Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Teeninduse kodutöö (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Teeninduse kodutöö #1 Teeninduse kodutöö #2 Teeninduse kodutöö #3 Teeninduse kodutöö #4 Teeninduse kodutöö #5 Teeninduse kodutöö #6 Teeninduse kodutöö #7
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-06-08 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 40 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor niiksutab Õppematerjali autor
Menüü idee, joonis, menüü kaart

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
10
docx

ABILAUD

ABILAUD 4 KÄIKU 1. LAUAPESU : · Laudlina · Salvrätid o kliendi lauale 4+1 o kelnerirätik 1+1 o poleerimisrätik 1 o kandikurätik 1 o laua pühkimiseks 1 o söögiriistade rätik 1 o leivataldrikule rätik 1 o supitirina alla 1 o küüler (alla, peale) 2 o veekannu alla 1 2. SÖÖGIJA SERVEERIMISRI

Eesti keel
thumbnail
6
doc

Menüü plaan

8. Valge veinipokaalid ja veeklaasid viin kandikuga lauale. Kõigepealt asetan lauale veeklaasid ning alles siis asetan veinipokaalid. Mõlemad asetan paremale poole. 9.Koristan laualt kohataldrikud. 10. Viin lauale kaunistused, mille asetan laua mõlemasse äärde. 11.Maitseained jäävad abilauale. 12. Viimaks süütan kausis küünlad, kuid vahetult enne külaliste saabumist. Kokku läheb aega 15 minutit. Serveerimise ja teeninduse kirjeldus ning aja planeerimine 1. Tervitan külalisi saabudes. 2.Juhatan nad laua juurde, kus aitan nad istuma. 3.Tutvustan neile menüüd, rääkides toidud ja söögid lahti. 4.Pakun neile vett, alustades naisest. 5.Peale vee pakkumist, pakun ma vasakult poolt leiba, alustades naisest ja lõpetades mehega. 6.Serveerin neile eelroa, asetades eelroa taldriku kõigepealt naisele ja alles siis mehele. Soovin neile head isu. 7.Kui nad on eelroa lõpetanud, koristan ma ära taldrikud

Toit ja toitumine
thumbnail
19
docx

KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK

Kuressaare Ametikool Toitlustuse ja majutuse õppesuund Kokk Kalle Kuusk KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK Kirjalik aruanne Kuressaare 2013 SISUKORD 2 MENÜÜ Eelroog Peedipüreesupp piimavahuga (punane sibul, kartul, köögiviljapuljong, rõõsk koor, tüümian, basiilik, äädikas) Pearoog Mee ja tähtanisiiga küpsetatud kanafilee, küüslaugu ürdikartuli, mee-porgandi ja besamellkastmega (sidrun, apelsinimahl, küüslauk, basiilik) Dessert Creme brülee maasika-mündisalsaga (muna, rõõskoor, vanilljekaun, maasikaliköör) Joogisoovitus

Kutsevalik
thumbnail
6
docx

Kelneri lõputöö

Pokaalid asetan paremale poole, esimesena asetan veepokaali seejärel veinipokaali. 2. Nüüd viin kandikul lauale volditud servjetid ning menüükaardid. Servjetid asetan söögiriistade vahele. Menüüd paigutan leivataldriku kõrvale. 3. Lükkan toolid tagasi, nii, et laudlina ei ripuks toolile. 4. Viimaseks süütan küünlad vahetult enne külaliste saabumist. Eelkatteks kulub 20 minutit Serveerimise ja teeninduse kirjeldus sh aja planeerimine · Tervitan külalisi,pakun neile vahuveini, tutvustan ennast, ning palun neil lauda istuda. · Tutvustan menüüd, tõstan servjetid külalisele põlvede peale, vasakult poolt. · Serveerin gaasiga ja gaasita vett, pakkumisega · Pakun leiba · Toon eelroa, asetan roa külalisele ette paremalt, soovin head isu, täidan pokaale veega · Kui kõik on söömise lõpetanud koristan nõud vasakusse kätte, fikseerides noad-kahvlid ning

Toitlustus
thumbnail
12
doc

Romantiline Õhtusöök

Ida-Virumaa-Kutsehariduskeskus Eriala:Kokk Kristel Teppe Romantiline Õhtusöök Lõputöö Juhendaja .Urve Arm Jõhvi:2011 Sisukord Menüü.............................................................................................................................................. 3 MENÜÜ PÕHJENDUS ..................................................................................................................4 TEHNOLOOGILISED KAARDID.................................................................................................5 Eelroog.........................................................................................................................................5 Pearoog........................................................................................................................................ 6 Järelroog............................................................

Kokandus
thumbnail
20
doc

Toitlustuseksam

SISUKORD 1.Piduliku menüü kirjeldus............................................................................................................ 1 2.Menüü....................................................................................................................................... 2 3.Kalkulatsioonikaardid................................................................................................................. 3 1.Mahe brokkolipüreesupp........................................................................................................ 3 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 4 2.Kanafilee riisi ja aedviljadega................................................................................................. 5 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 6 3.Kamavaht maa

Toitlustus
thumbnail
13
doc

PIDULIK LÕUNASÖÖK

Ida-Virumaa-Kutsehariduskeskus Eriala:Kokk (õpilase nimi) PIDULIK LÕUNASÖÖK Lõputöö Jõhvi:2011 Sisukord 1.Menüü Eelroog Suvine suitsukanasalat (suitsukana, ananass, Hiina kapsas, konservmais, majonees, aroomisool) Põhiroog Kreemine sealiha (sea välisfilee, sibul, seened, kuiv valge vein, toorjuust) Järelroog Karamell-leivaparfee marjapüreega (riivleib, hapukoor, rõõskoor, riivleib, suhkur, või, vaarikad, ) 2.Menüü põhjendus Menüü koostasin oma õele, kes on toidu suhtes eriti valiv ja hoolib oma tervisest. Eelroaks valisin suvise suitsukanasalati kuna selles on palju rohelist ja ei kahjusta tervist. P�

Kokandus
thumbnail
10
doc

MENÜÜ

MENÜÜ Eelroog Idusalat vähisabade, kartuli- ja trühvlimajoneesiga Joogiks: Valge vein Pearoog Praetud paltusefilee, blanśeeritud pak-choi kapsa, fenkolipüree ja siiamarja kastmega Joogiks: Valge vein Dessert Kodune juustukook põldmarjakastmega Joogiks: Koorekohv Töövahendid ja nõud 1. Kelnerirätt veini valamiseks 2. Kandik 3. Leivakorv koos maitseainetega 4. Valge veini pokaal 5. Leivataldrik 6. Eelroa taldrik 7. Eelroa all olev taldrik koos salfrätiga 8. Eelroa kahvel ja nuga 9. Pearoa taldrik 10. Pearoa kahvel ja nuga 11. Desserdi taldrik 12. Desserdi kahvel 13. Kohvitass 14. Kohvitassi alustaldrik koos salfrätiga 15. Kohvi jaoks lusikas 16. Kohvi jaoks suhkrutoos 17. Kohvi jaoks koorekann 18. Volditud salfrätik Ettevalmistustöö Laua eelkatmise etapid: 1. Saali koristus. 2. Võeta

Toit ja toitumine




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun