UUS kiire ja vahendustasuta krüptoraha NANO Teeni tasuta NANO Sulge
Facebook Like
Add link


Põhikooli keemia lõpueksamiks (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis on pH Millised osakesed põhjustavad aluselist happelist keskkonda?
  • Milline on vastavalt sellele pH väärtus?
  • Mitme -line etanooli lahus saadi?
  • Mitu grammi on selles lahuses vett?
  • Kui palju soola ja vett tuleb võtta 5 kg 8 soolvee valmistamiseks?
  • Mitme protsendiline on akuhape?
  • Millistes järgmistes ühendites esinevad kovalentsed sidemed millistes ioonilised sidemed?
Vasakule Paremale
Põhikooli keemia lõpueksamiks #1 Põhikooli keemia lõpueksamiks #2 Põhikooli keemia lõpueksamiks #3 Põhikooli keemia lõpueksamiks #4 Põhikooli keemia lõpueksamiks #5 Põhikooli keemia lõpueksamiks #6 Põhikooli keemia lõpueksamiks #7 Põhikooli keemia lõpueksamiks #8 Põhikooli keemia lõpueksamiks #9 Põhikooli keemia lõpueksamiks #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-05-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 91 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Sofia159 Õppematerjali autor

Lisainfo

Fail sisaldab kõike vajalikke peatükke, mida läheb vaja põhikooli keemia lõpueksamiks. (NB: puudub sahhariidide ja rasvade osa)

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

3
doc
Põhikooli Keemia eksami mõisted
14
doc
Põhikooli keemia üldine kordamine
12
doc
Lühikokkuvõte
2
pdf
Põhikooli keemia kordamine
304
doc
ELEMENTIDE RÜHMITAMISE PÕHIMÕTTED
4
docx
Mõisteid keemia riigieksamiks
29
rtf
Konspekt
4
doc
Kokkuvõte 8 kl keemiast





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun