Viinamari on kergelt roosa kestaga ja seetõttu saab sellest valmistada ka roosasid veine, leotades marjakesi pärast pressimist kauem marjamahlas (seda nimetatakse matseratsiooniks). Veinid on veidi magusad ja mahlaselt puuviljased, madala happesusega ja aromaatsed.
Viina - ja likööritoodete hulk pidi viie aasta jooksul vähenema 50%, ebatervislike puuvilja- ja marja-piiritusjookide tootmine pidi lõppema 1988. a. Tegelikult kahanes alkoholi toodang juba esimese aastaga 1985-1986 kahekordselt.
Viinamari on samas suhkrurohke ja erksalt aromaatne ning et marjad on vastuvõtlikud väärishallitusele, kasutatakse Furminti, Harslevelü ja Muscati segu dessertveinide valmistamisel, mille heaks näiteks on Tokaji Aszu.
Viinad - akvaviit köömne viin levinud skandinaavia maades,aniisiviin prantsusmaal ja kreekas, genever hollandist,džinnid Puuvilja viinad - pole puuviljadega maitsetatud aga kohe tehtud puuviljadest.
Viinamarjad – Veinid, brändid, sh konjakid Õunad, pirnid – Siidrid, kalvadossid Viinamarja press jäätmed – grepp, valmistatakse Itaalias, More valmistatakse Prants.
Viina - MARI VISKAS VIINA VISKAS VEINI, LIKSI KA VISKAS VISKIT, BRÄNDIT, KONNI VERMUTIT JA SAMAGONNI ÕLUT VISKAS, VISKAS DZINNI VISKAS NII, ET HING JÄI KINNI
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.