UUS kiire ja vahendustasuta krüptoraha NANO Teeni tasuta NANO Sulge
Facebook Like
Add link


Algloomad, bakterid ja viirused (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Milles seisneb algloomade tähtsus inimesele?
  • Mis on rohelisel silmviburlasel sarnast a taimedega b loomadega?
  • Kuidas amööb paljuneb ja levib?
  • Millises keskkonnas elavad algloomad?
  • Miks on elavaid algloomi raske mikroskoobiga jälgida?
  • Kuidas osalevad algloomad looduse aineringes?
  • Mille poolest erinevad eel- ja päristuumsed rakud?
  • Milline väide on tõene milline väär?
  • Mille poolest erineb bakterirakk taimerakust?
  • Kuidas mõjutavad loetletud tegevused bakterite hulka ja toidu riknemist?
  • Milles seisneb bakterite tähtsus inimesele?
  • Missuguseid organisme on viirused võimelised nakatama?
  • Kesmis on viirus?
  • Millised on bakteri kujurühmad?
  • Mis tingimustes moodustavad bakterid spoore?
Algloomad-bakterid ja viirused #1 Algloomad-bakterid ja viirused #2 Algloomad-bakterid ja viirused #3 Algloomad-bakterid ja viirused #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-11-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor bettybel Õppematerjali autor

Lisainfo

Algloomade, bakterite ja viiruste kokkuvõte.
8. klassi materjal

Märksõnad


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

5
docx
Bakterid ja viirused
5
doc
Bakterid & viirused
1
pdf
Bakterite ja viiruste võrdlus
8
doc
Bakterid ja seened
5
doc
Rakk-viirused-bakterid
83
doc
Bioloogia õpik 8-kl 2-osa lk 44-110
1
docx
Viirused-Bakterid ja Algloomad
3
doc
Viirused ja bakterid





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun