Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Abikoka/Köögi praktikaaruanne (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Abikoka Köögi praktikaaruanne #1 Abikoka Köögi praktikaaruanne #2 Abikoka Köögi praktikaaruanne #3 Abikoka Köögi praktikaaruanne #4 Abikoka Köögi praktikaaruanne #5 Abikoka Köögi praktikaaruanne #6 Abikoka Köögi praktikaaruanne #7 Abikoka Köögi praktikaaruanne #8 Abikoka Köögi praktikaaruanne #9 Abikoka Köögi praktikaaruanne #10 Abikoka Köögi praktikaaruanne #11 Abikoka Köögi praktikaaruanne #12 Abikoka Köögi praktikaaruanne #13 Abikoka Köögi praktikaaruanne #14 Abikoka Köögi praktikaaruanne #15 Abikoka Köögi praktikaaruanne #16 Abikoka Köögi praktikaaruanne #17
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 17 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-02-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 82 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor euroneid Õppematerjali autor
Praktika : Toitlustusosakonna toimingud

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
16
doc

Praktika aruanne - Baltic Queen

Järvamaa Kutsehariduskeskus Laomajandus LM21 Oü Hansaliin M/S Baltic Queen Praktika aruanne Anneli Püvi Juhendaja: Marko Peek/ Helen Sengbusch Kaupluse juhataja 2009 2 SISUKORD 1 SISUKORD..............................................................................................................................................................3 LISA1. HINNANGULEHT....................................................................................................................................3 LISA2. PRAKTIKA LEPING................................................................................................................................3 LISA3. RETSENSIOON ........................................................................................................................................3 SISSEJUHATUS............................................................................................................

Laomajandus
thumbnail
8
doc

Baltic Princess

Järvamaa kutsehariduskeskus Kodumajandus toitlustuse suunaga KM2 Kristi Kitsing HANSALIIN OÜ Praktika aruanne Juhendaja: Liina Lepik Messi kokk Särevere 2010 SISUKORD 2 SISSEJUHATUS 2010 aasta kodumajandus õppegruppi praktika toimus 26. aprill kuni 15. juunini. Õpilastel tuli leida endale sobiv firma, kus nad saaksid enda koolis õpetatud teadmisi teostada ja ka juurde õppida midagi huvitavat. Mina Kristi Kitsing valisin selleks kohaks AS Tallink Gruppi laeva Baltic Princess. 3 1.PRAKTIKA ETTEVÕTTE ISELOOMUSTUS 1.1 AS Tallink Grupp AS Tallink Grupp ettevõte pakub reisijate- ja kaubavedu liinidel Tallinn-Helsingi, Tallinn- Stockholm, Paldiski-Kapellskär, Helsingi-Rostock, Helsingi-Stockholm, Turu- Stockholm/Kapellskär ja Riia-Stockholm. Ettevõttes tööt

Kokandus
thumbnail
10
rtf

Toitlustusosakonna praktika laeval Star.

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS HOTELLITEENINDUS XXX Toitlustusosakonna praktika Aruanne Juhendaja: XXX Pärnu 2013 SISUKORD SISUKORD.................................................................................................................................2 SISSEJUHATUS........................................................................................................................... ETTEVÕTTE ISELOOMUSTUS................................................................................................ TÖÖOHUTUS.............................................................................................................................. TÖÖPÄEVA KIRJELDUS........................................................................................................... KOKKUVÕTE.................................................................................................................

Köögi õpetus
thumbnail
12
odt

KM3 kursuse aruanne, laev Victoria. Kokanduse erialal .

Kui ühel juhendajal ei olnud enam mulle tööd pakkuda, tegin teise juhendaja juures tööd. Põhiliselt juhendas mind Gerli, kelle käe all tegelesin puuviljade ja magustoitude ettevalmistusega. Samuti komplekteerisin ( panin õhtul järgmiseks hommikuks hommikusööki välja ). Raili juures tegelesin soolase toiduga, nt. Erinevate sortide juustude lõikamisega ja vaagnatele sättimisega, kalade vaagnatele sättimine ja kaunistamine. Gerli ja Raili olid ettevõttes külma köögi kokad. Kuum köök: Kuumas köögis oli põhiliselt 1 juhendaja. Argo juhendas sooje toite tegema algusest lõpuni, nt. ürdikartulite, Kiiewi kotlettide, anzoovise-kartulivormide, kapsarullide valmistamist. Lisaks toitude tegemisele müüsime õhtuti Merlin Tamm`ega hot doge. Töödega toimetulek/eneseanalüüs Kuna II-sel kursusel laevas olles sain kogemustepagasi sellesse aastasse kaasa oli mul III- ndal

Kokandus
thumbnail
9
doc

Koka praktikaaruanne

2 Kulinaartoodete valmistamine tellimise alusel 3 Ruumide rent (võimalik tellida ka dekoratsioonid, kaunistamine) 4 Ürituste korraldamine soovi korral (ansamblid, esinejad jmt) 5 Toitlustamine (pulmalauad, sünnipäevalauad, juubelilauad, buffetlauad, banketilauad, lastelauad, kokteili- ja suupistelauad, kondiitritooted, alkohoolsed- ja karastusjoogid jmt) 3.2 Täidetud ülesannete kirjeldus Minu juhendajaks oli praktika ajal köögi vanem Andrei Matikainen. Veetsin oma esimese praktika Vanemuise kohvikus Shakespeare. Kokku oli vaja sooritada 80 akadeemilist tundi, mis oli ära jaotatud kahe nädala peale. Praktika päev algas hommikul kell 09.00 ja lõppes õhtul kell 16.00. Esimesel kahel päeval tundsin küll väsimust ja töö tundus raske aga kolmandast päevast väsimus kadus ja olin kohanenud juba ning seega ka töö tundus palju, palju kergem. Cafe Shakespeare on 100 kohaga hubane ja mõnus koht

Kokandus
thumbnail
9
doc

Praktikaaruanne - Restoran Mezzo

Sisukord Sisukord............................................................................................................................... 1 1. Praktikaülesannete täitmise analüüs................................................................................ 2 1.1 Praktika kirjeldus....................................................................................................... 2 1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus.................................................................................... 4 2.Täiendavad lisad............................................................................................................... 7 Restoran Mezzo........................................................................................................... 7 1. Praktikaülesannete täitmise analüüs 1.1 Praktika kirjeldus Ettevõtte nimetus: Aqva Hotels Tööperiood ettevõttes: 28.09.09-09.10.09 mahuga 80 akadeemilist tundi Ettevõtte tegevusalad:

Kokandus
thumbnail
8
docx

Praktika aruannnete täitmise analüüs

· Menüü koostas peakokk. · Messi menüüd vahetati iga nädal( vahetajaks: pea kokk) · Teiste söögikohtade menüüd olid laeval samad koguaeg. 1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus Tegelesin praktikaperioodil ettevõttes toiduainete eeltöötlemisega, pooltoodete valmistamisega, toiduainete kuumtöötlemise ja serveerimisega. Samuti tuli mul ka teha mitmesuguseid jooksvaid köögitöid nagu näiteks köögi koristus. Praktika perioodil ettevõttes tegelesin toiduainete eeltöötlemisega nagu köögivilja pesemine, koorimine ja tükeldamine; kala puhastamine ning naha ja luude eemaldamine; liha tükeldamine, kontide eemaldamine, kamara eemaldamine, liha-kelmetest puhastamine; puuviljade pesemine, koorimine ja tükeldamine. Samuti tegelesin praktika perioodil toiduainetest pooltoodete valmistamisega lihast, kalast ja köögiviljadest.

Praktika aruanne
thumbnail
17
docx

Nimetu

Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool Reisikorraldus RK11 Sandra Kavelits PRAKTIKA Aruanne Õppejõud: Jüri Toomel Tallinn 2012 SISUKORD 2 1 SISSEJUHATUS Oma praktikakohaks valisin Tallinki laeva Victoria I. Kuna I kursuse praktikaks on klienditeenindusepraktika, siis otsustasin, et ei taha teha seda maa peal. Mulle isiklikult meeldib meri ja koolis nägin brozüüri, millel oli kirjas: `'Tule merele!''. Võtsin selle kätte ja teadsin, et laevale on minek. Mu praktika laeval möödus kiiresti, sest olin sattunud meeldivasse keskkonda ja mind ümbriteseid sõbralikud inimesed, kes olid abivalmid. Praktika kestis 294 tundi. Peale praktikat jäin laevale tööle. 3 2 ETTEVÕTTE ÜLDINE ISELOOMUSTUS 2.1 Täpne nimetus Ettevõtte täpne nimetus on OÜ Hansaliin. 2.2 Asukoht Ettevõtte registreeritud asukohaks on Tallinn, Eesti ning peakontor asub Tallinnas,

Kategoriseerimata




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun