Sa ei pea enam paroole meelde jätma! RoboForm teeb seda sinu eest ja TASUTA! Tee konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link


Orgaaniline keemia (17)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Orgaaniline keemia #1 Orgaaniline keemia #2 Orgaaniline keemia #3 Orgaaniline keemia #4 Orgaaniline keemia #5 Orgaaniline keemia #6 Orgaaniline keemia #7 Orgaaniline keemia #8 Orgaaniline keemia #9 Orgaaniline keemia #10 Orgaaniline keemia #11 Orgaaniline keemia #12 Orgaaniline keemia #13 Orgaaniline keemia #14 Orgaaniline keemia #15 Orgaaniline keemia #16 Orgaaniline keemia #17 Orgaaniline keemia #18 Orgaaniline keemia #19 Orgaaniline keemia #20
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 20 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-02-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 460 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 17 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Eglep Õppematerjali autor

Lisainfo

Alkaanid, halogeenialkaanid, alkoholid, alkoholaadid, amiinid, alkeenid, alkadieenid, alküünid, aldehüüdid, ketoonid, sahhariidid -nende keemilised ja füüsikalised omadused, leidumine, saamine, kasutamine

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (17)

arsnova profiilipilt
arsnova: Ei saa avada, ei tea mis kamm...30 punni lihtsalt tuules nüüd :s
21:06 17-02-2009
arsnova profiilipilt
arsnova: Ei saa avada, ei tea mis kamm...30 punni lihtsalt tuules nüüd :s
21:09 17-02-2009
arsnova profiilipilt
arsnova: Korda sain, firefox pani tõmbamisega näkku. Hea konspekt . (Y)
21:14 17-02-2009


Sarnased materjalid

44
pdf
Orgaaniline keemia
44
pdf
ORGAANILINE KEEMIA
44
pdf
ORGAANILINE KEEMIA
24
doc
Orgaaniline keemia
12
doc
Kokkuvõte Orgaanilises keemias
23
pdf
ORGAANILINE KEEMIA 2-osa
4
doc
Orgaaniline keemia
4
doc
Orgaaniline keemia





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun