Facebook Like
Add link


Referaat (Praktikumitööd) (5)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Referaat-Praktikumitööd #1 Referaat-Praktikumitööd #2 Referaat-Praktikumitööd #3 Referaat-Praktikumitööd #4 Referaat-Praktikumitööd #5 Referaat-Praktikumitööd #6 Referaat-Praktikumitööd #7 Referaat-Praktikumitööd #8 Referaat-Praktikumitööd #9 Referaat-Praktikumitööd #10 Referaat-Praktikumitööd #11 Referaat-Praktikumitööd #12
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-06-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 153 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 5 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor helenti Õppematerjali autor

Lisainfo

Referaati tuleb natuke kohendada aga väike abi vast ikka.

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (5)

anasko24 profiilipilt
O. T.: Iseenesest hea materjal, aga mind huvitab, mis hinde selle eest saadi! Mul on sarnane töö vaja teha, statistiliste andmete analüüs( jooniste ja tabelite põhjal) põllumajandusökonoomikas, sellepärast küsingi.

Kui see töö on kõrgelt hinnatud, siis saaksin siit näpunäiteid, kuidas analüüsi sõnastada.
09:35 01-10-2009
marek798 profiilipilt
marek798: Väga hästi koostatud referaat. Sain sellelt väga palju uut informatsiooni ja enda töö tegemiseks palju uut teada!
12:42 30-12-2010
klaawa profiilipilt
klaawa: Materjalist oli kasu. just stat andemete analüüsiks.
19:38 06-12-2011


Sarnased materjalid

10
docx
Referaat  Toitumissoovitused
77
doc
TEHNOÖKOLOOGIA EKSAM
126
doc
Lõpueksami küsimused ja vastused 2008
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
12
doc
PÕLLUMAJANDUSÖKONOOMIKA ÜLDKURSUSE PRAKTIKUMITÖÖD
33
docx
Põllumajandusökonoomika põhikursus EKSAM
226
doc
Portugali põhjalik referaat
63
pdf
Mikroökonoomika-Konspekt 2010





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun