Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto

Kalkulatsioonikaart näidis (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Kalkulatsioonikaart näidis #1 Kalkulatsioonikaart näidis #2 Kalkulatsioonikaart näidis #3 Kalkulatsioonikaart näidis #4 Kalkulatsioonikaart näidis #5 Kalkulatsioonikaart näidis #6 Kalkulatsioonikaart näidis #7 Kalkulatsioonikaart näidis #8
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-04-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 156 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kristiina17 Õppematerjali autor

Märksõnad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
1
doc

Kalkulatsiooni kaart

Kalkulatsioonikaart TOIDU NIMETUS: Portsjoni kaal: Valmistatavaid portsjoneid Kokku: Valistamise Retsepti kaal Hind 20% ta kaal Ühik Kao 2 Retsepti Toiduained Ühik 1bruto 1neto 2 bruto u % neto hind hind Kokku: Hind km-ga Valmistamine:

Kalkulatsioon
thumbnail
4
xlsx

Kalkulatsioonikaart

Eksamijuhendi lisa nr 4 Triin Määrits TOIDU NIMETUS portsjoni kaal g valmistatavaid portsjone kokku 0 Retsepti kaal Valmistamise kaal jrk.nr Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto 1 0.000 0.000 0.000 0.000 2 0.000 0.000 0.000 0.000 3 0.000 0.000 0.000 0.000 4 0.000 0.000 0.000 0.000 5 0.000 0.000 0.000 0.000 6 0.000 0.000 0.000 0.000 7 0.000 0.000 0.000 0.000 8 0.000 0.000 0.000 0.000 9 0.000 0.000 0.000 0.000 10 0.000

Toit ja toitumine
thumbnail
9
docx

Kalkulatsiooni näidis töö.

Kalkulatsioon Iseseisevtöö nr.1 2009 SISUKORD Sisukord......................................................................................................................................2 Kanasalat sinihallitusjuustuga.......................................................................................................3 Kalkulatsioonitabel ,,Kanasalat sinihallitusjuustuga".................................................................4 Pikkpoiss majoneesi-juustukattega.............................................................................................5 Kalkulatsioonitabel ,,Pikkpoiss majoneesi-juustukattega".........................................................6 Õuna-ja porgandisupp pähklirulliga.............................................................

Kalkulatsioon
thumbnail
4
docx

Kalkulatsioonikaart

Valmistamise tehnoloogia: : , , . 40 60. ( ). 6 190. : , , , , . . : . , , . . . , . . -: , , . , . : (, , , ) , . . lihafond. , , 15-20 , . : . . 24. , , , , . 30 , . : , . (50/50) , . : Serveerimine: , , -, , , . 4 , . (65)

Vene keel
thumbnail
2
xls

Kalkulatsiooni kaart

HALVAATORT RETSEPT NR. 1 Portsjoni kaal (kg): 1,000 Valmistatavaid portjoneid: 5 Retsepti kaal Tootmise kaal Jrk. Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto 5 bruto 5 neto Ühiku hind Koguse hind Põhi 1 Muna tk/kg 4 0,200 20 1,000 1,01 kr 20,20 kr 2 Peen suhkur kg 0,128 0,128 0,640 0,640 13,20 kr 8,45 kr 3 Nisujahu kg 0,090 0,090 0,450 0,450 6,17 kr 2,78 kr 4 Jahvatatud mandel kg 0,018 0,018 0,090 0,090 72,00 kr 6,48 kr 5 Küpsetuspulber kg 0,008 0,008 0,040 0,040 842,00 kr 33,68 kr Täidis 6 Apelsiinikeedis kg 0,

Kokandus
thumbnail
6
xls

KALKULATSIOONIKAART- munapuder ja muu vajalik

VÕILEIB JUUSTUGA'!A1 http://toidutare.ee/t%C3%B6%C3%B6riistad/targad_tabelid/D74B/#Kaalu ja mahu vahekordade võrdlustabel http://www.nupi.ee/ rdade võrdlustabel Eksamijuhendi lisa nr 4 TOIDU NIMETUS portsjoni kaal g valmistatavaid portsjoneid kokku 0 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind km- ta Ühiku jrk.nr Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto hind 1 Muna tk/kg 0,750 0,038 0,000 0,000 0,00 2 Saiajahu kg 0,032 0,032 0,000 0,000 0,00 3 Piim 2,5% l 0,100 0,100 0,000 0,000 0,00 4 Või kg 0,008 0,008

Kalkulatsioon
thumbnail
4
xlsx

Kalkulatsioonikaardi spikker

jkn Toiduained ühik kao% bruto neto 2 bruto 2 neto 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0.000 0.00 0.000 0

Toitlustusettevõtete...
thumbnail
1
docx

Kalkulatsiooni mõisted

MÕISTED Toidu nimetus Peab andma võimalikult konkreetse ja põhjaliku ülevaate kasutatavatest kuum- ja külmtöötlusvõtetest. Toiduained/toorained Toiduaine nimetus ei tohi olla eksitav. Kindlasti tuleb ära nimetada ka vesi. Kõik toiduained tuleb eraldi välja tuua! Samuti tuleb toiduaine nimetuses ära mainida, millise töötlusastmega on tegemist. Ühik kalkulatsioonikaardil Enamkasutatavad ühikud on: kg, L, tükk/kilogramm (tk/kg) Bruto ­ ostukaal Toiduaine algkaal, ehk kaal enne puhastamist jn. Neto ­ kasutuskaal Kaal peale puhastamist. Kasutuskaal ehk neto on 100 ­ kao %. Tooraine (neto) kokku Tooraine (neto) kokku näitab, kui palju neto kaalus kasutati antud ühe portsjoni toidu valmistamiseks toiduaineid kokku. Tooraine (neto) ei tohi olla kunagi väiksem kui portsjoni kaal. Portsjoni kaal On ühe portsjoni kaal e. väljatulek, mis serveeritakse koos kõikide lisanditega. Peab olema väljendatud grammides või ka milliliitrites.

Kalkulatsioon




Kommentaarid (1)

helena11 profiilipilt
helena11: jah, rahul :)
19:41 25-02-2017



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun