Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kes katab meie söögilaua?
Vasakule Paremale
Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #1 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #2 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #3 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #4 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #5 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #6 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #7 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #8 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #9 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #10 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #11 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #12 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #13 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #14 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #15 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #16 Kiiresti riknevad kaubad ja ATP nõuded #17
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 17 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-08-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 27 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kalvikt Õppematerjali autor
Kiiresti riknevad toiduained
Riikidevaheline kokkulepe kiiresti riknevate toiduainete veol
Kiiresti riknevate toiduainete veoks kasutatavad eriveokid Eriveokitele kehtestatud nõuded ja nende kontrollimine
Uute tehnoloogiate kasutamine kiiresti riknevate kaupade veol

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
9
docx

Kiiresti riknevad lastid

TTÜ Eesti Mereakadeemia Kiiresti riknevad lastid Referaat Õpilane: Juhendaja: Astra Avarand Tallinn 2015 1 Sisukord 1. Sissejuhatus .................................................................................................. 3 2. Kiiresti riknevad lastid ................................................................................. 4 2.1. Kiiresti riknevate lastide omadused ...................................................... 4 2.2. Liha ja lihasaaduste vedu .................................................................... 5-6 2.3. Puu- ja juurviljade vedu .........................................................................7 2.4. Laeva ettevalmistus kiiresti riknevate lastide veoks ............................. 7 3. Kokkuvõte ..............................................................................................

Transport
thumbnail
9
doc

Kiiresti riknevad kaubad

EESTI MEREAKADEEMIA MERENDUSTEADUSKOND Meretranspordi juhtimise õppetool REFERAAT Kiiresti riknevad kaubad Üliõpilane: Õpperühm: Õppejõud: Tallinn 2009 Sisukord Sisukord...................................................................................................................................... 2 Sissejuhatus..............................................................................................

Lastindus ja laondus
thumbnail
14
docx

Logistika konspekt

KAUBAVEDU- saadetise (veose) füüsiline teisaldamine saatjalt saajale lähtepunktist sihtpunkti ühe või mitme transpordivahendiga, ühe või mitme veoviisiga kindlaksmääratud ajavahemikul ja kokkulepitud tingimustel. VEOS- saadetis, mida kavatsetakse vedada või veetakse lähtekohast sihtkohta, saatjalt saajale. VEOSED- lastiruumis olevad saadetised. LAADITUD KAUBAD- maanteesõidukile paigutatud ja maanteel edasi toimetavad kaubad. MAHALAADITUD KAUBAD- teel vedamise järel maanteesõidukilt maha võetud kaubad. TOLLILAO ERINEVUS TOLLITERMINALIST: tollilaos võib hoiustada tollikontrolli all olevaid kaupu pikaajaliselt, lisaks saab teostada kauba omaniku vahetust ja kaupade ostu-müüki. Kauba ostmisel ja müümisel peetakse kaubaartiklite üle arvestust tavaliselt netokaalu alusel. NETOKAAL- kauba puhaskaal pakendite kaalu arvestamata. BRUTOKAAL- kauba kaal koos pakendite kaaluga. NB

Logistika
thumbnail
11
docx

Transpordivahendid ja -tehnoloogiad Kordamisküsimused

vajalikuga ning nende teenindamise. Sadam on koht, kus: toimuvad enamus õnnetusi laevade ja meeskonnaga; kaup saab kahjustada või varastatakse; remonditakse; tekivad enamus kulutusi; tekivad viivitused – mis tavaliselt toovad kaasa suured planeerimata kulutused; teostatakse ülevaatuseid (survey, register, Port State Control); asuvad enamus laevandusele teenust osutavaid ettevõtteid, s.o agendid, pangad, maaklerid, punkerdamine jne; asuvad tööstused; kaubad tulevad (sadama poolt teenindatavalt tagamaalt); viiakse ellu riiklikke- ja sh tollipoliitikaid. 15. Mis on tagamaa? Tagamaa - sadama tagamaaks loetakse sellist regiooni, kus sadam asub ning millega seotud kaubavoogusid sadam teenindab 16. Mitu sadamate generatsiooni on olemas? 5, 1. Isoleeritud sadamad, 2. Sadamad laienevad, 3. Konteinersadamad, 4. Integreeritud sadamad, 5. Targad sadamad 17. Missugused sadamate omandivormid on olemas?

Transport
thumbnail
5
doc

Toiduhügeeni eksami küsimused ja vastused

ohtlike mikroobide arengu või parandab konsistentsi maitset ja aroomi. 10. Lisaainete vältimine · Toituge võimalikult mitmekülgselt, nii saate vältida mõne lisaaine suurt hulka toidus · Kasutage värskeid või vähe töödeldud toiduaineid · Lugege mis on pakendil kirjas · Sool ja suhkur kujutavad endast suuremat ohtu 11. Säilivusaja kodeerimine · ,,Kõlblik kuni" märgistatakse kiiresti riknevatele toiduainetele. Müümine peale ,,kõlblik kuni" lõppu on seadusega keelatud. · ,,Parim enne" tähistab kuupäeva enne mille on tarija või realiseerija kinnitusel toiduaine kvaliteet parim, kusjuures toodet tuleb säilitada ettenähtud tingimustel. On söödav ka peale märgitud kuupäeva , kuid välimus ja kvaliteet alanenud. 12. Mikroorganismide omadused · on mikroskoopilised · enamik vajalikud osad kahjulikud · leidub kõikjal

Toiduhügieen
thumbnail
11
doc

Toidukaupade pakendamine ja säilitamine

toidupakendeid ja jälgi, millist toitumisalast teavet leiad) 1. ..................................................................... 2. ..................................................................... 3. ..................................................................... 4. ..................................................................... 5. ..................................................................... 6. Säilitamistingimused kiiresti riknevate toidukaupade puhul, samuti teistel juhtudel, kui see on tingitud toidu olemusest 7. Valmistaja või pakendaja nimi,aadress ja asukoht. Imporditud toidu puhul täiendavalt importija või valmistaja Eesti esindaja nimi, aadress ja asukoht 8. Päriotolumaa, kui selle puudumine võib tarbijat eksitada ja tema huve kahjustada 9. Tarvitamisjuhend, kui selle puudumise korral ei ole tagatud toidu tarvitamine

Toiduainete ja toitumisõpetuse alused
thumbnail
9
pdf

Mikrobioloogia KT 1

Kus n1 ja n2 on vastavalt lahusti ja lahustunud aine moolide arvud. Vee aktiivsus on vahemikus 0­1 ja ta iseloomustab substraadi suhtelist veesisaldust. aw = 0 absoluutselt veevabas keskkonnas aw = 1 destilleeritud vees Mikroobide kasv toimub enamasti aw 1-le -Optimaalseks aw väärtuseks mikroobidele loetakse 0,99­ 0,98 ja enamasti jääb sellesse vahemikku ka kiiresti riknevate toiduainete (piim, liha, kala, juurviljad jt.) vee aktiivsus. Vee aktiivsuse alandamine vettsiduvate ainetega on kasutatav toiduainete ja söötade säilivuse pikendamisel, kuid ainete kontsentratsioon ei tohiks alandada nende kvaliteeti. 0.98 - 0.995 enamus toidud 0.85 - 0.995 patogeenid 0.60 - 0.995 toidu riknemisega seotud mikroobid. -Lahustunud ainete kontsentratsioon e osmootne rõhk: Rakusisene osmootne rõhk erinevatel mikroorganismidel kõigub samuti suurtes piirides

Mikrobioloogia
thumbnail
42
pdf

Toiduhügieen ja ohutus

1. TOIT JA SELLE TÄHTSUS Iga toiduaine, mis turule jõuab, peab olema tarbijale ohutu ning vastama kvaliteedi- nõuetele. Selle tagamiseks on välja antud vastavad õigusaktid. Nõuded, millele turustamisotstarbeline toidutoore ja toit peavad vastama, on järgmised. 1. Toit peab olema ohutu inimese tervisele. 2. Toidus ei tohi olla selle omadusi halvendavaid või inimese tervist ohustavaid parasiite, kahjureid ega võõrkehi. 3. Keelatud on käidelda riknenud, saastunud või mikrobioloogilistele nõuetele mittevastavat toidutooret ja toitu. 4. Toit peab vastama seda iseloomustavatele koostis- ja kvaliteedinõuetele. 5

Toitumisõpetus




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun