida spetsiaalses pesulaos (ingl spare linen store) või serviisiruumis paberiga kaetud riiulitel. Sageli hoitakse seal ka köögitöötajate sanitaarriietust. Puhtuse säilitamiseks on harvemini kasutatavaid banketilinu õigem hoida kappides. Töövahendid Töövahendidte alla kuulub kogu restorani inventuur (lauad, toolid, kapid, jmt), nõud, jt kasutatavad vahendid. Baari töövahendid on mitmesugused nõud ja tööriistad), 162 Lauakatmis ja serveerimisvahendid on lauapesu, lauanõud ning toiduriistad. Lauakatmisvahendid on lahutamatu osa restorani sisekujundusest ja avaldavad kliendile muljet. Seetõttu on väga oluline nende värvus ning disain. Puidust lauakatmisvahenditeks võivad spetsialiseeritud restoranides olla erilakiga kaetud taldrikud, tassid ja peekrid, mille hügieenilisust peab olema tõendanud tervisekaitse. Leiba võib serveerida ümmarguses, punast veini aga piklikus sangaga korvis

Turism → Turismiettevõtlus
114 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun