Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Sulge
Add link


Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #1 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #2 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #3 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #4 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #5 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #6 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #7 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #8 Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll #9
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 9 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-11-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 81 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor 215040 Õppematerjali autor

Lisainfo

Teine praktikum anorgaanilises keemias.Laborijuhend: "Üld- ja anorgaanilise keemia praktikum" - Helvi Hödrejärv ja Kalle Truus (TPÜ kirjastus 2002)Töö 5 - Aine sulamis- ja keemistemperatuuri määramine (katse 1- naatriumtiosulfaadi sulamistemperatuur; katse 2 - tetraklorometaani keemistemperatuur)Töö 6 - HCl ja NaOH vahelise neutralisatsioonireaktsiooni soojusefekti määramine Töö 7 - Lahused ja lahustuvus (katse 3 - soojusefekt; katse 4 - vask(II)sulfaat-5-kristallvee koefitsent)

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

21
doc
Anorgaaniline keemia
9
doc
Anorganiline keemia I praktikumi protokoll 1
10
rtf
Anorgaaniline keemia III protokoll
8
docx
Anorgaaniline keemia I labori protokoll
16
docx
ANORGAANILINE KEEMIA I LABORATOORSE TÖÖ PROTOKOLL
5
docx
Anorgaanilise keemia I prax-3 töö protokoll
6
docx
Anorgaaniline keemia - II protokoll
10
rtf
Anorgaaniline keemia II protokoll - Kompleksühendid





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun