Facebook Like
Add link


FKI- eksami küsimused/ vastused (3)

3 KEHV
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas on defineeritud absoluutne temperatuuriskaala?
FKI- eksami küsimused-vastused #1 FKI- eksami küsimused-vastused #2 FKI- eksami küsimused-vastused #3 FKI- eksami küsimused-vastused #4
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-01-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 229 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 3 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor jyrima Õppematerjali autor

Lisainfo

Termodünaamiline süsteem, tasakaal, temperatuur. Energia, töö, soojus- nende vaheline seos. Soojusmahtuvus. Partsiaalsed moolsuurused. Gibbsi-Duhemi võrrand. Ideaallahused, lõpmatult lahjad lahused, reaalsed lahused. Hüdrolüüs. PH. Gibbsi ja Helmholtzi vaba energia. Vaba energia kui protsessi suuna kriteerium. Keemiline potentsiaal. Gibbsi faaside reegel. Ühekomponendiliste süsteemide kirjeldamine faasidiagrammi abil.. Vee olekudiagramm. Clausiuse - Clapeyroni võrrand.Lahuste keemistemperatuur. Avaldis lõpmatult lahjadele lahustele.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (3)

unamikk profiilipilt
unamikk: Pildid ei tööta uues wordis.
09:14 24-04-2013
Sandrik16 profiilipilt
Sandrik16: Suured tänud
14:42 05-06-2011
badboy626 profiilipilt
badboy626: Tuli kasuks
14:39 15-03-2013


Sarnased materjalid

6
doc
Eksami küsimused ja vastused
83
doc
Füüsika eksami küsimuste vastused
18
pdf
Füüsika 1 Eksamiküsimuste vastused
19
docx
Üldkeemia kordamisküsimuste vastused
11
doc
Eksami kordamisküsimuste vastused
31
docx
Materjalide keemia eksamiküsimuste vastused 2015
69
docx
FÜÜSIKA 1 eksami vastused
49
pdf
Füüsika I kordamisküsimuste vastused





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun