Facebook Like
Add link


Biokeemia protokoll 1.1,1.2 lõppversioon (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millise struktuuriga ühend tekib ?
  • Milliseid valke oli rohkem ?
  • Kuidas tegelikult oli ?
  • Mis põhjustab dehüdreerumist ?
  • Millal tekib purpurne kiht ?
  • Mida nägite? Mida mikroskoopia võimaldab ?
Vasakule Paremale
Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #1 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #2 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #3 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #4 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #5 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #6 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #7 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #8 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #9 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #10 Biokeemia protokoll 1 1 1 2-lõppversioon #11
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 11 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-10-01 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 180 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor aniitsirk Õppematerjali autor

Lisainfo

Biokeemia täielik protokoll valkude ja süsivesikute reaktsioonidest(teemad 1.1 ja 1.2)

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

30
docx
Biokeemia protokoll 1 1 ja 1 2
12
docx
Biokeemia protokoll
97
pdf
Biokeemia praktikumi juhend
30
docx
Biokeemia-Laboratoorne töö- Valkude ja süsivesikute reaktsioonid
15
docx
Valkude ja süsivesikute reaktsioonid
8
docx
Biokeemia protokoll - Ainete tuvastamine kvalitatiivsete reaktsioonidega
26
docx
Valkude ja süsivesikute reaktsioonid
14
docx
1 1 Valkude reaktsioonid ja 1 2 Süsivesikute reaktsioonid





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun