Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

3 päeva menüü (2)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
3 päeva menüü #1 3 päeva menüü #2 3 päeva menüü #3 3 päeva menüü #4 3 päeva menüü #5 3 päeva menüü #6 3 päeva menüü #7 3 päeva menüü #8 3 päeva menüü #9 3 päeva menüü #10 3 päeva menüü #11 3 päeva menüü #12 3 päeva menüü #13 3 päeva menüü #14
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 14 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-05-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 115 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor averh Õppematerjali autor
menüü standardiseerimine, hinna kalkuleerimine

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
19
docx

Diabeet ja toitumine

Õe õppekava KAROLIINA SOONBERG, MARILIIS VIPP DIABEET JA TOITUMINE Referaat Juhendaja: Piret Simm, MSc, lektor Tartu Tervishoiu Kõrgkool Tartu 2013 SISUKORD 1. SISSEJUHATUS Diabeet ehk suhkruhaigus on haigus, mille puhul on tegemist häiretega süsivesikute omastamisel. Toitumine on suhkrutõve ravi aluseks. Eesmärk on normaalse veresuhkru sisalduse saavutamine kindla, päevast päeva mittemuuutuvale toiduhulgale sobiva insuliini või tablettide doosi valimisega. Toitumise tähendus diabeediravis on aastatega muutunud. Ravi areng on andnud võimaluse suhtuda söömisesse endiselt loomulikumalt ja vabamalt. Tänapäevane suhkruhaige dieet ei erine enam oluliselt muule elanikkonnale antud toitumissoovitustest (Joassoone ja Täht 2003). I tüüpi diabeetikud vajavad diagnoosimise hetkest alates ravi süstitava insuliiniga. Ravireziim

Sisehaigeõendus
thumbnail
9
docx

Kalkulatsiooni näidis töö.

Kalkulatsioon Iseseisevtöö nr.1 2009 SISUKORD Sisukord......................................................................................................................................2 Kanasalat sinihallitusjuustuga.......................................................................................................3 Kalkulatsioonitabel ,,Kanasalat sinihallitusjuustuga".................................................................4 Pikkpoiss majoneesi-juustukattega.............................................................................................5 Kalkulatsioonitabel ,,Pikkpoiss majoneesi-juustukattega".........................................................6 Õuna-ja porgandisupp pähklirulliga.............................................................

Kalkulatsioon
thumbnail
9
docx

Kuum eelroog ja parfeed

1. FRITEERITUD MAKRAPULGAD SALSAGA Bruto Neto 1. Lõika makrapulgad kolmeks tükiks. makrapulgad 100g 100g 2. Valmista taigen mineraalveest, soolast ja nisujahust Taigen ning lõpuks lisa vahustatud munavalged. nisujahu 60g 60g 3. Kasta krabipulgad taignasse ja prae rohkes õlis. mineraalvesi 60ml 60ml 4. Kastmeks pese ja puhasta küüslauk, paprikad ja sibul. munavalge 1tk 30g 5. Haki paprika ja sibul peeneks ning kuumuta neid õlis. Praadimiseks 6. Lisa ka küüslauk ja maisiterad. õli 300ml 300ml Kaste 7. Seejärel lisa tomatipüree ja vesi ning maitsesta kaste tomatipüree 40g 40g tabasco, veiniäädika ja teiste maitseainetega. roheline paprika 19g 15g 8. Lase kaste keema ja serveeri friteeritud punane paprika

Toit ja toitumine
thumbnail
26
doc

Suurköögi eksam

Tallinna teeninduskool Suurköögi eksam Rühmatöö, grupp 1 Juhendaja: Kristi Tiido Koostajad: Reelika Oissar, Helen Paju, Ants Morel, Maksim Odnenko, Britta Luup Tallinn 2014 2 Sisukord Sisukord ..................................................................................................................................... 3 Idee .............................................................................................................................................4 Toidud......................................................................................................................................... 5 Koorene lõhesupp..............................................................................................................

Köögi õpetus
thumbnail
17
doc

Ürituseplaneerimine

Võrumaa Kutsehariduskeskus Turismi õppetool TT-07 Triin Tammik ,,ÜRITUSEPLANEERIMINE" Referaat Juhendaja: Silvi Pihlakas Väimela 2008 Sisukord Sisukord...................................................................................................................................... 2 Sissejuhatus.................................................................................................................................3 Menüü......................................................................................................................................... 4 Põhjendused:............................................................................................................................... 5 Kalkulatsioonikaart ,, Täidetud tomat suitsukalasalatiga"..........................................................

Kokandus
thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

3 MENÜÜ PÕHJENDUS Minu klientideks on 21-aastased noored ja head toitu armastavad naisterahvad. Klientidele meeldib süüa toite, mis pole eriti rammusad. Roog, mis oleks mahlane, hõrk ning maitsev. Kliendid on suured sidruniarmastajad, seepärast kasutan seda igal pool, kus võimalik. Lähtudes klientide soovist, otsustasin kokku panna menüü, mis sobib just neile. Kliendid armastavad süüa röstitud saia ning värsket salatit. Seepärast otsustasin valmistada eelroaks maitsva ning kerge punakas-roheka-valge värvusega bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal. Spinatis on palju tervisele kasulikku rauda, mineraalsooli ja C-vitamiini. Ilusad värvid tekitavad söögiisu, mistõttu sobib bruschetta suurepäraselt eelroaks. Kuumtöötlusvõteteks on ahjus küpsetamine.

Kokk
thumbnail
56
doc

Esimese kursuse koka eksami aruanne

Aruanne Juhendaja: Kristi Tiido Tallinn 2014 Sissejuhatus Seoses sooritatava suurköögi eksami raames on meie KK-13KE1 rühm jaotatud kolme gruppi, kes hakkavad kolmel järjestikusel neljapäeval valmistama oma eksami toite. Eksami eesmärgiks on valmistada hulk erinevaid toite, mis oleks tavapärasest pakutavast koolitoidust erinevad. Sellest lähtuvalt, püüdsime ka enda menüü teha mitmekülgse ja huvitava ning näidata ka erinevaid tehnikaid. Alljärgnevalt saate tutvuda meie eksami toitudega, nende kalorsuse ja omahinnaga. Samuti saate teada, kes mis toitu valmistab ning milline on meie tööjaotus eksami- ja sellele eelneval päeval. Menüü toitude idee Kellele? Oma eksamitoite valmistame õpilastele vanuses 16-40, õpetajatele, kooli personalile, püsi- kui ka juhuklientidele. Miks?

Köögi õpetus
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

................................................................................................20 3 1.MENÜÜ EELROOG: Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega. PEAROOG: Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega. JÄRELROOG: Kihiline kohupiimakook vaarikatega. Minu menüü on koostatud palju liikuvale inimesele, kes kiire elutempo juures ei jõua hommikust korralikult süüa ning õhtusöök piirdub kerge einega, niisiis jääb põhirõhk lõunale. Pakuksin seda menüüd sügis-talvisel perioodil, sest ilmad on siis sombused ja külmad ning inimene vajab palju energiat. Minu menüü sobib rohkem meesterahvale, sest nende päevane kalorsuse vajadus on suurem kui naistel. Eelroaks pakun koorest Bostoni salatist valmistatud suppi, mille serveerin krõbetaks praetud

Toitlustus




Kommentaarid (2)

extremesickness profiilipilt
Janar Kalda: Muljet avaldav, väga detailide rohke. Väga palju abiks. Aitah
19:49 07-02-2010
kysma profiilipilt
kysma: Väga kasulik!
13:50 02-12-2012



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun