Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

MENÜÜ (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist


MENÜÜ
Eelroog
Idusalat vähisabade, kartuli- ja trühvlimajoneesiga
Joogiks : Valge vein
Pearoog
Praetud paltusefilee, blanśeeritud pak- choi kapsa, fenkolipüree ja siiamarja kastmega
Joogiks: Valge vein
Dessert
Kodune juustukook põldmarjakastmega
Joogiks: Koorekohv
Töövahendid ja nõud
  • Kelnerirätt veini valamiseks
  • Kandik
  • Leivakorv koos maitseainetega
  • Valge veini pokaal
  • Leivataldrik
  • Eelroa taldrik
  • Eelroa all olev taldrik koos salfrätiga
  • Eelroa kahvel ja nuga
  • Pearoa taldrik
  • Pearoa kahvel ja nuga
  • Desserdi taldrik
  • Desserdi kahvel
  • Kohvitass
  • Kohvitassi alustaldrik koos salfrätiga
  • Kohvi jaoks lusikas
  • Kohvi jaoks suhkrutoos
  • Kohvi jaoks koorekann
  • Volditud salfrätik
    Ettevalmistustöö
    Laua eelkatmise etapid:
    1. Saali koristus.
    2. Võetakse ära laudlina .
    3. Pühitakse laud puhtaks.
    4. Pannakse laudlina tagasi(kui vaja vahetatakse välja).
    5. Viiakse lauda maitseained.
    6. Tõstetakse toolid korrektselt laua äärde.
    Laua katmise etapid:
    1. Panen lauale praetaldriku, et fikseerida joogi- ja söögiriistade kaugus üksteisest.
    2. Panen lauale eelroa, pearoa ning desserdi jaoks vaja minevad söögiriistad.
    3. Panen lauale valgeveini pokaali.
    4. Panen lauale leivataldriku.
    5.
  • Vasakule Paremale
    MENÜÜ #1 MENÜÜ #2 MENÜÜ #3 MENÜÜ #4 MENÜÜ #5
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2016-04-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor KatiAavik Õppematerjali autor
    1. 3 Käiguline menüü koos joogiga.
    2. Nõude ja töövahendite nimekiri.
    3. Laua joonis.
    4. Ettevalmistustöö saalis.
    5. Teeninduskäik.

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    7
    doc

    Teeninduse kodutöö

    Esitamise aeg 20.02.2012 Kodutöö teema Lõunasöök, mis muudab argipäeva erilisesks Toidukorra kirjeldus (kellele, mida ja kuidas) Minu pakutav menüü sisaldab endas kolme käiku: Eelroog, pearoog, magustoit. Toidud on valitud vastavalt kliendi soovile. Kliendiks on keskealine paar, kes hindab lihtsust kuid samas head maitset ja peent väljanägemist. Sellepärast ei ole roogades toiduainete kooslused liiga üllatuslikud ja harjumatud, lihtsalt erilised. Samuti on road valitud küllaltki tervislikud, kuna klientidel pole plaanis kaalus juurde võtta. Vaid säilitada head välimust.

    Klienditeenindus
    thumbnail
    10
    docx

    ABILAUD

    5. Toon abilauale vee, kokteilide alkoholi. 6. Võtan vastu kliendid, kiire enesetutvustus !!, juhatan lauda, aitan istuma. 7. Seletus > (üld, kokteilid, kes mida soovib). 8. Asetan salvrätikud kliendile sülle. 9. Valmistan kokteilid, serveerin. Kandikule asetada nii, et lihtsam võtta erinevaid. 10. Kallan vee. Esitlen vasakult, valan paremalt. 11. Koristan abilaua, toon lisaks veinid, leiva, või. 12. Koristan laualt kokteiliklaasid. 13. Menüü tutvustus 14. Tutvustan valget veini. 15. Serveerin valge veini, valan 1/3 klaasi. 16. Serveerin või, pakun leiba. 17. Viin lauda kala, 1.eelroa. 18. Abilaud korda, supialustaldrikud, kulp, kaane alla, kulbi alla, tirina alla taldrikud. Kaunistuse asjad. 19. Kallan vett, veini. 20. Vaatan abilaua üle. 21. Mustad taldrikud lauast ära> pessu. 22. Kallan vett, veini. 23. Pakun leiba. 24. Abilauale kuumad taldrikud kelneriräti abil. Tirinaga supp> näidata kliendile. 25. Serveerin supi, 2

    Eesti keel
    thumbnail
    6
    docx

    Kelneri lõputöö

    Sisukord · Toidukorra kirjeldus 2 · Kujundatud menüükaart 3 · Menüüs olevate toitute ja jookide kirjeldus 4 · Lauakatte skeem 5 · Serveerimiseks ja teenindamiseks vajalikud nõud ja töövahendid 6 · Ettevalmistustööde kirjeldus sh aja planeerimine 7/8 · Kasutatud kirjandus 8 Kool Pärnumaa Kutsehariduskeskus Nimi Janek Rumma Esitamise aeg Kodutöö teema Romantiline õhtusöök kahele Toidukorra kirjeldus (kellele, mida ja kuidas) Minu klientideks on poolteist aastat interneti teel suhelnud paar. Naine Saksamaalt

    Toitlustus
    thumbnail
    6
    doc

    Menüü plaan

    kohvist,mandliliköörist,toorjuustust,vahukoorest ja maitsestatakse tuhksuhkruga ja vanillisukruga. Lauakatte skeem (märkida laua piirjooned, ühe eelkatte vahendid nummerdada ja selgitada allpool) Serveerimiseks ja teenindamiseks vajalikud nõud ja töövahendid 1. Praenuga (kalanuga) 2. Eelroanuga 3. Pearoakahvel (kalakahvel) 4. Eelroakahvel 5. Dessertlusikas 6. Leivataldrik 7. Veeklaas 8. Valge veini pokaal 9. Salvrätt 10. Menüü 11. Kaunistus NIMETUS KOGUS Nõud ja söögiriistad Leivataldrikud 3+1 Pokaali alustaldrikud 2 Eelroataldrik 3 Praetaldrik 3

    Toit ja toitumine
    thumbnail
    22
    doc

    Koka eksami aruanne

    ...................................................................................... 19 Laua eelkate..................................................................................................................21 Kasutatud kirjandus......................................................................................................22 2 Menüü Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga Grillitud sinepi-mee lõhefilee köögivilja padjal Tarretiste valik pohlakastmega Leib, sai, mineraalvesi 3 Menüü valiku põhjendus Mina valisin oma lõputöö teemaks ,,Tervislik lõunasöök õele", kuna tema tal olnud suhtelised suured kaaluprobleemid. Tänu tervislikule dieedile on ta suutnud oma kaalu langetada ja hoida normaaltasemel

    Kokandus
    thumbnail
    19
    docx

    KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK

    (sidrun, apelsinimahl, küüslauk, basiilik) Dessert Creme brülee maasika-mündisalsaga (muna, rõõskoor, vanilljekaun, maasikaliköör) Joogisoovitus Jõhvika-jäävesi 3 MENÜÜ PÕHJENDUS Valmistan kolmekäigulise piduliku õhtusöögi oma vanematele. Menüü valmistasin vastavalt aastajale ning selle maitse kooslusele ja lihtsusele. Menüü koostamisel arvestasin kliendi soovidega ning nende aleergiatega ning mida nad maitsta soovivad. Nad pidasid oluliseks toitude kergesti seeditavust, maitset, head kvaliteeti ning täis kõhtu. Tahan oma vanematele pakkuda midagi sellist, mida nemad pole veel proovinud ning ise valmistanud. Eelroog Peedipüreesupp piimavahuga

    Kutsevalik
    thumbnail
    22
    docx

    KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

    VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM Juhendaja: 1 SISUKORD: 2 1. MENÜÜ Eelroog: Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega Minu menüü on üsna tervislik ja samas ka maitsev. Sobib inimestele kes ootsivad uusi ja huvitavaid lahendusi. Eelroaks pakun soolalõhe roose röstsaial, õuna-kurgi kastmega. Valisin soolalõhe, sest see on väga maitsev ja sisaldab rohkesti omega-3 rasvhappeid, mis on inimesele väga vajalikud. Lõhe fileerisin ise ning jahvatsin peale soola ja pipart. Saiast lõikasin ringikesed soolalõhe rooside jaoks. Kastme jaoks riivisin õna, värskekurgi ja konservkurgi, segasin majoneesiga

    Toitlustus
    thumbnail
    23
    doc

    Pidulik lõunasöök sõbrannale

    3 MENÜÜ PÕHJENDUS Minu klientideks on 21-aastased noored ja head toitu armastavad naisterahvad. Klientidele meeldib süüa toite, mis pole eriti rammusad. Roog, mis oleks mahlane, hõrk ning maitsev. Kliendid on suured sidruniarmastajad, seepärast kasutan seda igal pool, kus võimalik. Lähtudes klientide soovist, otsustasin kokku panna menüü, mis sobib just neile. Kliendid armastavad süüa röstitud saia ning värsket salatit. Seepärast otsustasin valmistada eelroaks maitsva ning kerge punakas-roheka-valge värvusega bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal. Spinatis on palju tervisele kasulikku rauda, mineraalsooli ja C-vitamiini. Ilusad värvid tekitavad söögiisu, mistõttu sobib bruschetta suurepäraselt eelroaks. Kuumtöötlusvõteteks on ahjus küpsetamine.

    Kokk




    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun