Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid (2)

2 HALB
Punktid
Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid #1 Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid #2 Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid #3 Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid #4 Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid #5 Toitude tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-05-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 194 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor helena11 Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
4
xls

Prae kalkulatsioon

TOIDU NIMETUS Juustuga üleküpsetatud kanafilee riisi, besamellkastme ja keedetud köö 1. ports. väljatulek (ml/g) 100/100/75/50 valmist.portsj. arv x (tk) 2 kasumi % 73 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 20%- ta ühiku TOIDUAINE ühik 1 bruto kao % 1 neto x bruto x neto hind Kanafilee kg 0,089 10 0,080 0,178 0,160 46,58 Juust(riivitud) kg 0,020 0 0,020 0,040 0,040 83,33 Riis Riis kg 0,035 0 0,035 0,070 0,070 14,08 Vesi l 0,070 0 0,070 0,140 0,140 0,0

Kalkulatsioon
thumbnail
17
doc

Ürituseplaneerimine

Võrumaa Kutsehariduskeskus Turismi õppetool TT-07 Triin Tammik ,,ÜRITUSEPLANEERIMINE" Referaat Juhendaja: Silvi Pihlakas Väimela 2008 Sisukord Sisukord...................................................................................................................................... 2 Sissejuhatus.................................................................................................................................3 Menüü......................................................................................................................................... 4 Põhjendused:............................................................................................................................... 5 Kalkulatsioonikaart ,, Täidetud tomat suitsukalasalatiga"..........................................................

Kokandus
thumbnail
26
doc

Suurköögi eksam

kurgi salati. ja serveerida. Hakkan kööki koristama. Koristan töölaua puhtaks Aitan asjad alla viia ja valmistan end ette sööklas. 11.00 Toitude Viin kisselli alla. Viin vormi Viin supi Viin salatid väljastamin alla alla kõik alla e. sööklasse. sööklasse ja sööklasse aitan kööki külmavitriini koristada ja ja hakkan

Köögi õpetus
thumbnail
12
doc

Rahvusköök - EESTI KÖÖK

· panen ahju 200 kraadi juurde sooja · valmistan liha ja küpsetan 200 kraadi juures 15 minutit Neljas tund: · võtan kliendi vastu ja viin lauda leiva ja vee · serveerin kilupiruka · koristan eelroa nõud · serveerin põhiroa eelsoojendatud taldrikul · koristan põhiroa nõud · serveerin õuna-leivavormi piimaga · puhastan tööpinnad · panen ära järelejäänud toorained · küsin kliendi käest tagasisidet toitude kohta ja saadan ta ukseni · pesen nõud · koristan serveerimisruumi · eemaldan prügi · pühin ja pesen põranda 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID Köögi sisustus Kogus Elektripliit 1 Küpsetusahi 1 Elektronkaal 1 Külmkapp 1

Toitlustus
thumbnail
8
xls

Tehnoloogiline kaart

Mai 2006 Eksamijuhendi lisa nr 4 TOIDU NIMETUS Guljass sealihast tilli kartulitega ja porgandi salatiga portsjoni kaal 130/500/30 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 18% ta Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto Ühiku hind 25 abasealiha tükk kg 0,113 0,085 0,227 0,170 16 Koorega sibul kg 0,021 0,018 0,043 0,036 Toiduõli l 0,005 0,005 0,010 0,010 Nisujahu kg 0,006 0,006 0,012 0,012 Tomatipasta kg 0,012 0,012

Toit ja toitumine
thumbnail
9
docx

Kalkulatsiooni näidis töö.

Kalkulatsioon Iseseisevtöö nr.1 2009 SISUKORD Sisukord......................................................................................................................................2 Kanasalat sinihallitusjuustuga.......................................................................................................3 Kalkulatsioonitabel ,,Kanasalat sinihallitusjuustuga".................................................................4 Pikkpoiss majoneesi-juustukattega.............................................................................................5 Kalkulatsioonitabel ,,Pikkpoiss majoneesi-juustukattega".........................................................6 Õuna-ja porgandisupp pähklirulliga.............................................................

Kalkulatsioon
thumbnail
6
doc

2 KURSUSE PRAKTILINE LÕPUTÖÖ

Kuressaare Ametikool Hardi Heinväli Kp-24 Hotelli-ja restoraniteeninduse osakond 2 KURSUSE PRAKTILINE LÕPUTÖÖ Juhendaja Lemmi Heero 2007 TOIDU NIMETUS TOORSALAT portsjoni kaal 75/2 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Valmistamise Retsepti kaal kaal Hind 18% ta Ühiku Retsepti Jrk Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto hind h 1 Hiina kapsas kg 0,015 33 0,010 0,030 0,020 7,63 kr 0,11 kr 2 õun kg 0,028 30 0,020 0,056 0,040 7,75 kr 0,22 kr 3 ananassikompott kg

Kokandus
thumbnail
22
docx

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

Vanilje kaste paksendasin muna kollastega, mis sisaldavad ohtrasti orgaanilist ühendit koliini, see on väga vajalik inimese närvisüsteemile ja ajule. Vanilje kastme kõrvale lisasin vaarikaid, sest neil organismi tugevdav toime ning kaunistasin melissi lehega. See menüü sobib inimestele, kes otsivad huvitavate lahenduste ja maitsetega maitseelamuste rohkeid toite. 3 2. TEHNOLOOGILISED KAARTID JA HINNA KALKULATSIOONID 2.1 Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega Portsjoni kaal 90/30 valmistat avaid portsjone id kokku 2 Retsepti Valmista Hind 20% kaal mise kaal ta Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto 2 bruto 2 neto hind hind

Toitlustus




Meedia

Kommentaarid (2)

kirjuta profiilipilt
kirjuta: see aitas mind
22:18 01-10-2011
kerteke profiilipilt
15:38 18-09-2018



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun