Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Teise kursuse üleminekueksam (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Tallinna Teeninduskool Kristel Tilk
TALLINNA TEENINDUSKOOL

Kristel Tilk
021K
2 KURSUSE ÜLEMINEKUEKSAM
Kirjalik töö
Juhendaja : Diane-Sarapuu Kelder

Tallinn 2010
Sisukord
Menüü 3
Toiduidee 4
Tehnoloogiakaardid 5
Eelroog 5
Pearoog 6
Järelroog 7
Töövahendid 8
Tööplaan 9
Kaubatellimusleht 10
10





Menüü



Restorani päevapakkumised
Eelroog.
Tomatipüreesupp mascarpone toorjuustuga
(mugulsibul, küüslauk, porgand , seller , spinatilehed, basiilik )
Pearoog.
Kookose-sealihakarri keedetud riisiga
(mugulsibul, küüslauk, ingverijuur, tšillikaun, kookospiim )
Järelroog.
Tuunitud leivasupp vahukoorega
( mesi , manna , kirsid )

Toiduidee



Valisin
Vasakule Paremale
Teise kursuse üleminekueksam #1 Teise kursuse üleminekueksam #2 Teise kursuse üleminekueksam #3 Teise kursuse üleminekueksam #4 Teise kursuse üleminekueksam #5 Teise kursuse üleminekueksam #6 Teise kursuse üleminekueksam #7 Teise kursuse üleminekueksam #8 Teise kursuse üleminekueksam #9 Teise kursuse üleminekueksam #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-08-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 72 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kristel Tilk Õppematerjali autor
Kuidas vormistada üleminekueksamit? mida seal nõutakse? milline peab välja nägema toiduidee?

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
26
doc

Suurköögi eksam

Tallinna teeninduskool Suurköögi eksam Rühmatöö, grupp 1 Juhendaja: Kristi Tiido Koostajad: Reelika Oissar, Helen Paju, Ants Morel, Maksim Odnenko, Britta Luup Tallinn 2014 2 Sisukord Sisukord ..................................................................................................................................... 3 Idee .............................................................................................................................................4 Toidud......................................................................................................................................... 5 Koorene lõhesupp..............................................................................................................

Köögi õpetus
thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

Tartu Kutsehariduskeskus Majutus ­ja toitlustusosakond PIDULIK LÕUNASÖÖK SÕBRANNALE Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2012 Sisukord Menüü.......................................................................................................................................... 3 Menüü põhjendus........................................................................................................................ 4 Bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal....................................... 5 Tehnoloogiline kaart................................................................................................................. 5 Valmistamine............................................................................................................................ 6 Serveerimine.................................................

Kokk
thumbnail
20
doc

KOLMEKÄIGULINE LÕUNASÖÖK KAHELE

Toiduainete hinnad on võetud kauplusest Selver. Valmistamine: 7 1. Lõhefileest teha medaljonid: 2. Kõigepealt eemaldada lõhefileelt olemasolevad luud pintsetiga ja soomused kalariiviga, pesta külma veega ja kuivatada majapidamispaberiga. 3. Lõigata lõhefileest umbes 1cm paksused 150 grammised viilud aga ainult iga teise viilu puhul lõigata ka nahast läbi. 4. Fileeviilud jäävad kahekaupa nahkapidi kokku. 5. Lõhefilee tükid avada medaljonideks (kahest kokkujäänud viilust üks medaljon). 6. Või kuumutada pannil ja praadida lõhemedaljone mõlemalt poolt 2-3 minutit ning maitsestada sidrunipipraga. 7. Serveerida kuumalt koos valge veini kastme, riisi ja sooja aedviljaga. Valge veini kaste : 1

Kokandus
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

Teenindaja viib klientide soovil lauda arve. Teenindaja võtab lauast arvekaaned, teeb kassas vajalikud toimingud ( lõpetab arve, sisestab kassasse raha ja võtab kassast vajaliku summa, mida klientidele tagastada) ning viib arvekaaned koos kviitungi ja rahaga klientidele lauda. Kui kliendid maksavad kaardiga, siis teenindaja läheb terminaliga lauda, sisestab kaardi ja summa, ning palub kliendil sisestada pin-kood. Terminali esimese kviitungi jätab endale ja teise annab koos kassa kviitungiga kliendile. Teenindaja saadab kliendid viisakalt restorani ukseni ja soovib ilusat õhtut. Teenindaja koristab laua ja teeb lauale uue katte. 17 4.2 Köögi- ja saali tööplaan Töö protsessi lühikirjeldus 1tund Kuluv aeg

Kokandus
thumbnail
7
xlsx

Tehnoloogilised kaardid

vormi kuivatatud Täidetud tüümian. Köögiviljad broilerifilee asetada peavad jääma al dente. ühe otsada porgandi-sibula padjale ja teise otsaga sinepi kastmele. Kaunistada peterselli lehega. Ürdikaste Srveerida 65-75 C kraadi juures. 1. Või kuumutada, lisada jahu segada ning kuumutada, lisada piim, kuumutada ja seejärel lisada riivitud parmesani juust. Segada. 2. Ürdid pesta, kuivatada ja hakkida peeneks ning lisada kastmele, maitsestada soola ja valge pipraga. Serveerimine: 1. Toit serveerida eelkuumutatud taldrikul. Püree asetada taldrikule läbi tordipritsi. Täidetud broilerifilee

Kalkulatsioon
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Talis Kõiv KOKK KUTSEEKSAM Juhendaja: Ariaane Truu Viljandi 2009 2 SISUKORD: 1.MENÜÜ...................................................................................................................................4 2.KALKULATSIOONIKAARDID............................................................................................5 2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2.2 Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega....7 2.3 Kihiline kohupiimakook vaarikatega.................................................................................. 10 3. TÖÖPLAAN......................................................................................................................... 12 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID

Toitlustus
thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

Tartu Kutsehariduskeskus Majutuse ja toitlustuse osakond Koka eriala Elis Kõva Tervislik lõunasöök õele Koka I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2008 Sisukord Sisukord..........................................................................................................................2 Menüü.............................................................................................................................3 Menüü valiku põhjendus................................................................................................ 4 Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga........................................................................................5 Grillitud sinepi-mee lõhefilee köögivilja padjal.............................................................7 Tarretiste valik pohlakastmega........................................................

Kokandus
thumbnail
56
doc

Esimese kursuse koka eksami aruanne

TALLINNA TEENINDUSKOOL Angeelika Sooba, Karl Täht, Karl Viitkar, Teet Sinisaar, Aleksandr Bazarov, Merily Runtal KK13-KE1 SUURKÖÖGI EKSAMI ARUANNE Aruanne Juhendaja: Kristi Tiido Tallinn 2014 Sissejuhatus Seoses sooritatava suurköögi eksami raames on meie KK-13KE1 rühm jaotatud kolme gruppi, kes hakkavad kolmel järjestikusel neljapäeval valmistama oma eksami toite. Eksami eesmärgiks on valmistada hulk erinevaid toite, mis oleks tavapärasest pakutavast koolitoidust erinevad. Sellest lähtuvalt, püüdsime ka enda menüü teha mitmekülgse ja huvitava ning näidata ka erinevaid tehnikaid. Alljärgnevalt saate tutvuda meie eksami toitudega, nende kalorsuse ja omahinnaga. Samuti saate teada, kes mis toitu valmistab ning milline on meie tööjaotus eksami- ja sellele eelneval päeval. Menüü toitude idee Kellele?

Köögi õpetus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun