Vajad kellegiga rääkida?
Küsi julgelt abi
Nüüd on õige aeg krüptot osta! Ära riski ja kauple turvalisel lehel! Tee konto Sulge
Facebook Like
Add link


11 klassi konspekt (13)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kui palju on energiat 100ml piimas kus on 29g valku 47g süsivesikuid 25g rasvu?
  • Mis tähtsus on fotosünteesil?
Vasakule Paremale
11 klassi konspekt #1 11 klassi konspekt #2 11 klassi konspekt #3 11 klassi konspekt #4 11 klassi konspekt #5 11 klassi konspekt #6 11 klassi konspekt #7 11 klassi konspekt #8 11 klassi konspekt #9 11 klassi konspekt #10 11 klassi konspekt #11 11 klassi konspekt #12 11 klassi konspekt #13 11 klassi konspekt #14 11 klassi konspekt #15
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 15 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-01-21 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 772 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 13 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor martinovic Õppematerjali autor

Lisainfo

Valdab enamike 11klassis õpitud teemasi. raku ehitusest, fotosünteesi üldvalemiteni.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (13)

ElluMellu profiilipilt
ElluMellu: Päris põhjalik...polnud küll päris see mida otsisin kuid targeaks saab siiski. :)
16:08 09-11-2009
kertupiiga profiilipilt
kertupiiga: põhjalik konspekt kuid kahjuks mitte see mida otsisin :(
18:13 22-09-2009
berta009 profiilipilt
berta009: Hea, sain ideid enda töö täiustamiseks.
20:06 05-10-2009


Sarnased materjalid

17
docx
11 klassi bioloogia konspekt
150
docx
Bioloogia gümnaasiumi materjal 2013
7
rtf
Bioloogia 11klassi konspekt
74
odt
Ökoloogia konspekt
98
docx
Kogu keskkooli bioloogia konspekt
83
pdf
Esimese nelja kursuse materjal
20
doc
Bioloogia gümnaasiumile 1osa
12
docx
Bioloogia 11-klass konspekt





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun