Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Rahvusköök (1)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL
Teenindusosakond
Rahvusköök
Indiaköök

Juhendaja :
Viljandi 2008
Eelroog




TOIDU NIMETUS
India kartulisalat
 
 
 
 
 


portsjoni kaal
0,130




valmistatavaid portsjoneid


kokku
2


Retsepti kaal
Valmistamise kaal
Hind 18% ta
 
Kao %
Toiduained
Ühik
bruto
neto
x bruto
x neto
Ühiku h
Retsepti h
30%
Kartul
Kg
0,180
0,126
0,360
0,252
9,00 kr
1,62 kr
20%
Roheline paprika
Kg
0,125
0,025
0,250
0,050
53,00 kr
6,63 kr
1%
Maits. Jogurt
Kg
0,100
0,099
0,200
0,198
26,00 kr
2,60 kr
0%
Sool
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
7,00 kr
0,01 kr
0%
Jahv . Paprika
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
150,00 kr
0,15 kr
0%
Köömne seemned
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
70,00 kr
0,07 kr
0%
Tšillipulber
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
160,00 kr
0,16 kr
0%
Pur. Must pipar
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
145,00 kr
0,15 kr
Kokku:
 
Kg
0,410
0,255
0,820
0,510
 
11,38 kr

Hind km-ga: 13,42 kr
Valmistamine:
1. Lõika külmad kartulid kuubikuteks ja seemneteta paprika väikesteks tükkideks.
2. Seda suures kausis jogurti hulka maitseained , kartulid ja paprika.
3. Jahuta salat korralikult.



Pearoog







TOIDU NIMETUS
India lambalihahautis riisiga
 
 
 





portsjoni kaal
0,416




valmistatavaid portsjoneid


kokku
2





Retsepti kaal
Valmistamise kaal
Hind 18% ta
 
Kao %
Toiduained
Ühik
1 bruto
1 neto
x bruto
x neto
Ühiku h
Retsepti h
35%
Lambaliha (kondita)
Kg
0,500
0,325
1,000
0,650
298,00 kr
149,00 kr
10%
Sibul
Kg
0,090
0,081
0,180
0,162
7,00 kr
0,63 kr
10%
Ingveri juur(riivitud)
Kg
0,005
0,004
0,010
0,008
52,00 kr
0,26 kr
5%
Küüslauk
Kg
0,010
0,009
0,020
0,018
21,00 kr
0,21 kr
0%
Kardemon
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
150,00 kr
0,15 kr
0%
Köömned
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
140,00 kr
0,14 kr
0%
Sool
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
7,00 kr
0,01 kr
0%
Jahv.Cayenne pipar
Kg
0,001
0,001
0,002
0,002
150,00 kr
0,15 kr
1%
Õli
Kg
0,010
0,009
0,020
0,018
23,00 kr
0,23 kr
1%
Tomatipasta
Kg
0,010
0,009
0,020
0,018
20,00 kr
0,20 kr
1%
Mait . Jogurt
Kg
0,050
0,049
0,100
0,098
26,00 kr
2,60 kr
0%
Riis
Kg
0,200
0,200
0,400
0,400
14,00 kr
2,80 kr
Kokku:
0,879
0,690
1,758
1,380
 
155,23 kr

Hind km-ga: 183,17 kr


Valmistamine:
1. Lambakintsult eemaldada nahk, rasv ja kõõlused.Liha lõigata suuremateks, u. 3 cm kuubikuteks ja panna suurde kaussi.
2. Köögikombainis segada üks hakitud sibul, korianderiseemned, küüslauk, vürtsiköömned, kardemoniseemned, sool ja Cayenne´i

Vasakule Paremale
Rahvusköök #1 Rahvusköök #2 Rahvusköök #3 Rahvusköök #4 Rahvusköök #5 Rahvusköök #6 Rahvusköök #7 Rahvusköök #8 Rahvusköök #9 Rahvusköök #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-10-23 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 44 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor L P Õppematerjali autor
India kartulisalat, India lambalihahautis riisiga, Magus Halua, 3 tundi tööd, toiduainete tellimus. Seadmed, töövahendid ja serveerimisvahendid. Kalori tabel India kartulisalati oma.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Talis Kõiv KOKK KUTSEEKSAM Juhendaja: Ariaane Truu Viljandi 2009 2 SISUKORD: 1.MENÜÜ...................................................................................................................................4 2.KALKULATSIOONIKAARDID............................................................................................5 2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2.2 Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega....7 2.3 Kihiline kohupiimakook vaarikatega.................................................................................. 10 3. TÖÖPLAAN......................................................................................................................... 12 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID

Toitlustus
thumbnail
16
doc

Vene rahvusköök

Rahvusköök Vene köök Sisukord lk 1. Vene köögi iseloomustus........................................................................................3 2. Menüü põhjendus..................................................................................................5 3. Retseptid................................................................................................................6 3.1 Eelroog.................................................................................................................6 3.2 Põhiroog...............................................................................................................8 3.3 Järelroog.............................................................................................................10 4. Tööplaan..........................................................................................

Kokandus
thumbnail
17
doc

Kvalifikatsiooni eksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEEKSAM Juhendaja: Viljandi 2008 SISUKORD: SISUKORD:................................................................................................................................2 1. MENÜÜ..................................................................................................................................3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID.............................. 4 2.1 Eelroog: Mee-ja sinepimaitseline lõhe salatipadjal...........................................................4 Valmistamine:......................................................................................................................... 5 2.2 Põhiroog: ..........................................................................................................................6 Valmistamine:..........................................

Kokandus
thumbnail
12
doc

Rahvusköök - EESTI KÖÖK

Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool Teenindusosakond EESTI KÖÖK Juhendaja: Viljandi 2011 1. MENÜÜ Eelroog: Kilupirukas Põhiroog: Küüslaugune sesisefilee kartuli-murulaugu rosettide ja põld-võõrkapsa salatiga Järelroog: Leivavorm õuntega Eesti köögist rääkides peetakse tavaliselt silmas 19. sajandi keskpaigast tuntud Eesti maarahva argi- ja peoroogasid. Alates põlluharimise levikust on tähtsaimaks toiduks kujunenud teraviljatoidud. Tähtsaim on hapendatud taignast tume rukkileib. Lisaks leivale küpsetati hapendamata odrajahutaignast karaskit. Eestile omane teraviljatoit oli kama, mida tavaliselt söödi hapupiimaga. Aedviljadest olid ammu tuntud kapsas, naeris ja kaalikas. Kapsast söödi tihti hapendatult. Kartul muutus tavaliseks toiduks 19. sajandi lõpupoole ja sai eestlase toidulaual pea asendamatuks, kujutades endast tihti päeva tugevaima söögikorra põhilist osa. Munatoidud, munapu

Toitlustus
thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

Tartu Kutsehariduskeskus Majutuse ja toitlustuse osakond Koka eriala Elis Kõva Tervislik lõunasöök õele Koka I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2008 Sisukord Sisukord..........................................................................................................................2 Menüü.............................................................................................................................3 Menüü valiku põhjendus................................................................................................ 4 Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga........................................................................................5 Grillitud sinepi-mee lõhefilee köögivilja padjal.............................................................7 Tarretiste valik pohlakastmega........................................................

Kokandus
thumbnail
16
doc

Sõbrapäeva lõuna

Põltsamaa Ametikool Kokk I Kutseeksami-kirjalik kodutöö Sõbrapäeva lõuna Põltsamaa 2009 SISUKORD 1.Sissejuhtaus 2.Toitude valiku põhjendus 3.Menüü 4.Tehnoloogilised kaardid ja hinna kalkulatsioonid 4.1Eelroog 4.2pearoog 4.3Järelroog 5.Seadmed,töö-ja serveerimis vahendid 6.Ajagraafik 7.Toiduainete tellimus 8.toitained ja kalorsus 9.Laua eelkatte skeem kokkuvõte kasutatud kirjandus SISSEJUHATUS Tööautor õpib Põltsamaa Ametikoolis 4 kursusel koka erialal. Koka eriala valisin just, iseenda jaoks. Et õppida söögivalmistamise nippe. Koduseks ülesandeks oli sõbrapäeva lõuna kahele. Töö eesmärk, on koostada laud kahele sõbrannale. Toidud valisin kerged, ehk vähe rasvased. Töö eesmärgiks on klientide rahul olu. TOITUDE VALIKU PÕHJENDUS Valisin sõbrapäeva lõuna kahele. Sööma tulevad kaks parimat sõbrannat. Vanuses 20. Mõlemad töötavad ärindusealal. Nad soov

Toitumisõpetus
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Toitlustusteenindus TT22 Cätlin Juursalu KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON ÜKSKORD MEHHIKOS Juhendaja: Anne Kersna ja Tiina Parm Tallinn 2010 SISUKORD KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON............................................................................ 1 SISUKORD.................................................................................................................................2 1. KOLMEKÄIGULINE ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK.........................................................3 1.1 Äriidee põhjendus ja kliendid......................................................................................... 4 1.2 Menüü.............................................................................................................................. 5 2. KALKULATSIOONIKAA

Kokandus
thumbnail
13
doc

Kolmekäiguline õhtusöök kahele

PÄRNUMAAKUTSEHARIDUSKESKUS KOKK Marek Tamme KOLMEKÄIGULINE ÕHTUSÖÖK KAHELE Lõputöö Juhendaja: Heli Kruusamägi Pärnu 2006 SISUKORD Menüü ........................................................................ 3 Menüüpõhjendus ....................................................... 4 Spinati- ja brokolisupp ............................................... 5 Broilerikintsu rullid ..................................................... 7 Apelsinikreem ............................................................ 9 Seadmed, töövahendid ja serveerimisvahendid ....... 10 Tööplaan ................................................................... 11 Kaubatellimus ........................................................... 12 Toidu kalorsus........................................................... 14

Kokandus




Kommentaarid (1)

sly101 profiilipilt
argo sulu: täitsa korralik kokkuvõte, aitas
23:16 25-06-2010



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun