Facebook Like
Add link


Liha, hakkliha ja kala. (pooltooted nendest) (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millised on värske kala tunnused?
  • Milliseid töövahendeid kasutatakse kalade eeltöötlemisel?
  • Kuidas eemaldatatakse kalade sisikond?
  • Kuidas fileeritakse kalu?
  • Millised on võimalused kalade marineerimiseks?
  • Mis on graavimine ja kuidas seda tehakse?
  • Millised on viisid kalade keetmiseks?
  • Millised on kalade praadimise võimalused?
  • Kuidas neid valmistatakse?
  • Milliseid pooltooteid valmistatakse kalahakkmassist?
Liha-hakkliha ja kala- pooltooted nendest #1 Liha-hakkliha ja kala- pooltooted nendest #2 Liha-hakkliha ja kala- pooltooted nendest #3 Liha-hakkliha ja kala- pooltooted nendest #4 Liha-hakkliha ja kala- pooltooted nendest #5
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-09-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 38 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kethelin Preis Õppematerjali autor

Lisainfo

Tabelid lihatoodete ja hakkliha pooltoodete kohta. Lisaks erinevad küsimused ja vastused kalatoodete kohta.

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

21
docx
Kala ja kalatooted referaat
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
26
docx
Koka eksamiküsimused vastustega
23
doc
Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2
652
pdf
Asjaajamise alused
62
doc
Toiduained
22
doc
Vürtsid ja ürdid
23
doc
Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun