Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Köögiseadmed ja töövahendid (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Köögiseadmed ja töövahendid #1 Köögiseadmed ja töövahendid #2 Köögiseadmed ja töövahendid #3 Köögiseadmed ja töövahendid #4 Köögiseadmed ja töövahendid #5 Köögiseadmed ja töövahendid #6 Köögiseadmed ja töövahendid #7 Köögiseadmed ja töövahendid #8 Köögiseadmed ja töövahendid #9 Köögiseadmed ja töövahendid #10 Köögiseadmed ja töövahendid #11 Köögiseadmed ja töövahendid #12 Köögiseadmed ja töövahendid #13 Köögiseadmed ja töövahendid #14 Köögiseadmed ja töövahendid #15 Köögiseadmed ja töövahendid #16 Köögiseadmed ja töövahendid #17 Köögiseadmed ja töövahendid #18 Köögiseadmed ja töövahendid #19 Köögiseadmed ja töövahendid #20 Köögiseadmed ja töövahendid #21 Köögiseadmed ja töövahendid #22 Köögiseadmed ja töövahendid #23 Köögiseadmed ja töövahendid #24 Köögiseadmed ja töövahendid #25 Köögiseadmed ja töövahendid #26 Köögiseadmed ja töövahendid #27
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 27 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-10-20 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor KatrinAntson Õppematerjali autor
Väikevahendid köögis

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
6
docx

Töövahendid köögis

Töövahendid köögis MÕÕTEVAHENDID:  MÕÕTEKANNUD – Püsib hästi püsti, mittetilkuva äärega, selge mõõtemärgistus nõu siseküljel, roostevabast terasest, plastmassist või klaasist.  KULBID – Vedelike, masside ja valmistoidu jagamiseks ning portsjoneerimiseks. Roostevabast terasest või plastmassist, erinevate mahtudega.  TERMOMEETRID – Toiduainete ja toitude sisetemperatuuride mõõtmiseks. EELTÖÖTLUSVAHENDID:  KOORIMISNOAD – Köögiviljade ja puuviljade koorimiseks ning puhastamiseks. Noa käepide karedapinnalisest plastmassist või kasutatakse metalse peaga täisvalunuga. Tera peab olema piisavalt pikk, u. 6 cm, teras olev pilu peab olema piisavalt lai, et koored sinna kinni ei jääks.  KÖÖGIVILJANOAD – Koorimiseks ja puhastamiseks. Käepide peab olema piisavalt suur ja kätte sobiv. Noatera sobiv pikkus on ~ 8 cm, otsast laugja kujuga ja terav.

Köögiseadmed
thumbnail
50
docx

Köögi planeerimine ja seadmed köögis

kohad nagu: ● kuumutus- ja väljastusköögid ● söögisaal ja kabinetid ● väljastusliinid ● kuivainelaod Detailide mõõdud Standardiseeritud mõõtudega seadmed ja sisustus on võimalikpaigutada üheks tervikuks, liiniks. Tööturvalisus on paremini tagatud, kui sisustuses ei ole eenduvaid osi, millede otsa võib kergesti tormata. Seadmete ja sisustuse paigutust mõjutavad töötajate pikkus ja tööetapi kordumissagedus. Seadmed ja töövahendid paigutatakse selliselt, et nad oleks töötaja käeulatuses ja kergesti haaratavad. Tihti kasutatavad esemed ja tegevused arvestatakse põrandapinnast 40-140 cm kõrgusele ja raskemad esemed ja tegevused töötaja vöökoha kõrgusele. Pidevaid kurnavaid tõstmisliigutusi õlajoonest kõrgemale püütakse vältida. Detailelemendid Sisustuse planeeringu põhialuseks on baasdetailidest koosnevad komplektid. Ühendades erinevaid osi saadakse iga kord vajalik hulk kapi-, sahtlite- ja riiulipinda.

Köögiseadmed
thumbnail
32
doc

Konspekt väikevahendid

Sisu Sisu.............................................................................................................................................................1 NOAD........................................................................................................................................................1 LÕIKURID ja ABIVAHENDID LÕIKAMISEL......................................................................................4 KÄÄRID....................................................................................................................................................5 G/N NÕUD................................................................................................................................................7 PANNID.................................................................................................................................................. 11 KEEDUNÕUD.......................................................................

Kokk
thumbnail
4
docx

Töö planeerimine

Teema Töö planeerimine Ülesanne Õpik Toiduvalmistamine suurköögis Lk.50 Töövahendid suurköögis 1. Loetle vastavalt kasutusotstarbele töövahendite rühmad ja sinna kuuluvad töövahendid, määra kasutamise eesmärk: Mõõtevahendid: mõõtekannud, kulbid, termomeetrid. Eeltöötlusvahendid: koorimisnoad, köögiviljanoad, üldnuga, lihanuga, kokanuga, fileerimisnuga, leivanuga, lõikelaud, lihavasar, köögiköörid, riiv, sõel, kastmesõel, vahukulp, sidrunipress, kausid, vormid, tainarull, lõikurid, pintslid, visplid. Kuumtöötlemisvahendid: Potid / Keedunõud, kastrulid, (prae)pannid, kastmekastrulid, pannilabidad, üintsetid.

Toiduainete õpetus
thumbnail
11
doc

Majapidamiskaupade õpimapp

Tallinna Teeninduskool Meelika Kärner 021M Majapidamiskaubad Õpimapp Õpetaja: Aive Antson Tallinn2008 Sisukord Metallmajapidamisnõud Malmnõud 3 Pildid malmnõudest 4 Roostevaba terasest nõud 5 Pildid roostevabast terasest nõudest 6 Pinnatud tooted 7 Klaasnõud Tugevdamata klaas 8 Tugevdatud klaas 9 Kristallnõud 10 Pildid kristallnõudest 11 2 Metallmajapidamisnõud Malmnõud Malmnõude hooldus ja tooraine. Malmi põhitoorained on raud ja süsinik. Toodete valmistamisel kasutatakse põhiliselt halli malmi ehk valumalmi. Malmist valmistatakse suurepäraseid praadimis- ja hautamisnõusid. Malmnõusid tuleb pesta ilma pesemisvah

Tööstuskaup
thumbnail
12
docx

Köögis kasutatavad garneerimistöövahendid

plastist toru, mille ühes otsas on väike avaus ja teises pigistatav kummi-või silikoonmuhv. Selle kokapipeti abil saab kuuma lihaleeme prae küpsemise ajal selle ümbert ära imeda, või koguda tassist kokku maitsva marinaadi või glasuuri ning praadi, ahjukana või ­kalkunit valmimise ajal sellega niisutada. Metallpritsid on kõige otstarbekamad, sest need ei purune, sula ega kooldu. Linnuhargid Kahekaupa müüdavad suured metallist hargikujulised töövahendid hõlbustavad ahjuplaadil lebava suure linnu mõlema külje alla ulatumist ning selle teisaldamist ­ ühtlase pruunistumise soodustamiseks ümberpööramist või serveerimisvaagnale tõstmist. Praepintslid Harilikult on praepintslil pikk vars ja lai pintslipea, mistõttu seda on lihtne praeleemes, marinaadis või glasuuris immutada ning vedelik küpseva prae või lihalõigu pinnale pintseldada. Naturaalsetest harjastest ­ parimad looduslikest harjastest pintslid on valmistatud

Puhastusteenindus
thumbnail
8
odt

Nugade referaat

Haapsalu kutsehariduskeskus Noad Koostaja: Juhendaja: 2008 Sisikord Tera valmistamine. Nugade tüübid. Nugade puhastamine ja hoidmine. Nugade teritamine. Terituspulga hooldamine. Tera valmistamine Traditsioonilises valmistamisprotsessis lihvitakse teratoorik kõigepealt soovitud vormi. Palju tööd ja aega nõudev sepistamine on tänapäeval tavaliselt asendatud valtsimisega: hõõguv teraslatt aetakse läbi valtsi, kus see samaaegselt tavapäraselt kooniliseks vormitakse. Seejärel antakse valtsitud teraslatist teratoorikule temmimise teel sobiv vorm. Järgmisel etapil karastatakse terad soovitud kõvaduse ja sitkuseni. Lihtsustatult tähendab karastamine kuumutamis- ja jahutusprotsesse. Kõigepealt kuumutatakse teratoorikut, kuni see hõõgub, ja seejärel karastatakse toorikut soovitud kõvaduseni. Seejärel töödeldakse toorikut nii, et see saavutaks va

Kokandus
thumbnail
8
doc

Köögiriistad

Pärnumaa kutsehariduskeskus Kokandus Nimi Perekonnanimi Elektril töötav mehhanism ja elektrita töötav Referaat Juhendaja:***** Pärnumaa 2009 1 Sisukord Elektril töötav mehhanism.........................................................................................................................................4 Mikser....................................................................................................................................................................4 Elektrita töötav mehhanism.......................................................................................................................................5 Kööginuga......................................................................................................................................................

Kokandus




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun