Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link


Veinide referaat (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas otsustada, kas vein on riknenud ?
  • Kui kaua püsib vein värske ?
Vasakule Paremale
Veinide referaat #1 Veinide referaat #2 Veinide referaat #3 Veinide referaat #4 Veinide referaat #5 Veinide referaat #6 Veinide referaat #7 Veinide referaat #8 Veinide referaat #9 Veinide referaat #10 Veinide referaat #11 Veinide referaat #12 Veinide referaat #13 Veinide referaat #14 Veinide referaat #15
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 15 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-01-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 17 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Tutifruti1 Õppematerjali autor

Lisainfo

Milliseid veine pakkuda klientidele erinevate toitude kõrvale.Veini serveerimist alustatakse tagasihoidlikumast, kuid kui pakutakse veini toidu juurde, siis peab meeles pidama, millist rooga parajasti serveeritake.Kõige parem korgitser on käele mugav ja tal on ümar lahtine spiraal. Jäme ja teravate servadega spiraal ei haaku hästi ning puurib korgi sisse hoopis augu. Ükskõik, kas degusteeritakse veini või joodakse seda niisama, on igale veinile sobiv klaas sibulakujulisele kerega ning kergelt ahenevate külgedega. Selline klaasi ülaosa laseb veini lõhnabuketti täiel määral nautida. Ükskõik, kas degusteeritakse veini või joodakse seda niisama, on igale veinile sobiv klaas sibulakujulisele kerega ning kergelt ahenevate külgedega. Selline klaasi ülaosa laseb veini lõhnabuketti täiel määral nautida. Võtmesõnaks on siin tasakaal: toit ja vein peavad teineteist täiendama, mitte üle trumpama. Neutraalne toit sobib hõrgu veini saatjaks, selliste raskesti veiniga sobivate toiduainetega nagu shokolaad, tugevamaitselised juustud, greip, spargel ning marineeritud toidud. Kui võimalik, valige rahvuslike toitude juurde vastava maa vein. Laske siiski end juhtida eelkõige oma maitsest.Valget veini saab valmistada nii heledatest kui ka tumedatest viinamarjadest. Punast veini valmistatakse tumedatest viinamarjadest. Üksikutel juhtudel lisatakse heledate viinamarjade virret. Rosé veini valmistatakse tumedatest viinamarjadest.

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

11
doc
Veiniõpetuse referaat-Hispaania
22
docx
VEINID
44
doc
Brandi ja konjak
6
doc
Veinid
62
doc
Toiduained
14
doc
Itaalia referaat
31
odt
Joogiõpetus
44
docx
ITAALIA VEINID





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun