Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Ürituseplaneerimine (4)

4 HEA
Punktid

Lõik failist

Võrumaa Kutsehariduskeskus
Turismi õppetool
TT-07
Triin Tammik
ÜRITUSEPLANEERIMINE”
Referaat
Juhendaja : Silvi Pihlakas
Väimela 2008


Sisukord



Sisukord 2
Sissejuhatus 3
Menüü 4
Põhjendused: 5
Kalkulatsioonikaart „ Täidetud tomat suitsukalasalatiga” 6
Kalkulatsioonikaart „ Kartuli-frikadellisupp” 7
Kalkulatsioonikaart „Kanašnitsel” 8
Kalkulatsioonikaart „ Keedetud kuskuss ” 9
Kalkulatsioonikaart „ Punapeedi-küüslaugusalat” 10
Kalkulatsioonikaart „ Seenekaste ” 11
Kalkulatsioonikaart „Kohupiimavaht kaerahelvestega” 12
Kalkulatsioonikaart „ Õunamuffinid” 13
13
Tellimusleht 14
Menüü maksumus 1-le sööjale roarühmade kaupa 16
Kasutatud kirjandus: 17


Sissejuhatus


Oma ülesande eesmärgiks sean selle, et suudaksin valida omavahel
sobivad toidud ning mis sobiksid sünnipäevale. Teha antud toitudele kalkulatsioonikaardid ning joonistada serveerimisskeemid.
Mina valisin oma töö eesmärgiks teha menüüs sünnipäevalistele.
Sihtrühmaks on külalised, kes tulevad sünnipäevale


Menüü


  • Eelroog : „ Täidetud tomat suitsukalasalatiga”
  • Supp : „ Kartuli-frikadellisupp”
  • Pearoog : „ Keedetud kuskuss, kanašnitsel, punapeedi-küüslaugusalat, seenekaste”
  • Dessert : „ Kohupiimavaht kaerahelvestega”
  • Küpsetis: „ Õunamuffinid”


    Põhjendused:


    Valisin just need toidud, sest neid on kerge valmistada ja valmivad
    ka küllaltki kiiresti. Toidud sobivad omavahel hästi kokku, kuna on esindatud nii kala, kana kui ka loomaliha . Tooraine on kohalik ja
    kodumaine. Tooraine sisaldab võimalikult vähe säilitusaineid ja teisi kemikaale.


    Kalkulatsioonikaart „ Täidetud tomat suitsukalasalatiga”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Täitetud tomat suitsukalasalatiga
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
     
    omahind
    16,83
    väljatulek
    1,000
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Suitsukalafilee
    0,010
    kg
    0
    0,010
    0,10
    0,10
    80,30
    8,03
    Muna
    0,004
    kg
    0
    0,004
    0,04
    0,04
    19,24
    0,77
    Õun
    0,004
    kg
    12
    0,004
    0,04
    0,04
    5,80
    0,23
    Värske kurk
    0,004
    kg
    2
    0,004
    0,04
    0,04
    19,40
    0,78
    Tomat
    0,025
    kg
    5
    0,024
    0,25
    0,24
    22,80
    5,70
    Sidrunimahl
    0,001
    kg
    0
    0,001
    0,01
    0,01
    87,50
    0,88
    Majonees
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    9,90
    0,20
    Hapukoor
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    12,54
    0,25
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tooraine
    0,050
     
    koguhind
     
     
    16,83
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    1,000
     
    l/kg hind
     
     
    16,83
    portsjoni kaal
    0,050
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    0,84
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
    1.Pane muna keema ja see järel jahuta ja koori. 2. Tükelda suitsukalafilee väikesteks kuubikuteks . 3. Tükelda ka õun, muna, kurk ja tomati sisu väikesteks kuubikuteks. 4. Sega ettevaatlikult kokku suitsukalafilee, muna, õun, kurk, tomat. 5. Valmista kaste majoneesi ja hapukoorega ning maitsesta sidrunimahlaga. 6. Seega salatiained kokku kastmega. 7. Võta seest tühjaks tehtud tomatid ja täida need suitsukalasalatiga. 8. Kaunistamiseks kasuta tilli.
     


    Kalkulatsioonikaart „ Kartuli-frikadellisupp”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Kartuli - frikadellisupp
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
     
    omahind
    87,43
    väljatulek
    2,000
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Kartul
    0,040
    kg
    20
    0,032
    0,40
    0,32
    6,30
    2,52
    Porgand
    0,010
    kg
    15
    0,009
    0,10
    0,09
    7,48
    0,75
    Sibul
    0,010
    kg
    15
    0,009
    0,10
    0,09
    4,49
    0,45
    Õli
    0,003
    kg
    0
    0,003
    0,03
    0,03
    25,00
    0,75
    Puljong
    0,114
    kg
    0
    0,114
    1,14
    1,14
    61,00
    69,54
    Suhkur
    0,000
    kg
    0
    0,000
    0,00
    0,00
    13,30
    0,00
    Hakkliha
    0,030
    kg
    0
    0,030
    0,30
    0,30
    37,36
    11,21
    Muna
    0,004
    kg
    0
    0,004
    0,04
    0,04
    19,24
    0,77
    Riivsai
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    22,10
    0,44
    Sool
    0,000
    kg
    0
    0,000
    0,00
    0,00
    0,00
    1,00
    Pipar
    0,000
    kg
    0
    0,000
    0,00
    0,00
    0,00
    0,00
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tooraine
    0,200
     
    koguhind
     
     
    87,43
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    2,000
     
    l/kg hind
     
     
    43,71
    portsjoni kaal
    0,200
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    8,74
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
    1. Tükelda porgandid ja sibul ja pruunista seejärel kergelt õlis. 2. Lahusta potis keevas vees puljongikuubikud, lisa kartulipulgad, praetud porgandid ja sibul. 3. Jäta kaane alla 10 minutiks tasasele tulele podisema. 4. Samal ajal valmista frikadellitainas. 5. Sega kausis hakkliha riivsaia ja munaga ning maitsesta segu soola ja pipraga. 6. Vormi väikesed pallikesed ning pane keevasse suppi . 7. Kui supile tekib vaht , korja see vahukulbiga ära. 8. Keeda veel 10-15 minutit, kuni köögiviljad on pehmed . 9. Kaunistuseks kasutada peterselli.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     


    Kalkulatsioonikaart „Kanašnitsel”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Kanašnitsel
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
     
    omahind
    40,26
    väljatulek
    0,750
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Kanafilee
    0,050
    kg
    0
    0,050
    0,50
    0,50
    71,11
    35,56
    Sool
    0,000
    kg
    0
    0,000
    0,00
    0,00
    4,13
    0,00
    Jahu
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    8,00
    0,16
    Muna
    0,020
    kg
    0
    0,020
    0,20
    0,20
    19,24
    3,85
    Pipar
    0,000
    kg
    0
    0,000
    0,00
    0,00
    12,30
    0,00
    Riivsai
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    22,10
    0,44
    Õli
    0,001
    kg
    0
    0,001
    0,01
    0,01
    25,00
    0,25
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    40,26
    tooraine
    0,075
     
    koguhind
     
     
     
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    0,750
     
    l/kg hind
     
     
    53,67
    portsjoni kaal
    0,075
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    4,03
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
     
    1.Kanafilee kergelt vasardada. 2. Paneeri soola ja pipraga maitsestatud nisujahus, munas ning seejärel riivsaias.3. Küpseta šnitslid rohkes õlis krõbedaks ja kuldpruuniks.


    Kalkulatsioonikaart „ Keedetud kuskuss”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Keedetud kuskuss
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
     
    omahind
    22,21
    väljatulek
    1,000
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Kuskussitang
    0,042
    kg
    0
    0,042
    0,42
    0,42
    50,30
    21,13
    Õli
    0,004
    kg
    0
    0,004
    0,04
    0,04
    25,00
    1,00
    Sool
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    4,12
    0,08
    Vesi
    0,052
    kg
    0
    0,052
    0,52
    0,52
    0,00
    0,00
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tooraine
    0,100
     
    koguhind
     
     
    22,21
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    1,000
     
    l/kg hind
     
     
    22,21
    portsjoni kaal
    0,100
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    2,22
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
     
    1. Pane pajaga vesi keema. 2. Lisa keevasse vette õli ja sool ning kuskuss. 3. Sega korraks läbi ja tõsta keedunõu kohe pliidilt, kata kaanega , lase mõned minutid paisuda. 4. Sega siis suure puukahvliga kohevaks.


    Kalkulatsioonikaart „ Punapeedi-küüslaugusalat”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Punapeedi - küüslaugusalat
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
     
    omahind
    8,08
    väljatulek
    0,500
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Punapeet
    0,050
    kg
    20
    0,040
    0,50
    0,40
    12,30
    6,15
    Küüslauk
    0,005
    kg
    22
    0,004
    0,05
    0,04
    25,2
    1,26
    Hapukoor
    0,005
    kg
    0
    0,005
    0,05
    0,05
    12,54
    0,63
    Sool
    0,001
    kg
    0
    0,001
    0,01
    0,01
    4,12
    0,04
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tooraine
    0,050
     
    koguhind
     
     
    8,08
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    0,500
     
    l/kg hind
     
     
    16,16
    portsjoni kaal
    0,050
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    0,81
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
     
    1. Puhasta ja keeda punapeet. 2. Puhasta küüslauk ja peenesta läbi küüslaukupressi. 3. Riivi punapeet peenikesteks ribadeks. 4. Sega omavahel punapeet ja küüslauk ja lisa neile juurde hapukoor. Maitsesta soolaga .


    Kalkulatsioonikaart „ Seenekaste”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Seenekaste
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
    omahind
    13,33
    väljatulek
    0,250
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Seeni
    0,010
    kg
    0
    0,010
    0,10
    0,10
    90,00
    9,00
    Sibul
    0,003
    kg
    15
    0,003
    0,03
    0,03
    9,00
    0,27
    Kohvikoort
    0,007
    kg
    0
    0,007
    0,07
    0,07
    29,30
    2,05
    peekon
    0,005
    kg
    0
    0,005
    0,05
    0,05
    40,26
    2,01
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tooraine
    0,025
     
    koguhind
     
     
    13,33
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    0,250
     
    l/kg hind
     
     
    53,43
    portsjoni kaal
    0,025
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    1,33
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
     
    1. Tükelda seened, sibul ja peekon. 2. Pane pannile tükeldatud seened, sibul ja peekon ja prae veidi. 3. Vala juurde koor ja keeda mõni minut.


    Kalkulatsioonikaart „Kohupiimavaht kaerahelvestega”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Kohupiimavaht kaerahelvestega
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
     
     
     
    omahind
    28,42
    väljatulek
    1,000
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Kohupiimapasta
    0,070
    kg
    0
    0,070
    0,70
    0,70
    34,00
    23,80
    Piim
    0,006
    kg
    0
    0,006
    0,06
    0,06
    8,60
    0,52
    Suhkur
    0,004
    kg
    0
    0,004
    0,04
    0,04
    13,50
    0,54
    Kaerahelbed
    0,020
    kg
    0
    0,020
    0,20
    0,20
    17,80
    3,56
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tooraine
    0,100
     
    koguhind
     
     
    28,42
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    1,000
     
    l/kg hind
     
     
    28,42
    portsjoni kaal
    0,100
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    2,84
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
     
    1. Sega kohupiimapasta ja piim omavahel ja maitsesta seda suhkruga . 2. Pruunista pannil kaerahelbed koos suhkruga. 3. Lisa pruunistatud kaerahelbed kohupiimapastale peale.


    Kalkulatsioonikaart „ Õunamuffinid”


    KALKULATSIOONIKAART
    roa nimetus
    Õunamuffinid
    ettevõte
    VKHK
    kuupäev
    11.11.2008
     
    omahind
    26,15
    väljatulek
    1,000
    l/kg/tk
    müügihind
     
    kasumi %
     
     
    koostaja nimi
    Triin Tammik
    TOORAINE/KOMPONENDID
    bruto
    ühik
    kao %
    neto
    Bruto X-le
    Neto X-le
    Ostuhind
    Hind
    Nisujahu
    0,050
    kg
    0
    0,050
    0,50
    0,50
    8,00
    4,00
    Küpsetuspulber
    0,004
    kg
    0
    0,004
    0,04
    0,04
    326,11
    13,04
    Muna
    0,020
    kg
    0
    0,020
    0,20
    0,20
    19,24
    3,85
    Fariinsuhkur
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    26,76
    0,54
    Või
    0,003
    kg
    0
    0,003
    0,03
    0,03
    20,00
    0,60
    Maitsestamata jogurt
    0,015
    kg
    0
    0,015
    0,15
    0,15
    17,95
    2,69
    Õun
    0,004
    kg
    12
    0,004
    0,04
    0,04
    5,80
    0,23
    Kaneelisuhkur
    0,002
    kg
    0
    0,002
    0,02
    0,02
    60,00
    1,20
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    tooraine
    0,100
     
    koguhind
     
     
    26,15
    kuumtöötlemise kadu
    0%
     
     
     
    valmistoit
    1,000
     
    l/kg hind
     
     
    26,15
    portsjoni kaal
    0,100
     
     
     
    portsjonite arv
    1
    portsjoni hind
     
     
    2,62
     
     
     
    Tehnoloogiline kirjeldus
     
    1. Sega jahu küpsetuspulbriga. 2. Vahusta suures kausis toasoojad munad fariinsuhkruga, sega hulka jahusegu, jahutatud sulavõi ja jogurt. 3. Koori ja puhasta õunad, lõika väikesteks kuubikuteks ning sega kaneelisuhkruga. 4. Jaga tainas pabervormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse. 5. Jaota õunakuubikud peale ja küpseta ahjus 175° juures 12-15 minutit.


    Tellimusleht


    TELLIMISLEHT
    TOIDUAINED
    ÜHIK
    KOGUS 10-LE
    INIMESELE

    KÖÖGIVILI, PUUVILI
     
     
    kartul
    kg
    0,40
    küüslauk
    kg
    0,05
    porgand
    kg
    0,10
    punapeet
    kg
    0,50
    seened
    kg
    0,10
    sibul
    kg
    0,13
    tomat
    kg
    0,25
    värske kurk
    kg
    0,04
    õun
    kg
    0,08
    PIIMATOOTED
     
     
    hapukoor
    kg
    0,07
    kanamuna
    kg
    0,48
    kohupiimapasta
    kg
    0,70
    kohvikoor
    kg
    0,07
    maitsestamata jogurt
    kg
    0,15
    piim
    kg
    0,02
    või
    kg
    0,03
    LIHA, KALA
     
     
    hakkliha
    kg
    0,30
    kanafilee
    kg
    0,50
    peekon
    kg
    0,05
    suitsukalafilee
    kg
    0,10
    KUIVAINED
     
     
    fariinisuhkur
    kg
    0,02
    kaerahelbed
    kg
    0,20
    kaneelisuhkur
    kg
    0,02
    kuskusstang
    kg
    0,42
    küpsetuspulber
    kg
    0,04
    nisujahu
    kg
    0,52
    pipar
    kg
    0,02
    riivsai
    kg
    0,04
    sool
    kg
    0,07
    suhkur
    kg
    0,08
    MUUD
     
     
    toiduõli
    kg
    0,08
    puljong
    kg
    1,14
    sidrunimahl
    kg
    0,01
    vesi
    kg
    0,52


    Menüü maksumus 1-le sööjale roarühmade kaupa


    MENÜÜ MAKSUMUS 1-LE SÖÖJALE ROARÜHMADE KAUPA
    ROARÜHM
    ROANIMI
    MAKSUMUS
    EELROOG
    Täidetud tomatid suitsukalasalatiga
    1,68 kr
    SUPP
    Kartuli-frikadellisupp
    9,64 kr
    PEAROOG
    Keedetud kuskuss, kanašnitsel, punapeedi-küüslaugusalat, seenekaste
    8,39 kr
    DESSERT
    Kohupiimavaht kaerahelvestega
    2,84 kr
    KÜPSETIS
    Õunamuffinid
    2,62 kr
    KOKKU:
    25,69 kr

    Kasutatud kirjandus:


  • www.toidutare.ee
  • www. retsept .ee
  • „ Kööginurk“ nr 4 2008
  • www.toitumine.ee
    17

  • Vasakule Paremale
    Ürituseplaneerimine #1 Ürituseplaneerimine #2 Ürituseplaneerimine #3 Ürituseplaneerimine #4 Ürituseplaneerimine #5 Ürituseplaneerimine #6 Ürituseplaneerimine #7 Ürituseplaneerimine #8 Ürituseplaneerimine #9 Ürituseplaneerimine #10 Ürituseplaneerimine #11 Ürituseplaneerimine #12 Ürituseplaneerimine #13 Ürituseplaneerimine #14 Ürituseplaneerimine #15 Ürituseplaneerimine #16 Ürituseplaneerimine #17
    Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
    Leheküljed ~ 17 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2009-01-05 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 209 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 4 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor triin222 Õppematerjali autor

    Kasutatud allikad

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    8
    xls

    Kalkulatsioonikaart näidis

    KALKULATSIOONIKAART Roa nimetus Ühepajatoit Ettevõte nimi VKHK kuupäev 01.04.2009 omahind 3,90 Portsjoni kaal 0,150 kg müügihind 14,00 Portsjoni arv 10 l/kg hind 25,98 Koostaja Tooraine bruto 1-le ühik kao % neto 1-le bruto x-le neti x-le ostunind hind kartul 0,077 35 0,050 0,769 0,500 3,18 0,24 porgand 0,038 20 0,030 0,375 0,300 5,08 0,19 kaalikas 0,040 25 0,030 0,400 0,300 5,08 0,20 kapsas 0,032 22 0,025 0,321 0,250 3,31 0,11 hakkliha 0,045 0 0,045 0,450 0,450 47,00 2,12 sibul

    Catering
    thumbnail
    20
    doc

    Toitlustuseksam

    SISUKORD 1.Piduliku menüü kirjeldus............................................................................................................ 1 2.Menüü....................................................................................................................................... 2 3.Kalkulatsioonikaardid................................................................................................................. 3 1.Mahe brokkolipüreesupp........................................................................................................ 3 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 4 2.Kanafilee riisi ja aedviljadega................................................................................................. 5 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 6 3.Kamavaht maa

    Toitlustus
    thumbnail
    6
    ods

    Grillitud põrsa sisefilee

    Grillitud põrsa sisefilee ürtidega ROOG Grillitud põrsa sisefilee ürtidega kuupäev 8.2.10 ettevõte väljatulek portsjoni omahind 37,08 kasumi % portsjoni müügihind koguhind portsjonite arv x külmt kao % TOORAINE bruto ühik neto x bruto Põrsa sisefilee 1,385 kg 35 0,900 0,000 Haraputk 0,002 kg 0,002 0,000 Basiilik 0,002 kg 16 0,002 0,000 Tüümian 0,002 kg 0,002

    Kalkulatsioon
    thumbnail
    22
    docx

    KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

    VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM Juhendaja: 1 SISUKORD: 2 1. MENÜÜ Eelroog: Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega Minu menüü on üsna tervislik ja samas ka maitsev. Sobib inimestele kes ootsivad uusi ja huvitavaid lahendusi. Eelroaks pakun soolalõhe roose röstsaial, õuna-kurgi kastmega. Valisin soolalõhe, sest see on väga maitsev ja sisaldab rohkesti omega-3 rasvhappeid, mis on inimesele väga vajalikud. Lõhe fileerisin ise ning jahvatsin peale soola ja pipart. Saiast lõikasin ringikesed soolalõhe rooside jaoks. Kastme jaoks riivisin õna, värskekurgi ja konservkurgi, segasin majoneesiga ning maitsestasin soola, pipra ja suhkruga. Kaunistuseks lisasin soolalõhe r

    Toitlustus
    thumbnail
    17
    doc

    Kvalifikatsiooni eksam

    VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEEKSAM Juhendaja: Viljandi 2008 SISUKORD: SISUKORD:................................................................................................................................2 1. MENÜÜ..................................................................................................................................3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID.............................. 4 2.1 Eelroog: Mee-ja sinepimaitseline lõhe salatipadjal...........................................................4 Valmistamine:......................................................................................................................... 5 2.2 Põhiroog: ..........................................................................................................................6 Valmistamine:..........................................

    Kokandus
    thumbnail
    26
    doc

    Suurköögi eksam

    Tallinna teeninduskool Suurköögi eksam Rühmatöö, grupp 1 Juhendaja: Kristi Tiido Koostajad: Reelika Oissar, Helen Paju, Ants Morel, Maksim Odnenko, Britta Luup Tallinn 2014 2 Sisukord Sisukord ..................................................................................................................................... 3 Idee .............................................................................................................................................4 Toidud......................................................................................................................................... 5 Koorene lõhesupp..............................................................................................................

    Köögi õpetus
    thumbnail
    23
    doc

    Kokk I kvalifikatsioon

    Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Toitlustusteenindus TT22 Cätlin Juursalu KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON ÜKSKORD MEHHIKOS Juhendaja: Anne Kersna ja Tiina Parm Tallinn 2010 SISUKORD KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON............................................................................ 1 SISUKORD.................................................................................................................................2 1. KOLMEKÄIGULINE ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK.........................................................3 1.1 Äriidee põhjendus ja kliendid......................................................................................... 4 1.2 Menüü.............................................................................................................................. 5 2. KALKULATSIOONIKAA

    Kokandus
    thumbnail
    42
    xlsx

    Kalkulatsiooniõpetus

    Toidunimetus: Portsjoni kaal: Portsjoni arv kokku : Jrk nr Toiduained ühik 1 kõik toidu valmistamiseks toorained suurköögis kasutatakse enamasti kg ,l , tk 2 protsendid tk/kg .kanamuna 3 kg -kilogramm 4 L-liiter 5 teisendan tooraine kui on dl ja grammides 6 retseptis odrakruup 2dl 7 1dl=85 g=0.085 8 tabelisse 2*0.085=0.175 vajadusel teisenda kogused kasutades 9 massi ja mahumõõtude tabelit 10 kanamuna tk 11 kanamuna tk /kg 12 kanamuna 23

    toiduainete sensoorse hindamise alused




    Kommentaarid (4)

    kerx profiilipilt
    Kerli Loopman: väga hea, sain palju huvitavat teada
    23:38 16-09-2011
    TEER profiilipilt
    reet männik: Väga hea! Aitäh!
    04:58 15-04-2009
    TEER profiilipilt
    reet männik: Väga hea! Aitäh!
    05:02 15-04-2009



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun