Facebook Like
Add link


Toiduainete mikrobioloogia kordamisküsimused ja -vastused (0)

4 HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis on raskemad haigused, mida Salmonella esindajad tekitavad ?
  • Miks peavad Salmonella esindajad olema vastupidavad madalale pH-le ?
  • Millisel temperatuuril on Listeria monocytogenes võimeline kasvama ja miks see ohtlik on ?
  • Millised on L. monocytogenese 2 tähtsamat virulentsusfaktorit ja mis on nende ülesanded ?
  • Mis hävitab L. monocytogenese toidus ?
  • Miks on valmistoidud (ready-to-eat) potentsiaalsed Listeria allikad ?
  • Kuidas toimub Listeriaga nakatumine ja bakteri paljunemine organismis ?
  • Millised mikroorganismide rühmad osalevad kakao viljade fermentatsioonis ?
  • Milleks on vajalik kakao viljade fermentatsioon ?
  • Milliseid toksiine produtseerib B. Cereus ja kuidas need toimivad ?
  • Millised 2 haigestumise vormi kutsuvad B. Cereuse toksiinid esile ?
  • Miks kasutatakse probiootikume valdavalt piimatoodetes ?
  • Millised on peamised eeldused probiootilistele mikroobitüvedele ?
  • Missugune pH vahemik ja mis toiduained on heaks kasvukeskkonnaks C. Botulinum´ile ?
  • Kuidas tapab niiske kuumus mikroorganisme ?
  • Millel põhineb soola ja suhkru säilitav toime ?
  • Milliseid rasvhappeid ohustab oksüdeerumine rohkem, kas küllastunud või küllastumata ?
  • Millises riigis toodetakse autentset serrit ?
  • Mille poolest erineb naturaalsete serride kangestamine portveinide kangestamisest ?
  • Mida kujutab endast osade serride küpsemisel tekkiv pärmiloor ehk flor ?
  • Mida kujutab endast solera süsteem ?
  • Mis on aflatoksiin ?
  • Kus leidub? Mida tekitab ?
  • Miks patuliini saab kasutada õunamahla kvaliteedi näitajana ?
  • Mida enamasti koloniseerib P. Citreonigrum ja millist toksiini toodab ?
  • Milline on Lambic õlle mikrofloora suktsessioon ?
  • Kuidas on E.coli inimesele kasulik ?
  • Kuidas jagatakse E.coli patogeensed tüved ?
Toiduainete mikrobioloogia kordamisküsimused ja -vastused #1 Toiduainete mikrobioloogia kordamisküsimused ja -vastused #2 Toiduainete mikrobioloogia kordamisküsimused ja -vastused #3 Toiduainete mikrobioloogia kordamisküsimused ja -vastused #4 Toiduainete mikrobioloogia kordamisküsimused ja -vastused #5
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-01-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 103 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Sherik Õppematerjali autor

Lisainfo

Toiduainete mikrobioloogia referaatide põhjal koostatud küsimused ning vastused

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

34
doc
Mikrobioloogia üldkursuse kordamisküsimused ja vastused
20
doc
Mikrobioloogia eksami kordamisküsimused
19
doc
Mikrobioloogia kordamiskusimused
10
docx
Mikrobioloogia kordamisküsimuste vastused
24
docx
Mikrobioloogia eksami kordamisküsimuste vastused
34
doc
Kordamisküsimuste vastused
6
doc
Toidukeemia eksamiks kordamisküsimused-vastused
11
doc
Mikrobioloogia kordamisküsimuste vastused 2012





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun