✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Viinamari on kergelt roosa kestaga ja seetõttu saab sellest valmistada ka roosasid veine, leotades marjakesi pärast pressimist kauem marjamahlas (seda nimetatakse matseratsiooniks). Veinid on veidi magusad ja mahlaselt puuviljased, madala happesusega ja aromaatsed.
Viinamari on samas suhkrurohke ja erksalt aromaatne ning et marjad on vastuvõtlikud väärishallitusele, kasutatakse Furminti, Harslevelü ja Muscati segu dessertveinide valmistamisel, mille heaks näiteks on Tokaji Aszu.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.