Facebook Like
Küsitlus
Add link


Mikro ja makroökonoomika eksami kordamine (2)

5 VÄGA HEA
Punktid

Registreeri ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile


Konto olemas? Logi sisse

Mikro ja makroökonoomika eksami kordamine #1 Mikro ja makroökonoomika eksami kordamine #2 Mikro ja makroökonoomika eksami kordamine #3 Mikro ja makroökonoomika eksami kordamine #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-01-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 473 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor revilo1212 Õppematerjali autor

Lisainfo

Ressursid ehk tootmistegurid, Alternatiivkulu, Tootmisvõimaluste kõver (PPC), Kasvavate ,alternatiivkulude seadus , Turumajandus, Käsumajandus, Segamajandus, Adam Smith,, Majandusteooria, Majandusmudelid, Ceteris paribuse, Positivistlik majandusteadus, Normatiivne majandusteadus, Kompositsiooni viga, Vale põhjuse viga, Mikroökonoomika, Makroökonoomika, Nõudlustabel, Nõudluse mõjurid, Pakkumistabel, Pakkumise mõjurid, Tasakaaluhind, tasakaal, Turu Tasakaalukogus, Hinnaelastus, sissetulekuelastsus jne..

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (2)

TsiitivTsiisus profiilipilt
asula Kfghasga: enam-vähem
14:49 15-06-2015
Kidzeke profiilipilt
20:43 09-05-2016


Sarnased materjalid

8
doc
Mikro- ja makroökonoomika eksamiks kordamine
89
docx
Mikro- ja makroökonoomika konspekt
30
pdf
TTÜ MIKRO JA MAKROÖKONOOMIKA
30
doc
Mikro- ja makroökonoomika kordamisküsimused
32
doc
Mikro- ja Makroökonoomika mõisteid
16
pdf
Mikro- ja makroökonoomika eksamiks valmistumine
14
doc
Mikro- ja makroökonoomika põhjalik konspekt
11
docx
Mikro- ja makroökonoomika konspekt





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun