Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Filmianalüüs "Expendables" (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Filmianalüüs  Expendables #1 Filmianalüüs  Expendables #2 Filmianalüüs  Expendables #3 Filmianalüüs  Expendables #4 Filmianalüüs  Expendables #5 Filmianalüüs  Expendables #6 Filmianalüüs  Expendables #7 Filmianalüüs  Expendables #8 Filmianalüüs  Expendables #9 Filmianalüüs  Expendables #10 Filmianalüüs  Expendables #11 Filmianalüüs  Expendables #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-12-11 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 58 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Mainstatge Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
50
docx

FILMIDE „INTOUCHABLES“ JA „MANDARIINID“ ANALÜÜS

Sotsiaalseteks institutsioonideks nimetatakse teatud eluvaldkonda puudutavaid sotsiaalse elu korraldusi, mis puudutavad kõiki ühiskondi. Sotsiaalsed institutsioonid moodustavad ühiskonna sotsiaalse struktuuri. Filmi tegelased on mõjutatud mitmetest sotsiaalsest institutsioonidest, milleks on perekond, kultuuride vahelised erinevused ja majandus. Filmi tegelasteks on kaks eesti rahvusest talupidajat, kes elatuvad mandariinide kasvatusest. Filmi peategelane on Ivo, kes valmistab mandariinide transpordiks vajalikke kaste ja filmi teisel peategelasel Margusel on mandariinide istandus. Marguse soov on korjata kogu mandariini saak enne sõja puhkemist ära ja selle kaudu raha teenida, et seejärel Eestisse teistele järgi minna. Kultuur on normide, väärtuste ja ideaalide kogum, mis konkreetses ühiskonnas täidab sotsiaalse orientatsiooni rolli. Samuti tähendab kultuur ka niisuguse inimkoosluse ühist omadust, kelle liikmetel on ühine territoorium ja keel ning kes tunnevad teineteise eest vastutust ja tunnustavad oma ühist identiteeti. Kultuurile on omased 3 peamist komponenti, milleks on kognitiivne, normatiivne ja materiaalne komponent.

Filmikunst
thumbnail
17
doc

Kahe filmi analüüs

Näidistöö sotsioloogia aluste filmianalüüsidele. Töös on analüüsitud kahte filmi: Mandariinid ja 1 1 (The intouchables).

Sissejuhatus sotsioloogiasse
thumbnail
19
doc

Filmi analüüs ”Mäleta mind”

Sotsioloogia
thumbnail
5
doc

Visuaalne antropoloogia

Referaat

Visuaalne antropoloogia
thumbnail
1
odt

Kui tähtis on osata kingapaelu siduda

Filmiretsensioon vaadatud filmi põhjal

Eesti keel
thumbnail
14
docx

FILMI „THE IMITATION GAME“ ANALÜÜS

Filmi "The Imitation game" analüüs. „Imiteerimismäng“ on 2014 aastal välja tulnud tõestisündinud draama, mille on lavastanud Morten Tyldum. Draama põhineb Alan Turingu biograafial ja on Andrew Hodges poolt filmiks ümber kirjutatud. Peaosades mängivad Benedict Cumberbatch, Matthew Goode, Allen Leech ja Kiera Knightley. Film oli Oscarile nomineeritud, kuid seda ei võitnud. Eestlaste jaoks linastus film kinodes 2015 aasta algul, kuid siiski eriti populaarseks ei saanud.

Filmikunst
thumbnail
6
docx

Reekviem unelmale

filmianalüüs

Meedia
thumbnail
6
doc

Alo Paju

Referaat Alo Paju raamatust "Aare".Alo Paju looming, teose probleemid, tegelased, arvamused.

Kirjandus - 7. klass




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun