Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Otsingule "rahvusköök" leiti 75 faili

rahvusköök - kõik see teeb Küprosel viibimise tõeliselt meeldejäävaks, kingib hulgaliselt unustamatuid emotsioone, annab reipust ja energiat terveks aastaks.
10
ppt

Aafrika Rahvusköök

Aafrika Puuviljad Banaan Dattel Viigimari Arbuus Liha Antiloop Sebra Pühvel Kits Lammas Kana Siga Süüakse nende liha, siseelundeid, verd ja piima Õlitaimed Seesam Palm Arahhiis Kakaopuud Teraviljad Paljud hirsiliigid Riis Nisu Mais Maitsestamine ja maitseained Maitsestatakse tugevasti Must-, valge-, punanepipar Koriander Loorber Safran...

Kokandus - Kutsekool
35 allalaadimist
8
ppt

Mehhiko rahvusköök

Mehhiko rahvusköök Koostaja LIPP VAPP Üldinfo ·Riigi mandriosa paikneb Põhja-Ameerika mandril. Ta piirneb põhjas USA-ga ning lõunas (Yucatáni poolsaarel) Guatemala ja Belizega. Läänes piirneb riik Vaikse ookeani ja California lahega, idas Atlandi ookeanist välja sopistunud Mehhiko lahe ja Kariibi merega. Riigi pindala on 1 964 375 k...

Kokandus - Kutsekool
40 allalaadimist
12
doc

Rahvusköök - EESTI KÖÖK

Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool Teenindusosakond EESTI KÖÖK Juhendaja: Viljandi 2011 1. MENÜÜ Eelroog: Kilupirukas Põhiroog: Küüslaugune sesisefilee kartuli-murulaugu rosettide ja põld-võõrkapsa salatiga Järelroog: Leivavorm õuntega Eesti köögist rääkides peetakse tavaliselt silmas 19. sajandi keskpaigast tuntud Eesti maarah...

Toitlustus - Kutsekool
26 allalaadimist
10
odt

Itaalia rahvusköök

TALLINNA TEENINDUSKOOL Helen Vaku KM12-PE Referaat Itaalia Rahvusköök juhendaja: AnnelyKallo Tallinn 2012 Helen Vaku Itaalia Rahvusköök SISUKORD Sissejuhatus...

Kokandus - Keskkool
32 allalaadimist
4
doc

Eesti rahvusköök

Paikkonniti oli ühel ja samal toidul erinevusi. Omapärase meeldiva maitse andis toidule sageli reheahi, mida ei saa asendada ühegi maitseainega. Äärmiselt lihtne oli toidu laualeandmise viis: puukausis supp, vaagnal suure tükina liha, sinna juurde lõhnav rukkileib, või jälle puupütis või, kuum odrakarask külma rõõsa...

Kokandus - Kutsekool
322 allalaadimist
7
doc

Lõuna Aafrika rahvusköök

Cuisine of South Africa has had a variety of sources and stages: · Cookery practised by indigenous people of South Africa such as the Khoisan and Xhosa- and Sotho-speaking people · Settler cookery introduced during the colonial period by people of Indian and Afrikaner and British descent and their slaves and servants - this includes the cuisine of the Cape Malay peo...

Kokandus - Kutsekool
48 allalaadimist
16
doc

Vene rahvusköök

Rahvusköök Vene köök Sisukord lk 1. Vene köögi iseloomustus........................................................................................3 2. Menüü põhjendus..................................................................................................5 3. Retseptid...

Kokandus - Kutsekool
109 allalaadimist
10
doc

Rahvusköök

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Rahvusköök Indiaköök Juhendaja: Viljandi 2008 Eelroog India TOIDU NIMETUS kartulisalat portsjoni 0,130 kaal valmistatavaid portsjoneid kokku 2...

Kokandus - Kutsekool
41 allalaadimist
15
ppt

Hispaania rahvusköök

Hispaania rahvusköök Janeli Toomel 10b Mitmekülgne Täienenud tänu paljude maade kultuuride mõjutustele. Vanadelt roomlastelt oliivisalud Araablastelt - mandlid, tsitrused ja aromaatsed vürtsid. Ameeriklastelt - tomatid, magus ja mõru kaunpipar (chilli), kabatshok (zuccini), erinevat sorti oad, kartul, shokolaad ja vanilje. Tapas...

Hispaania keel - Keskkool
55 allalaadimist
3
pptx

Eesti rahvusköök „Saaremaa“

Eesti rahvusköök ,,Saaremaa" Eneli Vanin Saaremaa pannileib Koostis: 500 g kartulit 100 kuni 150 g suitsupekki 1 sibulat 2 sl odrajahu 1 suur muna 1 tl soola Valmistamine: Haki sibul ja peekon kuubikuteks. Prae pannil läbi. Riivi kartulid peene riiviga, aseta puhtale köögirätikule ja pigista kuivemaks (või pigista lihtsalt käte vahel kuivemaks). Sega riivitud kartulid,...

Kokandus - Kutsekool
13 allalaadimist
9
doc

Eesti rahvusköök

Järvamaa Kutsehariduskeskus Kodumajandus KM3 Janella Anvelt Eesti rahvusköök Referaat Juhendaja: Ruth Muru Särevere 2011 SISUKORD Sissejuhatus.................................................................................................................................3 Eesti toidu...

Toiduainete õpetus - Kutsekool
38 allalaadimist
13
pptx

Saksa rahvusköök

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor SAKSA RAHVUSKÖÖK Meie seosed Saksamaaga Mitmed Click to edit Master text styles sarnased Second level rahvusroad Third level Fourth level Sarnased...

Toitlustusettevõtete... - Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
13 allalaadimist
8
pptx

HIINA RAHVUSKÖÖK

Kuigi pole olemas ühtset hiina kööki ja söömisharjumused on eri provintsides erinevad, kehtivad kogu Hiinas teatud kindlad toiduvalmistamise ja serveerimise põhimõtted ja hiina kokakunsti raudreeglid. Põhinõudeks on lisandite värskus ja naturaalne maitse. Loomuliku maitse säilitamise eesmärgil lõigatakse köögivili, kala ja...

Kodundus - Keskkool
7 allalaadimist
24
odp

Vene rahvusköök

Riigikeel : vene keel Rahaühik : rubla Venemaa pindala on 17075200 km2. Riigi pikkus põhjast lõunasse on üle 4000 km, läänest itta aga peaaegu 10000 km. Naaberriigid on Eesti, Leedu, Soome Riigikord- föderatiivne vabariik Riigipea- president Vladimir Putin Venemaa on maailma suurima...

Toitumisõpetus - Kutsekool
16 allalaadimist
5
docx

Saksamaa rahvusköök

Pilleriin Tamm Saksa rahvusköök TALLINNA TEENINDUSKOOL Pilleriin Tamm PK12-PE Saksa rahvusköök Referaat Juhendaja:...

Õpioskus - Kutsekool
13 allalaadimist
8
pptx

Hispaania rahvusköök

Hispaania rahvusköök Hispaania köök Traditsiooniline hispaania köök on üpris mitmekülgne. Mitmete sajandite vältel on kasutatavate toiduainete valik muutunud ja täienenud tänu paljude maade kultuuride mõjutustele. Hispaania kööki iseloomustavad jõulised, selgejoonelised ning heas mõttes pretensioonitud road. Hispaania köögi juurde kuuluvad kahtlemata mereannid ­ roogasid valm...

Rahvusköögid -
12 allalaadimist
2
odt

Vene rahvusköök

Esimesed teated vene köögi kohta pärinevad XI-XVII sajandi kirjalikest allikatest. Jõgede, järvede ja metsade rohkus aitasid kaasa rohkearvuliste kala-, linnu- ja seeneroogade ning metsamarjadest toitude tekkimisele. Oma põldudel kasvatasid venelased rukist, kaera, nisu, otra, hirssi, tatart. Neist keedeti mit...

Rahvusköögid - Põhikool
10 allalaadimist
2
docx

Soome Rahvusköök

Soome köök on tihedalt seotud Soome toiduvalmistamise traditsioonidega ning seda iseloomustab suur kala ja liha osakaal, ehedate komponentide kasutamine ja tagasihoidlik maitsestamine. Soome toiduvalmistamist on palju mõjutanud Rootsi köök ja sellesse on tihedalt põimunud Karjala ning Lapimaa toidud. Soome toitude hulgas leiab arvukalt ka Eesti köögis tuntud roogasid. Soome kliimast tingituna on sealses köögis tähtsat rolli mänginud kartul, tera...

Catering - Keskkool
7 allalaadimist
9
docx

Vene rahvusköök

Kuressaare Ametikool Uurimistöö Vene rahvusköök Juhendaja: Irina Arhipova Koostaja: Rasmus Lember ja Janno Valge Kuressaare 2015 Sisukord 1. Vene rahvusköögi ajalugu 1.1. Vanavene toidud 9. - 16. Sajand 1.2. 17. sajand ja 18. sajandi algus (Moskva periood) 1.3. 18. sajandi keskpaigast kuni 19. saj. esimese...

Kultuuriajalugu - Kutsekool
2 allalaadimist
6
docx

Tai rahvusköök

 Roogades on esindatud kõik viis peamist maitseaistingut: soolane , magus, mõru, tuline ja hapu, mis üksteist täiendavad ja tasakaalustavad.  Taid armastavad süüa, tavaliselt teevad seda nad kuus-seitse korda päevas. Kogused on väikesed.  Tihedat söömist võimaldavad Tai tänava...

Toit ja toitumine - Tallinna Tehnikaülikool
3 allalaadimist


Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun