KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM
VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL
Teenindusosakond
KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM
Juhendaja:
1
SISUKORD:
2
1. MENÜÜ
Eelroog: Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega
Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga
Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega
Minu menüü on üsna tervislik ja samas ka maitsev. Sobib inimestele kes ootsivad uusi ja
huvitavaid lahendusi.
Eelroaks pakun soolalõhe roose röstsaial, õuna-kurgi kastmega. Valisin soolalõhe, sest see on
väga maitsev ja sisaldab rohkesti omega-3 rasvhappeid, mis on inimesele väga vajalikud.
Lõhe fileerisin ise ning jahvatsin peale soola ja pipart. Saiast lõikasin ringikesed soolalõhe
rooside jaoks. Kastme jaoks riivisin õna, värskekurgi ja konservkurgi, segasin majoneesiga
ning maitsestasin soola, pipra ja suhkruga. Kaunis...