Facebook Like
Küsitlus
Add link


Praktikumi kontrolltööks kordav ja kokkuvõttev materjal (3)

5 VÄGA HEA
Punktid

Registreeri ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile


Konto olemas? Logi sisse

Praktikumi kontrolltööks kordav ja kokkuvõttev materjal #1 Praktikumi kontrolltööks kordav ja kokkuvõttev materjal #2 Praktikumi kontrolltööks kordav ja kokkuvõttev materjal #3 Praktikumi kontrolltööks kordav ja kokkuvõttev materjal #4 Praktikumi kontrolltööks kordav ja kokkuvõttev materjal #5 Praktikumi kontrolltööks kordav ja kokkuvõttev materjal #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-01-31 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 194 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 3 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Janka Õppematerjali autor

Lisainfo

Sisaldab kõiki võtteid ja lühikirjeldusi praktikumidest. Naäiteks: biureedireaktsioon,Mulleri reaktsioon, Valgu termiline denatureerimine jne

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (3)

Keitsheii profiilipilt
Keitsheii: natuke oli kasu, aga üldiselt polnud see, mida vaja läheb.
00:59 18-05-2010
Viikoja profiilipilt
Ragnar Viikoja: hea materjal, oli kasu
19:46 07-04-2010
positivel profiilipilt
positivel: Suur äitah!
10:02 10-05-2011


Sarnased materjalid

97
pdf
Biokeemia praktikumi juhend
30
doc
Biokeemia praktikumi K T vastused
9
docx
Valkude ja süsivesikute reaktsioonid
8
doc
Ainete tuvastamine kvalitatiivsete reaktsioonidega
15
docx
Valkude ja süsivesikute reaktsioonid
12
odt
Valkude ja süsivesikute reaktsioonid
14
docx
1 1 Valkude reaktsioonid ja 1 2 Süsivesikute reaktsioonid
16
docx
Biokeemia kordamine





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun