Facebook Like
Add link


Side eksami spikker (1)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Milline on kõrgeim kasutatav GSM sagedus?
  • Milline on sõnumi osatähtsus ülekandes?
  • Kui FDD dupleksvahe on 150 MHz?
  • Kui FDD dupleksvahe on 120 MHz?
  • Kuidas valitakse telefonivõrgu sõlme numbrimaht?
  • Kui GSM võrkude puhul miks?
  • Kui me ei arvesta kadusid kaablis ja pistikus?
  • Kuidas valitakse telefonivõrgu sõlme numbrimaht?
Vasakule Paremale
Side eksami spikker #1 Side eksami spikker #2 Side eksami spikker #3 Side eksami spikker #4 Side eksami spikker #5 Side eksami spikker #6 Side eksami spikker #7 Side eksami spikker #8 Side eksami spikker #9 Side eksami spikker #10 Side eksami spikker #11 Side eksami spikker #12 Side eksami spikker #13 Side eksami spikker #14 Side eksami spikker #15 Side eksami spikker #16 Side eksami spikker #17 Side eksami spikker #18 Side eksami spikker #19 Side eksami spikker #20
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 20 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-08-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 283 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor mihabek Õppematerjali autor

Lisainfo

kõik ülesanded koos lahendusega ning teooria küsimuste vastused. Samuti on lisatud eelmise aasta ülesannete lahendused.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (1)

sweetthing profiilipilt
sweetthing: Väga palju ülesandelahendusi, olgugi, et mõned puuduvad ja on vene keeles.
19:07 05-01-2013


Sarnased materjalid

1
docx
Side eksami spikker
42
pdf
Side Eksam 2016
21
docx
Side eksami jaoks küsimused
4
doc
Side eksami materjal
7
docx
Side Eksam
2
doc
Side spiker vene
1
doc
Side- spikker eksamiks
24
docx
Side teooria





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun