Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Toitlustusosakonna praktika laeval Star. (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS
HOTELLITEENINDUS
XXX
Toitlustusosakonna praktika
Aruanne
Juhendaja : XXX
Pärnu 2013

SISUKORD

SISUKORD.................................................................................................................................2


SISSEJUHATUS


Minu toitlustusosakonna praktika toimus laeval Star alates 16. maist kuni 31.maini 2013.a. Praktika eesmärgiks oli saada ülevaade praktikaettevõtte töökorraldusest ja harjuda töökeskkonnaga. Õppida tundma toitlustusteeninduse põhimõtteid ning toitlustustöö erinevaid tahke. Saada ülevaade teenindusstiilidest (rootsi laud, a la carte jms). Töö käigus oli vaja õppida tundma ja kasutama erinevaid töövahendeid, töökoht ette valmistada ja koristada . Planeerida ja ajastada oma töid, hoida ja hooldada varustust, tegutseda ohuolukordades. Selgitada välja klientide soove ja vajadusi ning arvestada nendega.


Vasakule Paremale
Toitlustusosakonna praktika laeval Star #1 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #2 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #3 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #4 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #5 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #6 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #7 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #8 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #9 Toitlustusosakonna praktika laeval Star #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-01-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 35 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Reet Puks Õppematerjali autor
Aruanne praktikast laeval Star. Välja on toodud tööd, mida tegin ja töökorraldus.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
17
docx

Abikoka/Köögi praktikaaruanne

VÕRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS Turismi õppetool Irina Fjodorova Praktika : Toitlustusosakonna toimingud Aruanne Juhendaja Silvi Pihlakas Väimela 2013 Sisukord: Sissejuhatus: Viibisin abikoka praktikal 13.11.2012-20.01.2013. Praktika toimus OÜ Hansaliinid, M/S Victoria1 laeval. Praktika kestvus kokku oli 5,5 õppenädalat, 300 akadeemilist tundi. Praktika eesmärgiks oli saada ülevaade praktikaettevõttest kui organisatsioonist ja harjuda töö ja töökeskkonnaga. Praktika käigus on vaja arendada teoreetilisi teadmisi praktiliselt. Praktika käigus on vaja saada teoreetiline ja praktiline teadmiste rakendamise oskus konkreetses töösituatsioonis ning motivatsioon kutsealaseks tööks ettevalmistumisel. Praktikal saadud oskusi on vaja rakendada kutsealaste õpingute tõhustamiseks.

Kokandus
thumbnail
16
doc

Praktika aruanne - Baltic Queen

Järvamaa Kutsehariduskeskus Laomajandus LM21 Oü Hansaliin M/S Baltic Queen Praktika aruanne Anneli Püvi Juhendaja: Marko Peek/ Helen Sengbusch Kaupluse juhataja 2009 2 SISUKORD 1 SISUKORD..............................................................................................................................................................3 LISA1. HINNANGULEHT....................................................................................................................................3 LISA2. PRAKTIKA LEPING..........................

Laomajandus



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun